Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Extremal
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 7:50 am Temat postu: |
|
|
Pewnie ten kuzyn coś koleżance z forum naściemniał i sterydy brał. Nie ma normalnego, legalnego środka bez skutków ubocznych, który jest odpowiedzialny za porost gęstego, silnego zarostu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czokata
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 1:38 pm Temat postu: Odp |
|
|
Mozliwe. Podpytam go przy najblizszym obiadku, to Wam powiem. Jesli oszukalam to nieswiadomie i przepraszam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 9:23 pm Temat postu: |
|
|
To oczywiste że niema preparatu na porost włosów ale ja miałam na myśli na wzmocnienie po anoreksji napewno to wszystko się osłabiło dlatego warto wzmocnić _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 7:46 am Temat postu: |
|
|
na pewno testosteron zwieksza zarost.
Mozesz sam zastosowac kuracje: zincas forte + vilomag b6 <czy jak sie to pisze> + zen szen + witaminy
bardzo fajne polaczenie. Libido na pewno Ci pojdzie w gore
mozesz tez sprobowac tribulus terrestris - preparat ziolowy ktory niby zwieksza potencje - ja na tym mocniejszym a zrreszta co ja bede opowiadac
preparaty ktore opisalem sa prep. ziolowymi wiec nic Ci nie bedzie. istnieje jednak szansa ze nie podzialaa na Ciebie tribulus - jestes jeszcze mlody wiec masz wysoki poziom tescia - jednak ja tez jestem mlody i podzialal.
Ale na pewno poprawi Ci sie ogolne samopoczucie
ps moja rada nie lacz pierwszej mieszanki z druga - strata kasy obie podnosza poziom testo. prsaktycznie o podobna ilosc
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Extremal
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 10:54 am Temat postu: |
|
|
helloween - widzę, że znasz się na rzeczy:)
Rzeczywiście stosowałem zincas forte + filomag b6. Efekt? Nie było efektu, nic nie było, czyli nie polecam.
Natomiast Tribulus Terrestris bardzo mi pomógł - pozwolił mi pokonać wszelakie objawy poanorektyczne, po powrocie do normalności. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 12:25 pm Temat postu: |
|
|
bo polaczenie Zincasa i vilomagu dziala raczej jako uzupelnienie i pomaga w regeneracji.
polecam Ci dolozyc zen szenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sstorczykk
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 10:12 pm Temat postu: |
|
|
ja odchudzam sie juz 8 lat.wlasciwie nie pamietam kiedy tego nie robilam-7 miesiecy temu myslalam ze to koniec ale ana nigdy cie nie oposci i tak wole ja niz bulimie...tak sie staralam tak bardzo chcialam jesc chcialam zeby moj facet byl wreszcie zadowolony ze mnie...nie moge...do tego tak dlugo staramy sie o dziecko-ale jak tu miec dziecko kiedy ma sie 4 miesiaczki na rok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 10:17 pm Temat postu: |
|
|
jak tyle lat sie odchudzasz to sie nie dziwie ze masz tylko 4 okresy....natychmiast tego zaprzestan-sama widzisz ze cykl Ci zanika . Jeszcze troche i wogole nie bedzie mowy o ciazy... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 10:51 pm Temat postu: |
|
|
Wind ma rację. Długotrwały brak miesiączki może być tragiczny w skutkach (o czym przekonała się moja znajoma anorektyczka) _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamika1209
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 10:51 pm Temat postu: |
|
|
droga Czokato...skoro wiesz ze masz anoreksje i musisz ja leczyc to dlazego tego nie robisz? ranisz siebie i swoich bliskich. jesli nie zaczniesz wspolpracowac z lekarzem i innymi ludzmi, to wiesz do czego doprowadzisz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|