Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 3:35 pm Temat postu: |
|
|
wojtek To białe to był preejakulat ze środkiem plemnikobójczym. Nie masz się czym przejmować. Ciąży z tego nie będzie. A następnym razem, nie kochajcie się przy niepełnym wzwodzie bo to może być niebezpieczne.
kwaituszek Proponuję wizytę u ginekologa. Może to nadżerka... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wojtek23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 4:08 pm Temat postu: |
|
|
nowicjuszka napisał: | wojtek To białe to był preejakulat ze środkiem plemnikobójczym. Nie masz się czym przejmować. Ciąży z tego nie będzie. A następnym razem, nie kochajcie się przy niepełnym wzwodzie bo to może być niebezpieczne. |
jesteś pewna że ciąży z tego nie będzie? wiem że nie powinno kochać się przy nie pełnym wzwodzie, ale na początku było ok później dopiero tak się stało ale jeśli prezerwatywa nie spadła to chyba znaczy że przy nasadzie penis miał odpowiedni obwód i był że tak powiem szczelny z prezerwatywą, co?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 4:45 pm Temat postu: |
|
|
Prezerwatywa była cała. Nie panikuj.
Jakby się zsuneła to byście to zauważyli. Prezerwatywy nie sa magiczne i nie nawijają się same po zsunięciu... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kwiatuszek123
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 5:09 pm Temat postu: |
|
|
nadżerka? to możliwe gdy nie miałam tak nigdy? i teraz nie widzę żadnych plamien |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 6:26 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | nadżerka? to możliwe gdy nie miałam tak nigdy? i teraz nie widzę żadnych plamien |
pewnie że możliwe.
w każdym bądź razie zalecana jest wizyta u ginekologa. jeśli to nadżerka to lepiej zacząć ją leczyć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wojtek23
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 7:51 pm Temat postu: |
|
|
nowicjuszka dzięki za pomoc...
a może jeszcze ktoś wyrazi swoją opinie na mój problem?? post z opisanym problemem na 11 stronie, ostatni
a i jeszcze jedno pytanie czy jak pęka prezerwatywa to jest to jakieś małe pęknięcie którego nie da się zauważyć?? czy po prostu rozwala się po "całości"?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 9:15 pm Temat postu: |
|
|
No najczęściej widać. Jak sprawdzasz prezerwatywę... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wojtek23
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 9:56 pm Temat postu: |
|
|
ahas... przed stosunkiem sprawdziłem czy w tym opakowaniu było powietrze czy nie było dziurawione... a po nalałem wody i sprawdziłem czy nie przecieka... wiem mam chore filmy no ale nie mogę nic na to poradzić...
ale teraz tłumaczę to sobie inaczej:
- gumka nie pękła
- wytrysku nie miałem
- prezerwatywa miała środek plemnikobójczy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 10:21 pm Temat postu: |
|
|
Bez obaw ciazy nie bedzie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
misia500
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 9:03 am Temat postu: |
|
|
witam mam taki problem..ostatni wtarłam się ręcznikiem chłopaka,który wycierał nim siebie i członka na którym było nasienie. Najpierw wytarł członka,potem siebie (sytuacja po kąpieli) ja wytarłam swoje miejsce intymne po jakies minucie. pomyliłam ręczniki,które był takie same... czy to mogło doprowadzić do przedostania się plemników do środka i zapłodnienie? był to dzień owulacji prawdopodobnie. proszę o pomoc...
i czy jeśli po tym zdarzeniu pieścił mnie palcami,wkładając również do środka to jest jakiekolwiek ryzyko?
Ostatnio zmieniony przez misia500 dnia Pon Sty 25, 2010 10:24 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|