Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2014 2:54 pm Temat postu: |
|
|
A nie wiem czy wiecie taką ciekawostke, że pływacy to takim jedzeniem przed dalszymi dystansami się objadają? Żeby mieć więcej glukozy w organiźmie bo w wodzie szybko spalamy tłuszcz Jednak nie ważne na jakiej diecie, takie żarcie i tak nie jest dobre Lepiej chyba ubić się białkiem... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marylka55
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2014 9:33 am Temat postu: |
|
|
Najlepiej jest unikać takie jedzenia jak ognia. Ja tak robię Pamiętajmy, że jesteśmy tym co jemy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MinaHarker
|
Wysłany: Sro Sie 27, 2014 1:12 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli dużo się ruszasz, to możesz być szczupły pomimo jedzenia chpsów i frytek, ale to nie znaczy, że zdrowy... ;p Lepiej unukać ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sarsaparilla
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2014 8:08 pm Temat postu: |
|
|
Ja tam jeśli już mam sobie czasem kupić " chipsy" to wole zainwestować w nachosy które mają w większości przypadków dużo lepszy skład i zrobione są z mąki kukurydzianej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drdree
|
Wysłany: Sro Lis 22, 2017 2:43 pm Temat postu: |
|
|
Raz na jakiś czas nic się nie stanie;) No ale trzeba uważać. Nie ma co się faszerować i truć na własne życzenie. Zawsze można spróbować zrobić jakieś przekąski, które będą zastępować jakie jedzenie. Domowe chipsy tez są ok;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mamma5
|
Wysłany: Wto Gru 04, 2018 11:46 pm Temat postu: Re: Chipsy i frytki a zdrowy tryb życia |
|
|
new power 12 napisał: | Proszę o wymianę poglądów,spostrzeżeń na dany temat. Czy w soim życiu dość często jesz chipsy i frytki? I jaki może mieć to wpływ na twój organizm? Zachęcam do rozmowy. |
Dla mnie skończyło się nadwagą, a nawet otyłością i kurcze nie mogę o nich zapomnieć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zrzucbrzuch
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2019 1:18 pm Temat postu: |
|
|
Raz na jakiś czas można i chipsy zjeść wszystko dla ludzi, ważne żeby przestrzegać diety w inne dni. Odnośnie frytek można zrobić sobie zdrowszą wersję z piekarnika. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pokonajnadwage
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
jonka
|
Wysłany: Sro Lip 24, 2019 1:51 pm Temat postu: |
|
|
Coś mi się wydaje, że chipsy i frytki to nie jest zdrowe odżywianie ale jeśli zjemy je od czasu do czasu to nic nam nie będzie. Zresztą w nawet najzdrowszej diecie jest taki jeden dzień kiedy można jeść dosłownie wszystko. Wtedy ja przyjmuję Intestę, żeby wszystko prawidłowo mi się strawiło bez żadnych nieprzyjemności |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zoltapigwa
|
Wysłany: Sob Sie 24, 2019 8:40 pm Temat postu: |
|
|
bardzo rzadko jem teraz smażone bo niestety bardzo mnie po tym brzuch boli, chipsy raz na wiele miesięcy. Najgorzej jak dziecko ciągnie do jakiegoś fast fooda, wtedy się skusze na frytki ale i tak ulgasim się przydaje bo chociaż wzdęcia nie męczą, jak jem na mieście to wolę wziąć ze sobą |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|