Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.24"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Hanane

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lut 20, 2010 1:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowicjuszka dziekuje za odpowiedz i rade. Pozdr.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
magda23415

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 6:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

realne jest zapłodnienie nasieniem 2-3 godziny po wytrysku które znajdowało się w normalnych warunkach na członku i bieliźnie??
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 7:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ta 2-3 godzinna sperma zostala wprowadzona do pochwy? Przez ubranie czy jak to sobie wyobrazasz? Pytasz teoretycznie czy jakas sytuacja miala miejsce?

No ludzie zlitujcie sie no... rece czasem opadaja...

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 7:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi napisał:
ta 2-3 godzinna sperma zostala wprowadzona do pochwy? Przez ubranie czy jak to sobie wyobrazasz? Pytasz teoretycznie czy jakas sytuacja miala miejsce?

No ludzie zlitujcie sie no... rece czasem opadaja...

pytam teoretycznie Wink na przykład chłopak dotyka swojego członka 2-3 godziny po wytrysku a następnie dotyka warg sromowych dziewczyny...

--- Tego typu pytania proszę umieszczać w odpowiednim dziale i temacie---tosia81
Powrót do góry
Muszkaaa

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 10:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Muszkaaa napisał:
Ostatni okres mialam 18 grudnia, w 3 tyg poronilam (22.01) krwawienie mialam 4 dni a 8 lutego podczas stosunku pekla prezerwatywa. Po 12godz wzielam escapelle, od 3 dni mam podwyzszona temp a dzis zaczely mnie bolec piersi, pojawilo sie lekkie plamienie... czy moge byc w ciazy?

Dodam ze okresy zawsze mialam regularne mniej wiecej 17-18 kazdego miesiaca...teraz nie mam pojecia kiedy powinnam miec dni plodne ani kiedy powinnam miec okres.... prosze o odpowiedz

Czy test zrobiony 14 dnia od stosunku mozna uznac za wiarygodny? wyszedl negatywny, moge juz miec pewnosc ze w ciazy nie jestem..?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 11:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak. Żeby test był wiarygodny należy go wykonać 14-16 dni po stosunku.
Muszkaaa

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje ze odpowiedz, pozostaje mi czekac na okres. Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 11:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

magda23415 jezeli czlonek nie zostanie umyty i nie zostanie oddany mocz a bedzie wydzielal sie preejekulant to nie mozna wykluczyc ze zaistnieje ryzyko. Gdyz pamietaj ze plemniki zostaja w cewce moczowej i pod napletkiem po wytrysku. Jesli nie zostanie oddany mocz a czlonek nie zostanie umyty to one nadal tam beda. I przy zmieszaniu z preejakulatem moga sie "wydostac na zewnatrz" i przy dotykaniu i kontakcie ze sluzem plodnym kobiety moga dotrzec do "celu" czytaj: jajeczka

PostWysłany: Pon Lut 22, 2010 8:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jakie jest ryzyko w takiej sytuacji? małe - średnie - wysokie

--- Jeśli pytanie jest czysto teoretyczne to proponuję przeczytać temat " Jak dochodzi do zapłodnienia" . Zwracałam Ci juz uwagę więc proszę dostosuj się do panujących zasad na tym forum---tosia81
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lut 22, 2010 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nikc ci tutaj nie powie jakie jest ryzykow wszystko zalezy od sytuacji i wielu czynnikow. Chyba ze mamy wrozyc z fusów / kuli / tarota to ewentualnie powiemy...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 29 z 42