Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Lip 03, 2012 8:45 pm Temat postu: |
|
|
Uspokój sie i poczytaj troszke jak i kiedy może dojść do zapłodnienia. Nie ma szans na ciąże. Niby jakim cudem? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
babeczka111111
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2012 2:09 am Temat postu: |
|
|
dziękuję za odpowiedź. mam nadzieję, że masz racje. w czwartek ide do lekarza...teraz siedzę i umieram z bólu... prawy jajnik mnie strasznie kłuje i mam nadzieję że to oznacza owulację a nie ciążę (((( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
damian00716
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2012 8:56 pm Temat postu: Re: Czy może być w ciąży ? |
|
|
damian00716 napisał: | Uprawiałem sex z moją dziewczyną bez zabezpieczenia i obawiam sie , ze jest w ciąży, mianowicie przed wytryskiem wyciągnąłem penisa z pochwy i nastąpił poza nią wytrysk , lecz zauważyłem że ona jest strasznie mokra w okolicach pochwy stwierdziła że miała orgazm (przez pół godziny nie była w stanie nic zrobić) , no ale czułem wyrażny zapach spermy w okolicach jej pochwy , bliżej uda . Czy może być w ciąży? |
odpowie ktoś ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2012 8:42 am Temat postu: |
|
|
Wilgotność /mokrosc pochwy nie świadczy o obecności spermy . Podczas stosunku czy chociażby podniecenia wydziela się płyn u kobiety majacy na celu ułatwienie penetracji. Jesli wytrysk nastapił poza to teoretycznie szanse są niewielkie. Jeśli sie obawiasz to zróbcie test najwcześniej w terminie spodziewanej miesiączki _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
milenka111
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 11, 2012 2:25 am Temat postu: |
|
|
Witajcie!
Mam pewien problem, w sprawie którego chciałam zapytać.
Otóż, ostatni okres miałam 26 czerwca, mój cykl trwa 28-29 dni. Z soboty na niedzielę pieściliśmy się z chłopakiem. Pocierał swoim penisem o moje narządy, dotykał wejścia do pochwy, był wilgotny od preejakulatu, dodam, że to były moje dni płodne :/ Wcześniej i później pieścił mnie tam palcami, jednak nie był we mnie wcale, jestem dziewicą. Chciałam zapytać, czy istnieje możliwość zajścia w ciążę poprzez takie działanie? Przez preejakulat? ...
Bardzo proszę o odpowieź... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 8:39 am Temat postu: |
|
|
jesli nie było wcześniej wytrysku to ciąża niemożliwa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michuuuuu
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 2:28 pm Temat postu: |
|
|
Witam! Masturbowałem się w jednym łóżku z partnerką. Wytrysk był bardzo obfity, spuściłem się na swój brzuch, oczywiście ręce też ubrudziłem. Wytarłem je o pościel, po czym stały się suche. Nie minęło 15 min, gdy moja partnerka poprosiła mnie o pieszczoty. Masowałem jej brzuch, także łechtaczkę i wargi sromowe. Palców do pochwy nie zbliżałem, a tym bardziej żaden z nich nie wszedł do środka. Dodam, że palce były suche, sperma była wytarta i zaschnięta, lecz nie umyłem rąk. Dziewczyna miała dni płodne, dało się odczuć śluz. Czy mogła zajść w ciążę? Pozdrawiam i liczę na to, że nie mamy się czego obawiać.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paulka18
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 8:15 pm Temat postu: |
|
|
Witam was na poprzedniej stronie opisałam swój przypadek, uspokoiłam się po waszej odpowiedzi jednak zastanawia mnie ten puls w brzuchu. Co to może być, wie ktoś?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 8:48 pm Temat postu: |
|
|
NIe ma szans na ciaże tak jak juz pisałam. Pulsowanie w brzuchu to nie dzidzia . Takie odczucia pulsowania ma wielu ludzi. Spokojnie i nie doszukuj się objawów bo nie jestes w ciazy _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paulka18
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 9:14 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję Ci bardzo że tak cierpliwie odpowiadasz na moje pytania I oczywiście za uświadomienie że nie mam się czego bać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|