Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.25"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
magda23415

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Mar 27, 2010 1:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi napisał:
magda23415 nie bylo wytrysku nie bylo plemników ! koniec kropka. Tutaj nie ma dyskusji i nie ma gdybania co by bylo gdyby bo sie wykonczysz. Dziewczyno sama sie nie nakrecaj. Bo tak w ciaze sienie zachodzi.... co ma seks oralny do zaplodnienia?! Przez przełyk się nie zapładnia ! LITOŚCI

magda23415 myslalas o tabletkach antykoncepcyjnych? MIalabys mneij stresu...

myślałam o tabletkach ale muszę pogadać o tym z chłopakiem...

wiem że przez przełyk się nie zapładnia. mamy po prostu takie "filmy" że plemniki podczas całowania mogły przedostać się z moich ust do ust chłopaka a później do mojej pochwy poprzez minetkę Sad wiem pewnie powiesz że teraz to już max wymyślamy. dlatego chcę byście rozwiały moje wątpliwości Sad przepraszam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Mar 27, 2010 1:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

magda23415 twoj stres jest niepotrzebny tak w ciaze nie zajdziesz. Nie masz za co przepraszac, od tego tutaj jestesmy.

Tabletki to chyba najlepsze wyjscie w tej sytuacji, Oszczedzi ci wielu stresow.

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Nie Mar 28, 2010 6:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć dziewczynki! Mam małe pytanko do szczęśliwych mam: czy czułyście kłucie w jajniku około tygodnia po owulacji? Miałyście może inne (subiektywne) objawy jeszcze przed spodziewaną @? Czy zdarzyło wtedy się COŚ, co kazało Wam zastanowić się: "A może jestem w ciąży?.." Pytam, bo staramy się z mężusiem od 3 m-cy o maleństwo, a w tym cyklu jakoś tak dziwnie się czuję przed @... Ciężko nawet wytłumaczyć, JAK KONKRETNIE, ale od wczoraj jakby delikatne kłucie, a od kilku dni lekkie pobolewanie w podbrzuszu Confused

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Mar 28, 2010 9:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj to bardzo indywidualna sprawa. Ja czułam się dokładnie jak na okres

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 28, 2010 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie po owulce zawsze kłuje i dostaje okres, wiec tak jak pisała Tosia to indywidualna sprawa. jedne kłuje na @ ,inne bo sa w ciazy.
zrob test krwi . bedziesz pewna w 100% Smile

Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 6:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ech, poczekam na @, napisałam ten post, a potem sama na siebie byłam zła Evil or Very Mad , bo pewnie coś mi się wydaje i znów coś sobie "wkręcam". Laughing Lepiej zajmę się czymś pożytecznym, zamiast Wam tu głowy zawracać takimi pytaniami Wink

Powrót do góry
Zawiedziona24

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 1:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko. od ponad 8 miesięcy staramy się z mężem o dzidziusia.. Od jakiegoś miesiąca mam poranne lub wieczorne mdłości i pobolewania w dolnej części brzucha, mam zwiększony obwód brzucha, ale jest on miękki, tak jakby bardziej wodnisty. Zaznaczę, iż miałam okres, który trwał prawie całe dwa dni (zawsze trwa 3 dni) robiłam sobie test ciażowy, ale wyszedł ujemny. Mam zamiar dopiero za tydzień sobie zrobić test z krwi. Czy to może być...???
Powrót do góry
KAMA26

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 5:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawiedziona,
W ciązy można mieć krwawienia-plamienia, które przypominają okres. W Twoim przypadku trudno to rozróżnić ponieważ Twój okres trwa króciutko.

W którym dniu cyklu jestes? Cykle są regularne? Ile trwają?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 7:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz spokojnie nie denerwuj sie Smile Pomysl o swietach Very Happy

Zawiedziona24 calkiem mozliwe, plamienia w czasie ciazy sa mozliwe, wiec wg mnie nie byla to mieciaczka tylko pamienie. Jesli test byl robiony przed uplywem 14 od stosunku to mogl byc niewiarygodny. Testy wszystkie nalezy robic minimum 14 dni od stosunku, ten z krwi tez. Powtorz koniecznie test, najlepiej zrob test z krwi.
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 10:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale Mi ,... jak rozroznisz u niej okres? jak trwa zwykle 3 dni.. 1dzien mniej to nie oznacza wcale ciazy prawda?
bhcg napewno pokaze czy jest w ciazy czy tez nie Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 4 z 41