Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.24"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lut 22, 2010 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kedar2406 nie ma takiej opcji.
bo nie było wytrysku w srodku.
a ktory to dzien cyklu? moze owulacja sie zbliza?...\
spokojnie w ciazy napewno nie jest.
a co do objawow to najwczesniej pojawiaja sie po 5-6 tygodniach ) od zapłodnienia :] Cool

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
klaudja

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 4:23 pm    Temat postu: mozliwa ciaza ?! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak wiec, uprawialam seks z chlopakiem przy uzyciu prezerwatywy w polaczeniu z stosunkiem przerywanym. bylo to 30 stycznia, okres wypadal mi na 19 lutego i nadal go nie dostalam. robilam test dzien przed spodziewana miesiaczka i wyszedl negatywny. czy mam sie czego obawiac? czym moze byc spowodowany brak miesiaczki? wiem, moze panikuje ale po prostu juz nie wiem co myslec, dodam jeszcze ze przez ten czas zmienilam klimat, tzn okolo 2 tyg. temu przylecialam z anglii do polski, czy to moze miec wplyw? dodam jeszcze, ze od tygodnia mam obolale piersi, bole brzucha, krzyza. nie wiem moze to przed miesiaczka, ale nigdy z tak duzym odstepem czasu objawow nie mialam ?!
bardzo prosze o odpowiedz.
czy mozliwa jest ciaza gdy prezerwatywa nie pekla anii nie zsunela siie? mozliwe ze miesiaczka opoznia mi sie przez ten stres , sama juz nie wiem

Pisz w odpowiednich działach i tematach. Przeczytaj REGULAMIN Forum.

Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu / nowicjuszka

Ostatnio zmieniony przez klaudja dnia Wto Lut 23, 2010 4:33 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 4:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klaudja jesli z prezerwatywa wszystko bylo ok ciaza jest niemozliwa. Co testy potwierdzily - po takim czasie byly juz wiargodne.
Okres napewno spowodowany jest zmiana klimatu, czekaj spokojnie na miesiaczke

Dodano po 15 sekundach:

twoje objawy swiadcza o tym ze juz niedlugo sie pojawi

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 4:34 pm    Temat postu: ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi jestes pewna ze dzien przed spodziewana miesiaczka test jest wiiarygodny ? bo wlasniie sie zastanawiam nad kolejnym.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 4:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli byl zrobiony minimum 14 dni od stosunku jest juz wiarygodny.

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 7:46 pm    Temat postu: test Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobilam test przed chwila i negatywny, takze jednak ciaze wykluczam, pozostaje mi czekac.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 11:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klaudja jesli minelo 16dni to jest jak najbardziej wiarygodny Smile nie ma sensu powtarzac. Smile

Dodano po 42 sekundach:

poza tym nie było wytrysku w srodku Smile i była gumka ..

Powrót do góry
klaudja

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 10:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taak tez mi sie wydaje, ze chyba jest wiarygodny, bo juz sama nie wiem tyle sie na tych forach naczytalam ze ho ho, jedni pisza ze za 5 razem wyszedl im negatywny wiec testy klamia, inni ze od razu pokazuja prawde, nie no wydaje mi sie ze skoro nic sie nie zdarzylo i nie pekla prezerwatywa to to ciaza nie jest. dzieki.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 2:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to skoro nie wierzysz aptecznym to wydaj 30 zł i zrób sobie test z krwi w laboratorium. On daje 100%pewności.
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 2:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klaudja poczytaj w temacie "
http://www.biomedical.pl/forum/test-ciazowy-w-jakim-czasie-od-stosunku-wykonac-vt129.html

http://www.biomedical.pl/forum/test-ciazowy-wiarygodnosc-part2-vt11516.html

Nie wałkujmy tutaj tego tematu.
Test z moczu jest wiarygodny o ile zrobi się go w odpowiednim czasie i zgodnie z instrukcją. Koniec kropka.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 30 z 42