Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Cudem wyrwałem się z anoreksji, lecz...

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Extremal

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 29, 2007 7:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie ten kuzyn coś koleżance z forum naściemniał i sterydy brał. Nie ma normalnego, legalnego środka bez skutków ubocznych, który jest odpowiedzialny za porost gęstego, silnego zarostu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
czokata

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 1:38 pm    Temat postu: Odp Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mozliwe. Podpytam go przy najblizszym obiadku, to Wam powiem. Jesli oszukalam to nieswiadomie i przepraszam
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 9:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To oczywiste że niema preparatu na porost włosów ale ja miałam na myśli na wzmocnienie po anoreksji napewno to wszystko się osłabiło dlatego warto wzmocnić
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 7:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na pewno testosteron zwieksza zarost.

Mozesz sam zastosowac kuracje: zincas forte + vilomag b6 <czy jak sie to pisze> + zen szen + witaminy

bardzo fajne polaczenie. Libido na pewno Ci pojdzie w gore Smile

mozesz tez sprobowac tribulus terrestris - preparat ziolowy ktory niby zwieksza potencje - ja na tym mocniejszym a zrreszta co ja bede opowiadac Smile

preparaty ktore opisalem sa prep. ziolowymi wiec nic Ci nie bedzie. istnieje jednak szansa ze nie podzialaa na Ciebie tribulus - jestes jeszcze mlody wiec masz wysoki poziom tescia - jednak ja tez jestem mlody i podzialal.
Ale na pewno poprawi Ci sie ogolne samopoczucie Smile

ps moja rada nie lacz pierwszej mieszanki z druga - strata kasy obie podnosza poziom testo. prsaktycznie o podobna ilosc

Smile Wink
Powrót do góry
Extremal

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 10:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

helloween - widzę, że znasz się na rzeczy:)
Rzeczywiście stosowałem zincas forte + filomag b6. Efekt? Nie było efektu, nic nie było, czyli nie polecam.
Natomiast Tribulus Terrestris bardzo mi pomógł - pozwolił mi pokonać wszelakie objawy poanorektyczne, po powrocie do normalności.
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Sob Wrz 01, 2007 12:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo polaczenie Zincasa i vilomagu dziala raczej jako uzupelnienie i pomaga w regeneracji.

polecam Ci dolozyc zen szenia.
Powrót do góry
sstorczykk

PostWysłany: Nie Wrz 09, 2007 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sad ja odchudzam sie juz 8 lat.wlasciwie nie pamietam kiedy tego nie robilam-7 miesiecy temu myslalam ze to koniec ale ana nigdy cie nie oposci i tak wole ja niz bulimie...tak sie staralam tak bardzo chcialam jesc chcialam zeby moj facet byl wreszcie zadowolony ze mnie...nie moge...do tego tak dlugo staramy sie o dziecko-ale jak tu miec dziecko kiedy ma sie 4 miesiaczki na rok Confused
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Wrz 09, 2007 10:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak tyle lat sie odchudzasz to sie nie dziwie ze masz tylko 4 okresy....natychmiast tego zaprzestan-sama widzisz ze cykl Ci zanika Confused Shocked . Jeszcze troche i wogole nie bedzie mowy o ciazy... Confused Rolling Eyes

Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Wrz 09, 2007 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind ma rację. Długotrwały brak miesiączki może być tragiczny w skutkach (o czym przekonała się moja znajoma anorektyczka)
kamika1209

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

droga Czokato...skoro wiesz ze masz anoreksje i musisz ja leczyc to dlazego tego nie robisz? ranisz siebie i swoich bliskich. jesli nie zaczniesz wspolpracowac z lekarzem i innymi ludzmi, to wiesz do czego doprowadzisz... Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3