Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 10:05 pm Temat postu: |
|
|
BigBee napisał: | Mnie tylko zastanawia ile taki plemnik żyje. |
zalezy w jakim srodowisku?
zewnetrznym? - max 2-5min.
wewnetrznym? jedynie sluz kobiecy jest w stanie utrzymac go przy zyciu nawet do 3-4dni. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 10:08 pm Temat postu: |
|
|
BigBee, ja nie piszę o "wprowadzeniu nasiesnia świeżego do pochwy" tylko o pieszczotach, chyba smerffetka nie była zdolna, żeby robić aż takie rzeczy, z resztą nie opisuje ona takiej sytuacji. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BigBee
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 10:17 pm Temat postu: |
|
|
Tak zewnętrzny. Właśnie to jest tak, że każdy pisze coś innego i bądź tu mądry. Niby zrobiłam ten test i wyszło, że ciąży brak. Ale mam niektóre objawy. Chociaż dzisiaj stwierdziłam, że jeżeli nie ciąża to może ZDJ.
Plus123 ja przyjmuję tylko taką sytuację hipotetycznie. Przepraszam jeżeli to zabrzmiało jakbym się wymądrzała albo coś... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 10:36 pm Temat postu: |
|
|
BigBee, nie pomyślałam ani przez chwilę, że się wymądrzasz, spoko spoko, każdy ma prawo do własnego zdania _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
smerffetka
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 10:39 pm Temat postu: |
|
|
No wiadomo starałam sie unikac kontaktu spermy z moim kroczem ale wiadomo ze wszystkiego sie nie przewidzi a tym bardziej w "uniesieniu" ze tak powiem...
Dodam jeszcze ze po wybrykach..na boczek...tulasek...i lulu..
Boje sie wlasnie tej opcji "wprowadzeniu spermy przez palec"..i kurde tak teraz mysle...jak zajde w ten sposob w ciaze...to wez tu udowodnij rodzinie ze nie spalas z chlopakiem:D |
|
Powrót do góry |
|
|
|
BigBee
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 11:45 pm Temat postu: |
|
|
Zrób test i zobacz co wyjdzie. Tak myślę ; p I mam nadzieję, że wyjdzie to co na moim.
Dodano po 33 minutach:
Chociaż z drugiej strony sama się jeszcze trochę boję. Bo mimo testu i tego, że wszyscy mi mówią, że ciąża jest niemożliwa, to boli mnie brzuch (dzisiaj np. cały dzień, szczególnie po jedzeniu) i co chwilę biegam do łazienki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 9:08 am Temat postu: |
|
|
psyychika zadziałała
wszystko wroci do normy jak tylko @ sie pojawi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 9:40 am Temat postu: |
|
|
zgadzam się z koleżanką wyżej - psychika wasza działa bardzo skutecznie, wmawiając sobie coś ( np. w tym wypadku ciążę ) automatycznie pojawiają się zawroty głowy, bóle brzucha, wymioty, częste oddawanie moczu ( ja np. mam tak, gdy jestem przed okresem - non stop biegam do łazienki siusiu ) itp., a to wszystko to żadne zapłodnienie tylko zwykłe nerwy i stres
jeśli po każdych pieszczotach będziecie się tak dziewczyny stresować to to wszystko nie ma sensu, wiem sama co to znaczy taaaki stres _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
smerffetka
|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 5:28 pm Temat postu: |
|
|
Dzis mnie potwornie bolał kregosłup dołem;/ na dniach umowie sie na wizyte do lekarza Dzieki dziewczyny za pomoc:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 6:38 pm Temat postu: |
|
|
smerffetka, to może zbliżający się okres ? przecież nie objaw ciąży hehe .. nie ma za co, a lekarz nie zaszkodzi _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|