Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajść w ciążę part. 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agne8190

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pią Lip 16, 2010 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plamienie ciążowe jest skąpsze od miesiączek tzn że jest jej zmniejszona ilość.
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Lip 16, 2010 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marcin19 zalezy jesli wytrysk byl na "styk" tzn. zaraz po wyjsciu z partnerki miales wytrysk to ciaza jest jaknajbardziej mozliwa. Co robic? w zaleznosci czy dziewczyna miala dni plodne czy nie... i czy minely 72h od stosunku jesli miala dni plodne i nie minely 72h to niech idzie do ginekologa po tabletke po, jesli jednak minely 72h to muscie czekac. Gdy miala dni nieplodne to samo z siebie wynika ze ciazy nie bedzie.

goxito jest mniej obfite, czesto ma postac brazowych plamien, albo bardzo krotkiego okresu. Wiesz jest mozliwosc ze z powodow upalow cos sie skrocilo, ale jak nie jestescie pewni niech dziewczyna zrobi test z krwi BHCG to sie wyjasni.

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Lip 17, 2010 11:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no jestesmy, bo w tym miesiacu tj. 15.07 dostala juz normalnie i ciagle ma krwawienie wiec juz chyba sie unormowalo, w zeszlym miesiacu trwalo jej to 6 dni wiec to raczej nie bylo plamienie. I mam pytanie czy rzeczywiscie mozna miec w ciazy okres czy ludzie tom myla z tym plamieniem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lip 17, 2010 12:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

goxito myla sie z plamieniem - wynika to z niewiedzy, nieznajomości takich faktów. Zreszta nie mozna wierzyc we wszystko co pisza w inernecie, czlowiek by zwariował. Często jest tak ze wypowiadaja sie małolaty, które cos gdzies slyszały, przekręciły i poszło w internet a inne to podłapały i potem są takie niestworzone historie o okresie w ciazy.

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Lip 17, 2010 10:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To jesli dostala okres to nie ma mozliwosci ciazy tak? Bo na stronie biomedical pisze ze "Należy również pamiętać, że kobieta może być w ciąży a krwawienia mogą występować." Wiec juz nie wiem jak ma okres to moze byc czy nie
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lip 17, 2010 11:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak ma normalny okres to nie jest w ciazy. Krwawienie to nie jest to samo co okres:/

Facet zamiast kombinowac zrobcie test przestaniesz sie meczyc kombinowac i myslec czy to okres czy plamienie. Skoro dostala okres to nie jest w ciazy! KOneic kropka! Jak nie wierzysz to zrob test.

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 10:38 pm    Temat postu: czy mogło dojść do zapłodnienia??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam problem z moją dziewczyną który nas męczy i nie daje spać po nocach. kilka dni temu trochę się zagalopowaliśmy i zaczęliśmy się kochać tzn włożyłem go ( w tym momencie był suchy) dodam że ona była dziewicą lecz wyjąłem go i wytrysk był dużo później. i czy podczas starcia nie doszło do zapłodnienia:(??? był to jej pierwszy raz i nie jest pewna co do dni płodu ale wyszło coś powyżej 30 dni. podczas wytrysku miała już slipy na sobie i martwimy się czy nie jest ona w ciąży a szczególnie ja bo dostaje obłędu jak o tym mysle . prosze o pomoc czy zajdzie w ciaże czy tez nie...?? błagam o pomoc !!!!

Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne. Przeczytaj regulamin!!!

Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adii oj dzieci dzieci... tak sie nie zachodzi w ciaze. Podrecznik biologi sie klania. Do zajscia w ciaze potrzebny jest wytrysk. Albo faza krotko przed wytryskiem - kropelkowanie. Uprzedzam pytanie - Przez majtki (wg ciebie slipy - kobiety maja figi, majtki jak zwal tak zwal) nie zajdzie tez w ciaze.

Dodano po 19 sekundach:

swoja droga nie ten dział...

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie majty założyła później wcześniej była bez... a czytałem że podczas kropelkowania też są wydzielane plemniki ... przez to te nie można zajść w ciąże?? a i teraz ja boli pod brzuchem nie wie od czego:( ja poprostu myślę że to od stresu jak pomyślała że może zajść w ciąże to obudził się w niej jakiś impuls nerwowy i to od tego jak myślicie?? czy mam rozumieć żę nie jest i nie będzie ona wciaży??
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kropelkowanie poprzedza wytrysk - krotko przed wytryskiem i wtedy porcja plemników moze zostac wydalona wczesniej i zmieszaxc sie z prejakulatem i ciaza gotowa. Przez kropelkowanie MOZNA zajsc w ciaze.

Boli pod brzuchem... pewnie od stosunku, jesli byla dziewica to pamietaj ze zwykle wszystko tam jest scisniete, bol jest normalny.

nie jest w ciazy i nie bedzie poki co - bynajmniej nie z tego co opisujesz. jesli ona sie tak boi to moze nie jest gotowa na seks?
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 38 z 41