Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.24"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Sty 23, 2010 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moze byc to krwawienie spowodowane przyjeciem tabletki - jako skutek uboczny. Albo tez poprostu krwawieie normalne, miesiaczka bo nie zawsze escapelle rozregulowuje cykl.

Dodano po 1 minutach:

A wlasnie.. powtorzylas test?

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Sty 23, 2010 3:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ok. zobaczę jutro jeszcze test- zapewne będzie negatywny, a krwawienie- oby miesiączka Smile

test po 14 dniach- wypada jutro
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sob Sty 23, 2010 4:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Monikaqaz jeśli wzięłaś escapelle do 72h po stosunku to powinno być ok:)
a czy to miesiączka czy krwawienie to sama zobaczysz:)
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sty 23, 2010 5:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tez mi sie wydaje ze wszystko ok - a ten pierwszy test byl prawdopodobnie wadliwy. Daj znac jesli zrobisz jednak drugi test

PostWysłany: Sob Sty 23, 2010 8:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kupiłam wczoraj test i jutro rano go zrobię- zobaczymy Confused Smile
Powrót do góry
kwiatuszek123

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 23, 2010 11:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc nie wiedziałam gdzie zamiescic pytanie wiec spytam tutaj. kochałam sie z chłopakiem i ok godziny po zauważyłam plamienia, chce podkreslic ze nigdy tak nie miałam, no tylko po 1 razie. i wiecie czym moze to byc spowodowane? raczej to nie jest miesiaczka gdyż miałam skończyła mi się 6 dni temu. proszę o odp z góry dzieki
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sty 24, 2010 12:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kwiatuszek123 być moze poprostu kochaliscie sie byt intensywnie. I wskutek jakiegos otarcia.. bo nie bylo tego duzo? czy do tej pory plamisz?

PostWysłany: Nie Sty 24, 2010 1:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tzn zauważyłam to po ok godzinie po stosunku później nic, dzis rano wstałam też nic nie było ale własnie teraz znów zobaczyłam trochę brązowej wydzieliny. i nie wiem co mam myslec i nie było tego dużo ani teraz ani wczesniej
Powrót do góry
wojtek23

PostWysłany: Nie Sty 24, 2010 1:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cześć jestem tu nowy i mam pewien problem.
dzisiaj w nocy kochałem się z moją dziewczyną, prezerwatywa była lecz członek nie był w pełnym wzwodzie spowodowane było to wieczorną imprezą alkoholową, ona nie piła tylko ja. Nie doszedłem gdyż ktoś wszedł do pokoju i dziewczyna ze mnie zeskoczyła, a później nie chcieliśmy już ryzykować. Po zdjęciu prezerwatywy zobaczyłem że jest w niej coś białego, byłem pewny że nie doszedłem... ale pomyślałem że pod wpływem ruchów preejakulat mógł zmienić barwę na białą, "ubił" się że tak powiem?? Czy przez to że penis nie był w pełnym zwodzie ten "płyn" mógł wydostać się poza prezerwatywę, chociaż jak sprawdzałem to na dole niby dobrze przylegała dopiero tu na główce była luźna? i chyba jakby źle przylegała tam na samym dole to by spadła czy nie?? A i czy ma jakiekolwiek znaczenie że prezerwatywa miała środek plemnikobójczy, UNIMIL?

Ostatnio zmieniony przez wojtek23 dnia Nie Sty 24, 2010 3:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Monikaqaz

PostWysłany: Nie Sty 24, 2010 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jednak test był wadliwy, a ESCAPELLE działa... :D tak więc zaczęło się na strachu, a skończyło na negatywnym wyniku testu. Wielkie dzięki mala_mi!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 11 z 42