Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli okres jest tak samo obfity jak zawsze, i tak samo dlugi to bez obaw dziewczyna w ciazy nie jest

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lut 28, 2010 1:37 pm    Temat postu: brak wytrysku...a.. ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Proszę o rozwianie moich wątpliwości.
Wczoraj odbyłam stosunek z chłopakiem. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, która na końcówce lekko się zsuwała, lecz za każdym razem ją poprawialiśmy. Do wytrysku nie doszło. Czy są szanse na zajście w ciążę?

Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieja pokrewne. Przeczytaj REGULAMIN Forum który zaakceptowałaś.

Przyłaczyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lut 28, 2010 1:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie.
jesli nie doszlo do wytrysku to jak mozesz byc w ciazy?
ktory dzien cyklu mialas? i jak dlugie sa?

Powrót do góry
trawka

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Lut 28, 2010 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cykl mam: 32 dni, a wczoraj akurat miałam dzień płodny
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Lut 28, 2010 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szansa w takiej sytuacji jest prawie niemozliwa bez względu na to, czy były to płodne dni czy nie
franek11

PostWysłany: Nie Lut 28, 2010 6:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Dziś rano uprawiałem z moją Kobietą seks analny bez zabezpieczenia.
Problem w tym, że doszło do wytrysku w środku. Po czasie wszystko wyciekło na łóżko. Troszkę się powierciła i ubrała /czas od zakończenia do ubrania ok. 4min/.
Ostatnią miesiączkę miała 15 lutego, kolejna wypada na 14 marca /miesiączkowanie regularne/. Wypada na to, że dziś jest dzień płodny i takie nasze pytanie. Czy mogło dojść do zapłodnienia ?
Z góry dziękuję za odpowiedz.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Lut 28, 2010 7:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli sperma dostała się do pochwy to istnieje ryzyko...Ale czy się dostała, to musicie sobie sami na to pytanie odpowiedzieć.
lukasz6341

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pon Mar 22, 2010 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widze ze tematy sa o zachodzeniu w ciaze bez wytrysku i o wytryskach wiec mam pytanie mniej wiecej z tym zwiazane.czy facet moze miec wytrysk nie czujac tego np tak jak pojawia sie preejakulat czy kazdy wytrysk sie czuje??aha i jeszcze jedno bo czasami dziewczyna gdy jest w ciazy moze miec plamienia PODOBNE do okresu a czy moze miec tak obfite a takiej samej dlugosci jak okres??
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Mar 22, 2010 7:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lukasz6341 faceci zwykel czuja jak maja orgazm (wytrysk)... facetem moze nie jestem ale nie slyszalam o tym zeby facet mial wytrysk a nie wiedzial o tym ani tego nie czul.

W ciazy moga byc plamienia ktore DA SIE ODROZNIC od normalnej miesiaczki.

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pon Mar 22, 2010 7:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a w jaki sposob mozna odroznic??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 21 z 41