Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Cykl po 10 tabletkach Harmonetu zamiast Postinoru

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Lis 15, 2008 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

betę dla pewności zawsze możesz zrobić. będziesz spokojniejsza.

okres może się skrócić w wyniku rozpoczęcia tabletek anty i będzie to normalne. ale możesz też plamić całe pierwsze opakowanie - też się tak czasem zdarza.

wg mnie dobrze zrobiłaś, biorąc pierwszą tabse z blistra pierwszego dia krwawienia i powinno być dobrze.
nojje

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lis 15, 2008 8:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak zrobię. Lubię miec zawsze wszystko wyjasnione w 100% Wink
Czy mogę zrobić betę zaraz po zakończeniu okresu?
I czy mogę je zrobić biorąc tabsy?

Powiem Wam, że już nieraz byłam na tabletkach, ale zawsze tolerowałam je bez zarzutów.
Myślicie, że ta piekielna zgaga, która mnie męczy od wczoraj to efekt tabletki? (wykluczam niestrawność, bo po pierwsze nie jadłam nic podejrzanego, a po drugie.... ta zgaga trwa juz bez przerwy od 24 h. Przełyk tak pali, że co chwilę musze odchrząkiwać.. bleh... i tak już od wczoraj) Mad

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Lis 15, 2008 10:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgaga może być związana z wieloma rzeczami

tabsy ani okres nie fałszują wyników bety
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2