Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajśc w ciążę part.4

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
majkel2304

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 7:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Wszystkich,
Mam następujący problem:
Dnia 30.04.2011 (sobota) kochałem się ze swoją dziewczyną w samochodzie. Wyglądało to tak, iż na początku pieściliśmy swoje ciała, a następnie usiadła na mnie (nie miałem prezerwatywy) dosłowanie na chwilę (15-25 sekund, kilka razy włożyłem członka) po czym powiedziałem, że założę prezerwatywę. Następnie kochalismy się w tej samej pozycji z jakieś 5 - 7 min. Była bardzo zmęczona a ja musiałem się bardzo skupić żeby dojść. Do wytrysku doszło w prezerwatywie, w pochwie mojej kobiety, gdzie po chwili zeszła ze mnie (po ok. 10 sek.) Prezerwatywa nie pękła (sprawdzałem wodą) i nie zsunęła sie. Po wszystkim moja dziewczyna powiedziała mi, że ma dni płodne (pierwszy dzień okresu miała 18.04.2011), czym mnie wystraszyła. Moja dziewczyna jest bardziej doświadczona ode mnie i twierdzi, iż nic się nie stało. Natomiast ja się obawiam, czy mogło dojśc do zapłodnienia? Jakie są na to szanse?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tester

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 8:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja, staram się jak mogę, zrobiliśmy błąd który mógł nas wiele kosztować. Dziękuję za pomoc.

wind_of_hope, będę pamiętał następnym razem żeby jednak tą gumkę mieć zawsze przy sobie. Wątpliwości już raczej nie mam, lecz mała niepewność w środku pozostanie jeszcze jakiś czas. Również bardzo dziękuje za te pomocne rady Smile
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 11:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

majkel2304 szanse na zapłodnienie są nikłe, żadne. Jeżeli gumka nie pękła i sperma nie dostała się do środka to niczym się nie przejmuj. Zauważ, że gdybyś nie dowiedział się, że Twoja dziewczyna miała dni płodne na pewno nie byłoby podejrzeń. Smile. Jeśli byłeś/jesteś pewien, że nic nie pękło (sprawdzałeś wodą) to tego się trzymaj bez względu na to czy były płodne czy nie.

PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja gumka na 99% nie pękła ponieważ 4-krotnie sprawdzałem wodą (następnego dnia - pojechałem w miejsce gdzie wyrzuciłem Smile ) zsunąć się też nie zsunęła - bynajmniej gumka uściskająca (końcówka prezerwatywy) była w tym samym miejscu co przy zakłądaniu. Jak sciągnąłem prezerwatywę to niby wszyskto zostało w niej (prezerwaytwie), jednak trudno stwierdzić czy coś się wylało, ponieważ całego penisa miałem w środku nawilżającym (z prezerwatywy). Najbardziej obawiam się o to, iż na początku kilka razy włożyłem bez i że spuściłem się w mojej dziewczynie w prezerwatywie. Mimo to wszytsko moja dziewczyna jest nadal spokojna. Co Wy o tym myślicie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

majkel skoro gumka była cała to nie ma mowy o zadnej ciazy Smile
nie stresuj sie na zapas.
na przyszlosc upewnij sie czy sa dni płodne czy nie i nie koncz w srodku, nawet jesli bedziecie uzywac zabezpieczenia bo gumka to tylko gumka, moze w kazdej chwili trzasnac i nawet nie bedziesz wiedział kiedy a potem na tescie zobaczysz 2 kreski i bedzie płacz i lament.
tak czy siak mozecie byc spokojni, rodzicielstwo narazie wam nie grozi Razz Cool

Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 4:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę, że ciąży nie będzie. Powinieneś przestać o tym myśleć, bo tylko niepotrzebnie się stresujesz. Następnym razem nawet jeżeli dochodzisz w gumce to wyjdź z partnerki, a zobaczysz, że nie będziesz miał tego typu zmartwień Smile

PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli podsumowując nie mam się czego obawiać? Po stosunku rozpatrywałem możliwość wzięcia tabletki wczesnoporonnej (72h), jednak moja partnerka mówiła że nie ma takiej potrzeby i gdyby jednak pigułka była potrzebna to sama by ją wzięła bo nie jest gotowa na dziecko. Czy dobrze zrobiliśmy nie biorąc tej tabletki?
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Maj 05, 2011 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobiliście bardzo dobrze. słuchaj się trochę dziewczyny, bo ma rację Smile

PostWysłany: Pią Maj 06, 2011 7:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nastja, Wind_of_Hope - podsumowując mogę być spokojny?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Maj 06, 2011 10:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mozesz, jak najbardziej Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 24 z 42