Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 10:28 pm Temat postu: |
|
|
iwonka3424 rozpoczynając współżycie trzeba sie liczyć ze możne skończyć się ciążą. ZAWSZE stosując jaką którąkolwiek metodę antykoncepcyjną. A co dopiero uprawiając seks bez żadnego zabezpieczenia. A jak to mówią za głupotę się płaci...
Karolina189
Dokładnie, miesiaczka moze ci się spożniać przez chorobę. Ale przez ubranie nie zajdziesz. CHyba ze sperma zmieszałaby się ze śluzem płodnym no to można by mówić o ryzyku _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolina189
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 10:37 pm Temat postu: |
|
|
Tak wiem o tym lecz nie jestem chora przynajmniej nie mam żadnych objawów tylko ta podwyższona temperatura. No tak tylko nie jestem pewna czy się nie zmieszała |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 10:50 pm Temat postu: |
|
|
Jak cie tak to meczy zrob test bedziesz miala pewnosc. I tak wyjdzie negatywny. Jak by tak sie zachodzilo w ciaze to nie bylo by nizu demograficznego a zajac obecna młodzież to co druga gimnazjalistka chodziłaby z brzuchem.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 11:18 pm Temat postu: |
|
|
temperatura ciala nie ma nic do rzeczy. Sperma musialaby zmieszac sie ze sluzem plodnym w pochwie .nie ma szans na ciąze _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 7:18 pm Temat postu: |
|
|
Karolina189 napisał: | Witam
Czy jest możliwość bym była w ciąży ? Nie współżyłam lecz miałam na górnej części bielizny nasienie partnera, było to podczas okresu, po czym zakończył on się szybko bo po 4 dniach a zwykle trwa około tygodnia. Od tego czasu, gdzieś tak w połowie tyg, miałam wysoką temperaturę, 39 stopni, i dostałam lekkiej wysypki na dłoniach, a dokładnie takie czerwone kropki, możliwe ze to przez krem którego zaczęłam stosować lecz przestałam a kropki się nadal otrzymują. Temperatury już tak wysokiej nie mam. |
dla mnie nie ma możliwości byś była w ciąży |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolina189
|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 10:43 pm Temat postu: |
|
|
Wczoraj mierzyłam temperaturę i miałam 37, dziś również mam taką.
Kropki nadal mam, przy czym do tego mam lekko czerwone oczy. Poza tym odczuwam większy apetyt. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:09 pm Temat postu: |
|
|
Karolina189
- temperatura sie nie sugeruj bo nie mierzysz jej regularnie i jestem pewna ze nie mierzysz jej codziennie rano przed wstaniem z lozka o tej samej porze tym samym termometrem. Do tego trzeba kilku cykli pomiarow a nie jednorazowy pomiar.
- krostki czerwone oczy to nie sa objawy ciazy
- Wiekszy apetet - wiekszosc kobiet przed miesiaczka ma wiekszy apetyt - klasyczny PMS
Czekaj na okres. W ciazy nie jestes! Jak nie wierzysz zrób test - bedzie negatywny _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamkaz85
|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:45 pm Temat postu: |
|
|
Po raz kolejny zwracam sie do was z zaytaniem. jak pisalam wcześniej to okresu jeszcze nie dostałam. * dzień biore luteinę i nic. Dwa testy wyszły negatywne. Dzisiaj zauwazyłam niepokojący objaw, tzn kochałam się ze swoim narzeczonym, oczywiscie zabezpieczyliśmy się, ale podczas stosunku dość mocno zabolał mnie dół brzucha po prawej stronie. Myśle, ze pewnie to jajnik. Czy któras wie, czy może to być jednak ciąża? Może testy sie mylą albo sa zbyt wcześnie zrobione? co o tym myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 11:55 pm Temat postu: |
|
|
jak robilas w odp czasie to pokazuja prawde. dla pewnosci mozesz wykonac bhcg.
chociaz nie wiem po co .. skoro wszystko było ok..
bol brzucha.. moze na okres?
spokojnie czekaj _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamkaz85
|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 12:18 am Temat postu: |
|
|
Okres powinnam dostać 16 marca. pierwszy test robiłam pod koniec marca, a ten drugi robiłam w niedziele i oby dwa z porannego moczu, więc wydaje mi się, ze czasowo raczej powinno byc ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|