Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
raczek__
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 07, 2011 12:57 am Temat postu: Czy bez wytrysku mozna zajść w ciążę part. 5 |
|
|
Witam.
Dziś po raz pierwszy z chłopakiem uprawialismy stosunek. Chłopak miał prezerwatywę. Nie doszło do wytrysku. Jednakze boje się ,żę plyn ktory wydostaje sie przed wytryskiem mógł w jakis sposob dostać się do pochwy. czy do mozliwe ? Gumka nie pękła. Nie mam dni płodnych.
Bardzo proszę o pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Sob Maj 07, 2011 10:42 am Temat postu: |
|
|
raczek do zapłodnienia nie mogło dojść, ponieważ nie było odpowiednich i niezastąpionych warunków, czyli dni płodnych-owulacji- i wytrysku wewnątrz pochwy. W inny sposób nie możliwe jest zajście w ciążę Wy mieliście dodatkowo zabezpieczenie- prezerwatywę, więc skąd w ogóle podejrzenia?? Po to jest gumka, aby chronić przed zapłodnieniem Niczym się nie martw, bo nie masz powodów, a z racji tej, że to był Twój pierwszy raz to musisz zdawać sobie z tego sprawę. Inaczej za każdym razem będzie płacz i mylące działanie wyobraźni.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
raczek__
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 07, 2011 1:12 pm Temat postu: |
|
|
nastja chodzi oto ze on był we mnie, wyciągnął penisa, bo zatrzymał wtrysk, i troche opadł, więc ruszał nim (razem z prezerwatywa) i znow wsadził. I czy wtedy nie mogło nic się wydostać ani nic ? ;> [/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Maj 07, 2011 10:32 pm Temat postu: |
|
|
jesli nie pekła to nic sie nie wydostało.
ale stosunek przerywany to nie jest zbyt dobra metoda tym bardziej dla par ktore zaczynaja poznawac tajniki sexu. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
akuku555
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 3:42 am Temat postu: Czy bez wytrysku mozna zajść w ciążę part. 5 |
|
|
Witam, mam takie oto pytanie.
Jezeli bawiłem się z dziewczyną, a później włożyłem bez gumki na ok 20sec. i jeszcze raz pozniej na ok. 20 sec. i w tym momencie prawie cały wszedł, to istnieje jakaś szansa ? do wytrysku daleka droga była, "nawet go wtedy nie miałem" tylko sie boje bo byl troszke mokry, lecz to tylko wydzielina, więc nie powinienem się bać lecz nerwy robią swoje Sad. Dodam jeszcze, że akurat z dni nie płodnych, miała dni płodne "czyli dzień na dzień".
Bardzo proszę o szybką odpowiedź !
Edytowałam i utworzyłam zbiorczy. / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 11:03 am Temat postu: |
|
|
akuku555 Jeśli wogóle nie doszło do wytrysku, tzn przed penetracją, i nie było sytuacji gdzie przed samym orgazmem z niej wyszedłeś, to nie ma szans na ciążę. W tym płynie czyli preejakulacie plemniki owszem pojawiają się ale tuż przed wytryskiem, i jeśli był wcześniej wytrysk, to preejakulat też może zawierać plemniki podczas kolejnego stosunku. Podsumowując: jeśli nie miałeś wytrysku przed penetracją, to spokojnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
akuku555
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 11:23 am Temat postu: re |
|
|
ufffff dziękuje Ci bardzo wytrysku nie miałem hmm dobre 4 dni przed figlami z dziewczyną. : D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 11:25 am Temat postu: |
|
|
akuku555 no to nie ma powodu do obaw |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Lip 23, 2011 12:34 pm Temat postu: Czy bez wytrysku można zajść w ciążę? part. 5 |
|
|
Zapraszam do kontynuowania _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
minimka
|
Wysłany: Nie Lip 24, 2011 11:53 am Temat postu: |
|
|
Cześć wam Mam 28 dniowe cykle @ trwa 5 dni 19 dostałam @ jak to normalnie bywa. dzisiaj są ostatnie brudzenia i strasznie boli mnie lewy jajnik jest napuchnięty... Temp jak to po okresie wynosi 36,4 C. A 12 miałam zbliżenie z chłopakiem, ale miałam tampon, ponieważ miałam upławy i jeżeli jego penis był jakims cudem w tamtych miejscach to raczej nie było możliwosci, zapłodnienia, czy jednak była?
dodam, że w tym miesiącu miałam wiele stresu byłam w strefie równikowej za czym idzie zmiana klimatyczna, ale okres dostałam normalnie, był bardzo bolesny. W czerwcu 19 też pieściłam się z chłopakiem, ale okres dostałam 22 więc raczej wykluczyłam zapłodnienie skoro teraz 19 lipca znowu mam taki jaki miałam, ale nadal nie zeszły mi "opuchnięte i drażliwe" piersi oraz wargi sromowe dalej są sine, a okres de facto już się skończył. Prosze o pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|