Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
cicha23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 6:33 pm Temat postu: ciąża bez wytrysku |
|
|
witam, 18 dnia cyku doszlo zbliżenia. na początku pieściliśmy się oralnie, najpierw on mnie potem ja jego. następnie mój partner wszedł we mnie dosłownie na minutę może krócej. moja obawa związania jest z tym momentem ponieważ został wprowadzony do pochwy ten płyn z podniecenia, czytałam, że nie ma w nim plemników ale panikuję. Potem znów zaczeliśmy sie pieścić oralnie, w wyniku czego doszło do wytrysku. nastąpił on na zewnątrz pochwy. zrobiłam test po 47 dniach od zdarzenia, wynik negatywny. Czy jest obawa że mogę być w ciąży, czy mogę być spokojna? zaniepokoiło mnie też to, że 21 dnia cyklu czyli 3 dni po zbliżeniu wystąpiło krwawienie, które było za wcześnie. proszę o odpowiedź, ponieważ Wasza odpowiedź jest dla mnie cenna. Przepraszam za powielanie tematów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 8:57 am Temat postu: |
|
|
Krwawienie, które wystąpiło przed wcześnie, mogło być objawem po prostu stresu;) Zrób, jeszcze jeden test, gdy wynik wyjdzie taki sam, obawy mogą zniknąć
Chociaż raczej nie powinnaś mieć obaw:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cicha23
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 3:39 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję, trochę mi ulżyło. A jak powtórzę test jutro to już naprawdę będę mogła być spokojna? To będzie w takim razie 51 dzień po zbliżeniu. A jak nie jutro to kiedy by było najlepiej? A w ogóle czy moja sytuacja była ryzykowna? Czy to tylko moje obawy i panika, bo ja już sama nie wiem... wytrysk był ale nie we mnie. Ale ten płyn mnie zastanawia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hermes
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 9:26 pm Temat postu: |
|
|
Witam Troche wstydze sie o tym mowic ostatnio z kolezanka ostro sie zabawilismy ale do rzeczy bylo okolo godziny 22 bylismy w samochodzie zaczelos sie od sexu oralnego pozniej jakos tak sie potoczylo ze wyszlismy z samochodu i uprawialismy sex Analny na stojaka, gdy czulem ze sie zblizam wyjolem czlonka i skonczylem poza partnerka podczas tego zajscia wogole nie dotykalem narzadow rodnych jednak plyn ktory powstaje przed wytryskiem napewno zostal gdzies na ciele partnerki czy jest jakies prawdopodobienstwo zajscia w ciaze czy moge jednak spac spokojnie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cicha23
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 5:07 pm Temat postu: |
|
|
Mogę prosić o odpowiedzi na ostatnie zadane przeze mnie pytania. Obiecuję,że nie będę Was już męczyć. Z góry dziękuję. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ada1234
|
Wysłany: Sro Kwi 24, 2013 1:10 pm Temat postu: |
|
|
tak mozesz byc spokojna plemniki pojawiaja sie ale tuz przed samym wytryskiem w tym plynie po tylu dniach wynik powinien byc wiarygodny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
arnii19
|
Wysłany: Sro Kwi 24, 2013 4:12 pm Temat postu: |
|
|
Czy każda kobieta ma dni płodne w połowie swojego cyklu?
Jaka jest szansa, gdy włożyłem partnerce 2 razy, nie było wytrysku, tylko trochę tego śluzu na członku na pewno było.. Wsunąłem raptem pare cm, gdyż partnerka jest dziewicą i nie przebijałem jej błony ani nic.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ada1234
|
Wysłany: Sro Kwi 24, 2013 6:13 pm Temat postu: |
|
|
blona dziewcza nie chroni przed ciążą z owulacja w polowie cyklu jest roznie zazwyczaj wtedy przypada ale moga ja opoznic rozne czynniki dieta stres zmeczenie itp.. jezeli ten sluz to prejekulant to istnieje mozliwosc ze jest w ciazy bo wtedy pojawiaja sie plemniki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
arnii19
|
Wysłany: Sro Kwi 24, 2013 6:28 pm Temat postu: |
|
|
co forum to inaczej mi odpowiadają.. pozostaje jedynie czekać na okres albo..jego brak.. : ( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 24, 2013 8:47 pm Temat postu: |
|
|
arni zalezy jak dlugie ma cykle.
jesli regularne i np 28dniowe to nie dni płodne a owulacja wypada w połowie cyklu. płodne sa pare dni przed owulka i pare dni po.
musisz sie dowiedziec ilodniowe ma cykle Twoja dziewczyna i wtedy napisze cos wiecej.
a jesli wytrysku nie było to w ciazy nie bedzie.
dziewice tez zachodza w ciaze.
to prawda co pisze Ada.
błona to nie zadna ochrona.
kiedys tak wmawiano ludziom i wierza do tej pory.
a ile juz bylo przypadkow ze dziewice zostały matkami?!?! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|