Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.25"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lena1972

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 15, 2010 8:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

poprzedni okres jak sobie przypominam to dostałam 2 albo 3 dni póżniej choć mój mąż twierdzi że żle zaznaczyłam ja już sama niewiem .jakoś dziwnie sie czuje mdli mnie niemam ochoty na nic.bardzo sie boje bo jestem po konizacji chirurgicznej szyjki macicy .lekarz mi kiedys powiedział że w ciąże zajść moge tylko niewiem jak z donoszeniem.coś mi mówi że coś jest nietak mdłości ,odbijania no i ten okres był taki inny.no i ten ból w podbrzuszu.a kiedy tera powinnam test zrobic i co może oznaczać ten ból w podbrzuszu .rozpisuje sie ale musze z kims o tym pogadac Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Kwi 15, 2010 8:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sarenka112233 trudno powiedziec... moze to byc na podlozu psychicznym a moga to byc baardzo wczesne objawy ciazy wprawdzie jest to maloprawdopodobne ale jednak... Musisz czekacv i zrobic test.

lena1972 no niestety to moze byc ciaza... aczkolwiek musisz poczekac i zrobic test z krwi bedziesz wiedziala na czym stoisz. Na dzien dzisiejszy jest to gdybanie... ale wiesz nie ma co martwic sie na zapas... Smile
Jak chcesz pogadac, wyzalic sie to zapraszam do dzialu Hyde Park. Tam napewno wiele osob wyslucha doradzi Smile

PostWysłany: Czw Kwi 15, 2010 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki własnie ide spac bo jestem wykonczona no imdli mnie tak Rolling Eyes
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 15, 2010 11:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sarenka objawy pojawiaja sie około 6-8 tygodnia.. a mdłosci nawet pozniej. wiec nie wkrecaj sobie za wczasu bo potem sie mozesz rozczarowac.odczekaj jeszce pare dni i zrob bhcg Smile powodzenia Mr. Green

Powrót do góry
sarenka112233

Wysłał podziekowań: 6

PostWysłany: Czw Kwi 15, 2010 11:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Byłoby super jakby mi ktoś wyłączył myślenie na te parę dni... Confused Dzięki. Czekam.
Powrót do góry
lena1972

PostWysłany: Pią Kwi 16, 2010 9:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale kiedy mam zrobic np.test z moczu teraz zeby był on wiarygodny prosze napiszcie
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Kwi 16, 2010 9:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test z moczu jest wiarygodny kiedy robimy najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki lub po tych dniach.

Powrót do góry
lena1972

PostWysłany: Pią Kwi 16, 2010 10:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli rozumiem że musze poczekać do nastepnego okresu.a co to może byc jak wczoraj po skonczonym okresie bolało mnie podbrzusze dzisia tak jakby coś brązowego (bardzo mała ilość )zauważyłam przy podcieraniu
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Kwi 16, 2010 10:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pisałaś jak dobrze pamietam ,że przy pierwszym dziecku testy wychodziły Ci ujemnie tak? Teraz w takim razie jeśli masz jakiekolwiek podejrzenia idz na badanie beta hcg . Koszt 30zł a wynik w 100% pewny.

Powrót do góry
lena1972

PostWysłany: Pią Kwi 16, 2010 10:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale co to wszystko może oznaczac zawsze okresy miałam obfite a ten był bardzo skąpy i trwał niecałe 3 dni.zawsze miałam skąpe ze skrzepami i stale czuje tak mokro jak na okres
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 21 z 41