Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajśc w ciążę part.4

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Cze 20, 2011 10:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie, dokładnie, koleżanka wyżej ma rację, po co co miesiąc przeżywać katusze z powodu schizów swojej dziewczyny, która boi się, że przez brak wytrysku jest w ciąży, dostaje "białej gorączki" jak okres się jej spóźnia nawet 1 dzień, naprawdę to jest bezsensu Wink albo nie jest gotowa na seks i na razie kończycie ze współżyciem albo dojrzewa do tej decyzji i już przestaje się tym martwić .. na moim przykładzie, sama wiem jak to wkurza chłopaka, kiedy on setny raz powtarza dziewczynie, że jest dobrze i ciąży nie ma i żeby zaufała, a ona nadal swoje i przez kilkanaście dni schodzi jak struta i o tym myśli Rolling Eyes
tester

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 20, 2011 11:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

My juz razem nie jesteśmy, wiec nie współżyjemy. Powtarzałem jej tyle razy ze jest ok, i na 2-3 dni było ok a później znowu. Teraz panikuje bo okres ma nie regularnie i sama nie wie kiedy dostanie. Jakby od kilku wejść każda zachodziła w ciąże to nie wiem co na tym świecie by było. Osobiście mnie to irytuje już albo po prostu chce przez to żebym do niej wrócił.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Pon Cze 20, 2011 12:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja jestem w stanie zrozumieć te schizy, szczególnie jak człowiek naczyta się różnych rzeczy w interenecie.

a i logiczne racjonalne myślenie niestety po jakimś czasie się wyłącza
Powrót do góry
tester

PostWysłany: Pon Cze 20, 2011 12:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ja jestem w stanie zrozumieć te schizy, szczególnie jak człowiek naczyta się różnych rzeczy w interenecie.

a i logiczne racjonalne myślenie niestety po jakimś czasie się wyłącza

No ale bez przesady ;/ Minął juz ponad miesiąc od tamtej pory. I nic się nie dzieje. Przecież kobieta nie jest wiatropylna.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Cze 20, 2011 2:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tester wyluzuj!
kto jak nie Ty wie najlepiej czy był wytrysk czy nie?
ona moze sobie wymyslac rozne rzeczy ale ciaza bez nasienia nie jest mozliwa. i dostała okres, to co ze ma nieregularny - grunt ze sie pojawił wiec w ciazy napewno nie jest.
byc moze chce wzbudzic w Tobie poczucie winy,strachu no i w konsekwencji powrotu do niej. tego nikt nie wie..

Powrót do góry
tester

PostWysłany: Pon Cze 20, 2011 2:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
Tester wyluzuj!
kto jak nie Ty wie najlepiej czy był wytrysk czy nie?
ona moze sobie wymyslac rozne rzeczy ale ciaza bez nasienia nie jest mozliwa. i dostała okres, to co ze ma nieregularny - grunt ze sie pojawił wiec w ciazy napewno nie jest.
byc moze chce wzbudzic w Tobie poczucie winy,strachu no i w konsekwencji powrotu do niej. tego nikt nie wie..

I tutaj się z Tobą zgodzę w 100% Wink Ja wyluzowałem bo jestem pewny swego. Dziękuję za pomoc.
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Cze 20, 2011 5:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też się z tym zgodze, pewnie pragnie Twojego zainteresowania i tego, żebyś zrozumiał, że powinniście do siebie wrócić, w pełni popieram zdanie wind Wink i z Tobą tester też się zgodzę, może i racja, że można naczytać się wielu bzdur i mieć schizy, owszem, ale co jak co - biologia zaczęła się w 4 klasie podstawówki i jak dochodzi do zapłodnienia to każdy powinien wiedzieć, także Ty tak trzymaj, na luzie Smile
konopxxl

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Cze 22, 2011 2:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam stresujący mnie problem a mianowicie: Pieściliśmy się z dziewczyną i teraz się boimy bo: 28-29 maj kończył się jej okres a 20stego czerwca zabawialiśmy się bez żadnego zabezpieczenia. Generalnie przeliczyłem kalkulatorem że 20ego są dni bezpłodne ale miała bardzo dużo śluzu i był taki ehm lepki. Nie włożyłem jej ale jeździłem z wierzchu. Wytrysku nie było ale tego dnia sobie dogodziłem i nie wiem czy plemniki przeżyły bo my się pieściliśy po 11 a ja sobie dogodziłem ok godziny 7. Sexu nigdy nie uprawialiśmy a głupio byłoby wpaść w taki sposob. Od wczoraj ma zawroty głowy, nudności i wymotuje ale istnieje szansa że to zatrucie bo miałem to samo ja i jej mama. Okresu dostała prawidłowo bo 21wszego.
Pytania brzmią:
1. czy mógł się nieco jej cykl zmienić poprzez anemię i wzięcie żelaza skoro długo nie brała?
2. jest szansa na ciążę? (tego nie chcemy)
Licze na powazne odpowiedzi. Pozdrawiam.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Cze 22, 2011 3:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cykl moze sie opoznic ze wzgl na anemie. wg mnie powinnas wybrac sie do lekarza.

a ciazy nie bedzie bo wytrysku nie było..nawet nie doszlo do stosunku.

Powrót do góry
konopxxl

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Cze 22, 2011 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"Wytrysku nie było ale tego dnia sobie dogodziłem i nie wiem czy plemniki przeżyły"

Chodzi o to czy coś mogło zostać przez klika godzin i jeśli tak to czy to zagrażałoby jakoś. Bo jeśli tak to chyba coś może się dostać?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 34 z 42