Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kola
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 8:40 am Temat postu: Spozniony okres a choroba? |
|
|
Wiem ze na forum jest wiele podobnych tematow ale moja sytuacja wyglada neico inaczej...okres spoznia mi sie 5 dzien <zwykle mialam cykl 25-26 dni,choc w styczniu zdarzylo sie 30>,stresu mialam wiele<dom ,zerwanie z chlopakiem itd>w miedzyczasie mialam cos na ksztalt zapalenia ucha..ale ponadto wydaje mi sie ze mam jakas grzybice i czy ona wlasnie moze tez spowodowac opoznienie? seks uprawialam ostatnio ponad 2 tygodnie temu z prezerwatywa,zrobilam test niedawno i byl negatywny...
w czwartek ide do ginekologa ale poki co zzera mnie niepokoj wiec jak ktos moglby mi pomoc bede bardzo wdzieczna ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nikusia
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 10:20 am Temat postu: |
|
|
Narazie nie denerwuj sie. Opoznienie faktycznie moze bys spowodowane stresem a takze choroba. Jezeli tylko Cie to pocieszy to mojej siostrze okres opoznil sie 6 dni poniewaz 3 tyg wczesniej byla przeziebiona. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 4:25 pm Temat postu: |
|
|
Uważam, że to normalne. Normalne są te opóźnienia. A pozatym miałaś jakies tam problemy. Więc uspokój się, a jeśli zżera Cię ciekawość zrób test przed pójściem do lekarza.
A co choroby... jeśli masz grzybicę pochwy to może to rozregulować cykl. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 11:07 am Temat postu: |
|
|
no 6 dni sie spoznil ale jest wiec sie test nie pomylil co prawda jest bardzo bolesny i obfity co mi sie wczesniej nie zdarzalo ale to moze byc przez chorobe...ale to juz nie ten dzial
dziekuje za odpowiedzi
i wrocilam do tabletek juz takich stresow nie chce wiecej przezywac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fenix
|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 12:31 pm Temat postu: Czy to przez tabletki przeciwbolowe? |
|
|
Witam. Czy okres moze sie spóźniac przez tabletki przeciwbolowe np. Ibuprom? ostatnio Miałam zapalenie okostnej (bol zeba straszny) i bralam mnostwo Ibupromu do 5 tabletek na dobe przez 3-4 dni... okres spoznia sie 2 dni czy to przez branie tylu ilosci tabletek? bede wdzieczna za wszelkie odpowiedzi z gory dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 3:50 pm Temat postu: |
|
|
może mieć to wpływ ale nie koniecznie
2 dni to niewiele - czasem sam organizm zmienia cykl |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Pią Lis 24, 2006 5:01 pm Temat postu: |
|
|
trzeba tez uwazac na branie tabletek przeciwbolowych. jesli bierze sie je czesto przez cale zycie moze to grozic bialaczka _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|