Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.24"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Imaginary

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 20, 2010 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.
Mam pewne pytanie, chociaz może troche wariuje od tego co naczytałam sie na innych forach ,że będąc w ciąży można mieć normalny okres.
Więc tak.. co prawda nie współżyłam z moim chłopakiem ale doszło do wydostania sie preejakulatu , nie wykluczam ,że przez nieuwage mogłam sie tam dotknąć. Sa różne opinie czy w preejakulacie są plemniki zdolne do zapłodnienia czy nie.. Mija 2 tydzień, miewałam mdłości rano , ból piersi.. Dostałam dzis okres ale inny niż zwylke , najpierw brązowe plamienie a później krew razem z białym śluzem. Od kiedy tylko pamiętam miałam obfitą miesiączke od 1 dnia. Czy uważacie ,że jakimś cudem mogło dojść do zapłodnienia ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Sty 20, 2010 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Imaginary napisał:
Witam.
Mam pewne pytanie, chociaz może troche wariuje od tego co naczytałam sie na innych forach ,że będąc w ciąży można mieć normalny okres.

Napewno nie normalny okres Confused Głupoty piszą Confused Jak już można mieć plamienia, które da sie odróżnić od miesiączki :/

Po drugie objawy tak szybko nie wystepuja. Jesli nie bylo wytrysku w Tobie ani zaraz po wyjsciu z Ciebie to nie ma mowy o ciazy. A jesli okres sie nie rozkreci zrob test. Ale przez preejekulant nie zaszlas napewno

Dodano po 1 minutach:

Aha test oczywiscie minimum 2 tygodnie od stosunku

PostWysłany: Czw Sty 21, 2010 4:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za odpowiedz.
Ale więcej wiedziałam dopóki nie zaczęłam czytać na forach wypowiedzi na różne tematy.. Niektórzy piszą takie rzeczy ,że zaczynam wątpić i wszystko sie miesza ;/
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 21, 2010 4:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Doskonale to rozumiem.

A jak miesiaczka? Bardziej sie "rozkrecila" czy w dalszym ciagu jest slabo?

PostWysłany: Czw Sty 21, 2010 5:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak.. i to bardzo ;p
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 21, 2010 6:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to spokojnie. Bez obaw. Ciazy z tego nie bedzie.

PostWysłany: Czw Sty 21, 2010 7:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie zrobilam test po 15 dniach od stosunku byl 1 kreska .dostalam okres w planowanym terminie aletrwal 5 dni o 2 mniej niz zawsze. moe byc w ciazy pytam dla pewnosci
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 21, 2010 7:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miesiaczka byla obfita? Czy bardziej w postaci plamienia?

Jesli byla normalnie obfita to ok. Jesli jednak nie, jelsi to bylo plamienie powtorz test.

PostWysłany: Czw Sty 21, 2010 7:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres byl ale krutszy .

Dodano po 2 minutach:

krew byla czerwona jak zawsze.zaczela sie w sobote a dzisiaj koniec
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 21, 2010 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale nie chodzi mi o dlugosc ale i obfitość.
Bo to ze był krótszy to juz napisałaś, a mi jeszcze raz powtórzę chodzi o obfitość.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 9 z 42