Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adii
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 9:10 am Temat postu: |
|
|
aha to całe szczęście kamień z serca . no jeśli sama chciała uprawiać seks to chyba jest gotowa, ja jej do tego nie zmuszałem... a co do tego bólu brzucha to coraz mniej ją boli , mówi że może ją przewiało bo i nerki też ja bolą ale informacja o tym że nie będzie w ciaży raczej ja uspokoiła i mnie też a i oprócz tego żądnych objawów nie było krwawienia itp... tak dodam. dzięki wielkie za pomoc na przyszłość będę pamiętał pozdrawiam;) w razie jeśli będzie się coś dziać to będę pisał. a zapomniałem a ta tabletka do 72h to mogła by ją wziąć tak na wszelki wypadek???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 12:05 pm Temat postu: |
|
|
To że chciała nie oznacza że jest gotowa.
Powiedz mi po co ma brac tabletkę po, katować organizm końską dawka hormonów i potem borykać się z problemami natury hormonalnej i martwić jeszcze bardziej że zaszła w ciążę bo po tabletce okres nie przychodzi, skoro nie ma mowy o ciąży? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
goxito
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 11:37 am Temat postu: |
|
|
Witam mam pytanie i problem. Okolo 2 dni temu okolo godziny 14 sie masturbowalem, okolo godziny 17 przyszla do mnie dziewczyna i uprawialismy peeting. Po masturbacji umylem czlonka i rece lecz nie jestem pewien czy oddalem mocz. A podczas peetingu dotknalem czlonka, a pozniej jej zewnetrznej czesc pochwy jeszcze raz zaznaczam tylko dotknalem. Dodam ze moja dziewczyna miala okres i miala wlozony tampon, Wiec czy jest szansa na ciaze.
Dokladniej dotknalem jej gorner czesc wargi (nie dotknalem lechtaczki ani nic w tym stylu) A martwie sie czy wtedy czasami moglo nie byc plemnikow.
Z gory dziekuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 3:58 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma szans na ciążę.Pierwszy dzień cyklu, tampon, na 90% brak plemników bo myślę że na pewno przez tyle czasu byłeś w toalecie... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wi$ienka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 10:23 am Temat postu: |
|
|
Nie daje mi spokoju pewna sprawa. Czy jest mozliwe, ze prezerwatywe moze "przekuc" włos na narządach damskich?
Miałam dostac okres, a spoznia mi sie 3 dzien, kochałam sie z zabezpieczeniem, Wiec nie wiem jakie moze byc wytlumaczenie spozniającego sie okresu ... Dodam, ze wczoraj i przedwczoraj miałam leciuteńkie brudzenie(lecz to nie było jeszcze krwawienie) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agne8190
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 12:30 pm Temat postu: |
|
|
3 dni spóźnionego okresu o niczym nie świadczą. To stosunkowo mało. Ja miewałam okresy co 2 miechy a teraz nie mogę się bez nich obejść bo mam 2 w ciągu miecha.
Powodów może być wiele chociażby stres który nieuchronnie nam sprzyja czy choroba lub związane z nim branie leków _________________ Aguś |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 4:06 pm Temat postu: |
|
|
wi$ienka wytlumaczen spoznionego okresu moze byc wiele:
- antybitykoterapia
-zmiana klimatu, podroz
- stres
-odchudzanie
itp itd
Przekucie prezerwatywy włosem... pierwsze słysze - wg mnie absurd.
Jak cie to niepokoi zrob test i po sprawie alei tak pewnie bedziene negatywny _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 11:00 am Temat postu: |
|
|
agne Ty powinnas sie wybrac do lekarza...
to nienormalne zeby raz okres był co 2mce a potem 2 razy w mcu...
jak najszybciej do lekarzA!! bo sie wykrwawisz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
darrek
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 3:25 pm Temat postu: , |
|
|
Wczoraj wybrałem się wraz z moją dziewczyną na wakacje. Był to nasz pierwszy tak długi wspólny wypad. Przyszła noc, zaczęliśmy się kochać, kochać w sensie pieściłem jej narządy płciowe. Był nasz to pierwszy raz więc robiłem to przez bieliznę tzn. przez spodenki a także bawełniane majtki. Najpierw zaczełem jeździć jej nad pochwą, nie po narządzie, a wyżej. Nie miałem styczności z gołą waginą, tylko najpierw przez spodenki a później jak się rozkręciliśmy przez same majtki. Chwile, dosłownie chwile bo trwało to ok.5s dotknąłem ją na gołe ciało powyżej pochwy, a więc w miejsce gdzie porastają włosy znacznie wyżej niz wszystko sie znajduje.
Także gdy się rozkręciliśmy pieściłem już palcami i lekko wkładałem, ale także przez majtki. Proszę o pomoc, czy nie stało się najgorsze czyli ciąża, czy nie mogło się nic przedostać np przesiąknąć coś przez majtki. Dziewczyna była w trakcie dni płodnych, gdy pieściłem ją przez majtki czułem śluz. Nawet gdybym miał na palcach jakiejś spermy czy płynu mogłoby dość do zapłodnienia?
Proszę o jak najszybsza odpowiedź! frown ( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 3:47 pm Temat postu: |
|
|
Wprawdzie przez material w ciaże nie zajdzie, ale jezeli sperma miała kontakt pochwą, bądź samym śluzem płodnym np. na palcach a jak sam piszesz dziewczyna miała dni płodne to jakieś tam ryzyko istnieje.
A miałes podczas tego wytrysk? Czy po wytrysku palce miały kontakt z jej waginą itp?:> _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|