Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Co to znaczy?

Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Zdrowie psychiczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ucio69

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Paź 29, 2006 5:54 pm    Temat postu: Co to znaczy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Co to znaczy ze jestem zza mało męski? Tak bynajmniej stwierdziła moja dziewczyna(pantoflarz, nie mający swojego zdania,rozklejający się) poprostu zachwouje się jak "baba" tak bynajmniej to odebrałem.... prosze o pomoc
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Powerade

PostWysłany: Nie Paź 29, 2006 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

musisz mieć swoje zdanie i być pewny siebie. takie coś lubią dziewczyny. może zacznij chodzić na siłownie, bierz H&B i Kreatyne, do tego dobre odżywianie. Kup sobie też gaz paraliżujący lub łzawiąco paraliżujący(są tanie nawet do 10 zł) to będziesz sie czuł pewniej na ulicy. Zacznij puszczać ją w drzwiach, odsuwać krzesło itd, zabieraj ją w ładne miejsca a może coś sie zmieni
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Paź 29, 2006 6:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz co zależy w jakim kontekście to powiedziała i w jakiej sytuacji.

Jeżeli był to obiektywizm, to być może posiadasz cechy które są uważana za kobiece (choć nie koniecznie muszą nimi być Wink ). Co nie oznacza że coś z towją płucią jest nie tak. Są różne charaktery i różni ludzie. Flegmatycy są np. uważani za "nie męskich", ktoś kto jest zawsze powolny spokojny i raczej nie spodziewamy sie po nim intensywnego trybu życia może wydać sie stereotypowo "nie męski". Choć z tą męskością bywa różnie, faceci którzy nie okazują uczyć też są uważani (przeważnie przez kobiety) za nie męskich. Wiec nie warto być zawsze twardym i niewzruszonym. (choć co niektórzy muszą sie uczyć dopiero pokazywać emocje te dobre i te złe, w odpowiedni sposób - taka nauka to nic złego - a mogę powiedzieć z autopsji że taka nauka może bardzo zbliżyć Wink )

Jeżeli była to kłutnia lub jakaieś dogryzanie z jej strony to po prostu wiedziałą co powiedzieć aby zasiać w tobie ziarenko niepokoju Wink które dalej samo wydrązy dość dużą dziórę Wink co właśnie sie dzieje Wink Już zaczynasz sie zastanawiać czy przypadkiem ona nie miała racji.

W każdym razie jeżeli ty jesteś pewien że jesteś mężczyzną i czujesz sie z tą świadomością i ciałem dobrze, to nie ma co sie bać Smile trzeba tylko co najwyżej popracować nad "kosmetyką" Wink
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Paź 29, 2006 6:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powerade napisał:
musisz mieć swoje zdanie i być pewny siebie. takie coś lubią dziewczyny. może zacznij chodzić na siłownie, bierz H&B i Kreatyne, do tego dobre odżywianie. Kup sobie też gaz paraliżujący lub łzawiąco paraliżujący(są tanie nawet do 10 zł) to będziesz sie czuł pewniej na ulicy.

Z tym sie nie zgodze.

Powerade napisał:

Zacznij puszczać ją w drzwiach, odsuwać krzesło itd, zabieraj ją w ładne miejsca a może coś sie zmieni

A z tym sie zgodze.
Powrót do góry
ucio69

PostWysłany: Nie Paź 29, 2006 6:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Często ulegam jej zdaniu np powie zebym doładował jej konto do odrazu pędze by to zrobić,albo powiedziałą ze przychodzi do mnie to musiałem siue zwolnićz zajęć lekcyjnych to głupie ale kocham ją i nie potrafie odmówić ale co pozatym mam zrobić ze sobą?

potrzebuje zmiany
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Paź 29, 2006 6:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tylko ze uczucie nie może być wykorzystywaniem. Powiedz jej o tym, o tym jak sie czujesz, że chciał byś też aby ona zwracałą uwagę na Ciebie. Aby to ona też czasem sie wysiliła.

Staraj sie, jak najbardziej ale niech to staranie nie będzie kosztem czegoś innego, np. szkoły. Tak nie może być.

Informacja jej o tym wszystkim oraz pilnowanie samego siebie, nie podejmowanie żadnej decyzji na tychmiast, dać sobie trochę czasu, a potem ocenić czy to będzie twoim kosztem czy też nie.

Jeżeli zauważysz że jednak to będzie kosztem Ciebie, poinformuj ją, że gdy sie zastanowiłeś chwile to zauważyłeś że to nie ferr i nie możesz tego spełnić.
Spokojnie ona Cie nie zostawi tylko dla tego że nie stało sie tak jak ona chciała. A jeżeli jednak będzie miała jakieś "ale" no to sam chyba widzisz że nie jest szczera Wink
Powrót do góry
ucio69

PostWysłany: Nie Paź 29, 2006 6:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

musze zacząć bardziej w siebie wierzyć i byś twardym to chyba jedyna recepta na to
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Paź 29, 2006 6:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ile macie lat?
Powrót do góry
ucio69

PostWysłany: Nie Paź 29, 2006 6:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja 17 a ona rok młodsza jest ,zależy mi na niej bo jest naprawde wspaniałą dziewczyną...
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Paź 29, 2006 6:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesteście młodzi, ona też może do końca nie wie czego chce, nie zdaje sobie sprawy żę to Cie rani, żę tak Cie traktuje.

Rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa.

A gdy nie będzie słuchać, daj jej czas aby to przemyślała sobie. Po prostu zostaw ją na chwile. Daj czas na przemyślenie i reakację na twoje zdanie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Zdrowie psychiczne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2