Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Hanane
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lut 20, 2010 1:52 pm Temat postu: |
|
|
nowicjuszka dziekuje za odpowiedz i rade. Pozdr. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
magda23415
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 6:58 pm Temat postu: |
|
|
realne jest zapłodnienie nasieniem 2-3 godziny po wytrysku które znajdowało się w normalnych warunkach na członku i bieliźnie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 7:06 pm Temat postu: |
|
|
ta 2-3 godzinna sperma zostala wprowadzona do pochwy? Przez ubranie czy jak to sobie wyobrazasz? Pytasz teoretycznie czy jakas sytuacja miala miejsce?
No ludzie zlitujcie sie no... rece czasem opadaja... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
magda23415
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 7:12 pm Temat postu: |
|
|
mala_mi napisał: | ta 2-3 godzinna sperma zostala wprowadzona do pochwy? Przez ubranie czy jak to sobie wyobrazasz? Pytasz teoretycznie czy jakas sytuacja miala miejsce?
No ludzie zlitujcie sie no... rece czasem opadaja... |
pytam teoretycznie na przykład chłopak dotyka swojego członka 2-3 godziny po wytrysku a następnie dotyka warg sromowych dziewczyny...
--- Tego typu pytania proszę umieszczać w odpowiednim dziale i temacie---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Muszkaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 10:50 pm Temat postu: |
|
|
Muszkaaa napisał: | Ostatni okres mialam 18 grudnia, w 3 tyg poronilam (22.01) krwawienie mialam 4 dni a 8 lutego podczas stosunku pekla prezerwatywa. Po 12godz wzielam escapelle, od 3 dni mam podwyzszona temp a dzis zaczely mnie bolec piersi, pojawilo sie lekkie plamienie... czy moge byc w ciazy?
Dodam ze okresy zawsze mialam regularne mniej wiecej 17-18 kazdego miesiaca...teraz nie mam pojecia kiedy powinnam miec dni plodne ani kiedy powinnam miec okres.... prosze o odpowiedz |
Czy test zrobiony 14 dnia od stosunku mozna uznac za wiarygodny? wyszedl negatywny, moge juz miec pewnosc ze w ciazy nie jestem..? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 11:01 pm Temat postu: |
|
|
Tak. Żeby test był wiarygodny należy go wykonać 14-16 dni po stosunku. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Muszkaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 11:05 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje ze odpowiedz, pozostaje mi czekac na okres. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 11:23 pm Temat postu: |
|
|
magda23415 jezeli czlonek nie zostanie umyty i nie zostanie oddany mocz a bedzie wydzielal sie preejekulant to nie mozna wykluczyc ze zaistnieje ryzyko. Gdyz pamietaj ze plemniki zostaja w cewce moczowej i pod napletkiem po wytrysku. Jesli nie zostanie oddany mocz a czlonek nie zostanie umyty to one nadal tam beda. I przy zmieszaniu z preejakulatem moga sie "wydostac na zewnatrz" i przy dotykaniu i kontakcie ze sluzem plodnym kobiety moga dotrzec do "celu" czytaj: jajeczka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
magda23415
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 8:39 am Temat postu: |
|
|
a jakie jest ryzyko w takiej sytuacji? małe - średnie - wysokie
--- Jeśli pytanie jest czysto teoretyczne to proponuję przeczytać temat " Jak dochodzi do zapłodnienia" . Zwracałam Ci juz uwagę więc proszę dostosuj się do panujących zasad na tym forum---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 5:56 pm Temat postu: |
|
|
Nikc ci tutaj nie powie jakie jest ryzykow wszystko zalezy od sytuacji i wielu czynnikow. Chyba ze mamy wrozyc z fusów / kuli / tarota to ewentualnie powiemy... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|