Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy bez wytrysku można zajśc w ciążę part.4

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Cze 22, 2011 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie oddałes moczu i sie nie umyłes to czesc nasienia mogła zostac pod napletkiem i podczas stosunku mogło dostac sie do pochwy, ale plemniki zyja tylko w sluzie płodnym. u Was stosunku nie było wiec w czym problem? od dotykania ciazy nie ma Cool Cool

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
konopxxl

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 12:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

generalnie tak;p ale jeśli coś by się wsunęło głębiej? Smile tak czysto teoretycznie pytam;]
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 9:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

głebiej tzn co?
masz na mysli penetracje??

Powrót do góry
konopxxl

PostWysłany: Nie Cze 26, 2011 1:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak ale w odniesieniu do tej sytuacji Smile takie co by bylo gdyby jednak...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Cze 26, 2011 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gdyby baba miała wasy..
po co tak gdybac?
masz 35stron dot waszej sytuacji.
prosze przeczytac bo wałkowanie 100tny raz tego samego robi sie meczace.
po cos ludzie pisza na tym forum, wiec poczytaj i znajdziesz odp.

Powrót do góry
adikel

PostWysłany: Pon Lip 04, 2011 6:06 pm    Temat postu: musze gdzis napisać :( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiecie. mam tak problem. czytam was już od prawie tygodnia i.... na poczatku miałam zamiar nie pisać. poczekac. ale teraz.... nie mam komu opowiedzieć, ale chyba musze bo oszaleję zaraz. otóż pozwoliłam sobie na bardzo ale to bardzo nieodpowiedzialną sytuację. zamiast bezpiecznego zabezpieczenia wyszedł seks przerywany... potem zrobilismy mała powtórke. no i tu sie zaczynam martwić. powtrka bylą po jakis 30-40 minutach. poqwycierani w zasadzie do sucha, ale nie umyci. i bez odania moczu? no i byly to dni płodne...
nie wiem już co myśleć.... wiem, wszystko jest mozliwe, ale to wszystko to chyba statystycznie sanse troche mniejsze niż przy pełym stosunku?

Ostatnio zmieniony przez adikel dnia Czw Lip 14, 2011 6:02 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Lip 04, 2011 6:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adikel, sytuacja, którą opisujesz jest naprawdę dość ryzykowna .. my Cię nie będziemy zjeżdżać ani prawić Ci kazań, bo Ty nie pierwsza i Ty nie ostatnia, a po za tym to nie jest nasza sprawa, mamy Ci tylko doradzić i odpowiedzieć na pytania Wink byłaś na skraju owulacji, jeśli partner po pierwszym stosunku nie oddał moczu, jakieś szanse mogą istnieć na ciążę .. no zostaje Ci chyba wykonać test (min. 16 dni od stosunku) .. nie twierdzę, że na pewno doszło do zapłodnienia, ale moim zdaniem jakieś szanse mogą istnieć .
adikel

PostWysłany: Pon Lip 04, 2011 6:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dużo znacie tu na forum takich przypadków?

Ostatnio zmieniony przez adikel dnia Czw Lip 14, 2011 7:15 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Pon Lip 04, 2011 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

adikelnie martw się na zapas, w ciążę nie jest tak łatwo zajść szczególnie po 30-stce Wink Tak jak Plus napisała jakaś tam szansa jest (z tej cewki), ale nie wydaje mi się żeby jakaś wielka, zdecydowanie mniejsza niż przy pełnym wytrysku. Ja też w pewnym momencie przewertowałam cały internet i znalazłam tylko dwa fora gdzie normalnie można "porozmawiać" i usłyszeć coś mądrego, to jest jedno z nich. Jak nie wytrzymasz do testu z moczu, możesz wcześniej iść na betę z krwi, to można zrobić wcześniej.
Na tym furum i tym drugim czytałam o podobnych przypadkach, kończyło się to dobrze, częściej ciąże były z przerywanego "na styk".
U Ciebie tak nie było.
Trzymam kciuki, będzie dobrze Smile
Powrót do góry
adikel

PostWysłany: Pon Lip 04, 2011 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też staram się myśleć w taki sposób a na pewno nie omieszkam was poinformowac o wynikach.

Ostatnio zmieniony przez adikel dnia Czw Lip 14, 2011 7:16 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 35 z 42