Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.24"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Lut 25, 2010 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak czy siak ja bym poszla po tabletke po. Prz 31 dniowych cyklach dzni plodne zaczynaja sie 11 dnia cyklu, poczatek dni plodnych... ryzyko jest, ale co zrobisz to twoja sprawa.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 12:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy recepte moze wypisac kazdy lekarz?
Blisko mnie jest pogotowie wiec moze sprobuje tam?

ehhh... nigdy wiecej
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
jaaaa19

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 12:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to nie pozostaje mi nic innego jak poczekać dwa tygodnie Wink
trzymajcie kciuki ;*
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 1:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klaudi Każdy lekarz może, aczkolwiek nie każdy Ci wypisze. Do ginekologa najpewniej byłoby się udać...On zawsze wypisze...

jaaaa19 Trzymamy Smile
klaudi

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Doszlismy do wniosku ze zostawimy to i zobaczymy co przyniesie czas
Dziekuje za odpowiedzi! :*
Powrót do góry
karni

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Lut 27, 2010 12:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

źle sformułowałem jedno zdanie i stąd nieporozumienie. Już poprawiam swoją wypowiedź... pod spodem

karni napisał:

kochałem się z dziewczyną w prezerwatywie wszystko oki po około 4-5 godzinach zaczęliśmy się przytulać i nie wiem czy przypadkiem nie dotknąłem ręką swojego penisa i później warg sromowych i pochwy dziewczyny tylko dotykałem nie wkładałem palców. Penis był cały czas w bieliźnie nie oddawałem moczu ani nie umyłem penisa. Po stosunku kiedy przebywałem z dziewczyną wydobywał się ciągle preejakulat. Co sądzicie o tej sytuacji?? Plemniki z poprzedniego wytrysku były jeszcze zdolne do zapłodnienia? Dodam że nie była to jakaś duża ilość tego śluzu jak już, minimalnie. Małą wtedy początek dni płodnych jakoś, cykle ma nie regularne Crying or Very sad Sad

mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi. Co sądzicie o tej sytuacji?? Duże prawdopodobieństwo czy minimalne??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lut 27, 2010 11:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie małe. Smile do zapłodnienia potrzebny jest wytrysk a nie "wsadzenie" palca.,a tym bardziej przez dotkniecie.
na moje oko nie ma co sie martwic Smile Mr. Green

Powrót do góry
karni

PostWysłany: Nie Lut 28, 2010 8:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wypowie się ktoś jeszcze, 'znający się na temacie' Sad

---- Proszę nie ponaglać innych użytkowników. Poczytaj w odpowiednich tematach jak: kropelkowe pytania czy zapłodnienie przez ubrania. Wystarczy poszukać ---tosia81
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Lut 28, 2010 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z takiej sytuacji nie ma szans na ciążę
karni

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 1:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesteście pewne tak?? czyli w tej sytuacji pozostaje mi tylko czekać aż przyjdzie okres
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 33 z 42