Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
drdree
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2017 3:36 pm Temat postu: |
|
|
Najlepiej pozbyć się nałogu i nie palić. Dobre na zdrowie i portfel. Znajomy kupił e-papierosy bo stwierdził, ze tak szybciej rzuci, ale okazało, się że po tygodniu wrócił do palenia normalnych. To chyba taka kolejna ściema marketingowa albo kolejny mega wynalazek, zupełnie niepotrzebny ludzkości. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malakarolina
|
Wysłany: Pon Sty 08, 2018 11:12 am Temat postu: |
|
|
e czy nie nie e papierosy to papierosy, to tak jakby zamieniać piwo na wódkę i tkwiąc w uzależnieniu mówić, że wszystko ok, i mówię to jako osoba która właśnie takiej zamiany dokonała, a potem przechodziła długotrwałą terapię w ośroku Oaza
chcesz być wolny od fajek, to rzuć wszystko, a nie wymieniaj jednego uzależnianiacza na drugi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Janessie
|
Wysłany: Sob Sty 27, 2018 9:57 pm Temat postu: |
|
|
Probowalam rzucić wlasnie z tymi epapierosami, ale to nie na moje nerwy ;p jeszcze bardziej się tylko złościłam i w sumie zastanawiałam właściwie po co się tak męczę ;p moj ostatnio epapieros zamówiłam na nową maszynkę eleketryczną z bletki.com Palenie to moja jedyna życiowa przyjemnosć! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
szyszynka1
|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2018 1:13 am Temat postu: |
|
|
szczerze? e-papierosy śmierdzą mi jeszcze gorzej niż te zwykłe.
Nie cierpię zapachu tych wszystkich chemicznych kombinacji w e-papierosach. Dla mnie jedno i drugie to nałóg, świństwo i coś, czego nie znoszę.
Bardzo dobrze, że tych e-papierosów nie można palić w restauracjach, bo bym chyba zwariowała.
W swoim domu każdy niech sobie robi co chce, ale między ludźmi niech nie palą. Najbardziej wkurza mnie jak siedzę w restauracji w ogródku, jem posiłek, a obok ktoś fajczy i śmierdzi mi tym syfem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gemset
|
Wysłany: Pon Cze 18, 2018 9:43 am Temat postu: |
|
|
Mój organizm nie toleruje tych e-papierosów, jak zapalę normalnego jest ok nic się nie dzieje jak e-papierosa zaraz sraczki dostaje i to w przeciągu godziny. Tak się dzieje za każdym razem. nie minie godzina i na kibel Coś z tymi e-papierosami jest nie tak.
____
Blog |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Papendar
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2018 7:33 pm Temat postu: |
|