Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
magda23415
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 1:24 pm Temat postu: |
|
|
mala_mi napisał: | magda23415 nie bylo wytrysku nie bylo plemników ! koniec kropka. Tutaj nie ma dyskusji i nie ma gdybania co by bylo gdyby bo sie wykonczysz. Dziewczyno sama sie nie nakrecaj. Bo tak w ciaze sienie zachodzi.... co ma seks oralny do zaplodnienia?! Przez przełyk się nie zapładnia ! LITOŚCI
magda23415 myslalas o tabletkach antykoncepcyjnych? MIalabys mneij stresu... |
myślałam o tabletkach ale muszę pogadać o tym z chłopakiem...
wiem że przez przełyk się nie zapładnia. mamy po prostu takie "filmy" że plemniki podczas całowania mogły przedostać się z moich ust do ust chłopaka a później do mojej pochwy poprzez minetkę wiem pewnie powiesz że teraz to już max wymyślamy. dlatego chcę byście rozwiały moje wątpliwości przepraszam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 1:33 pm Temat postu: |
|
|
magda23415 twoj stres jest niepotrzebny tak w ciaze nie zajdziesz. Nie masz za co przepraszac, od tego tutaj jestesmy.
Tabletki to chyba najlepsze wyjscie w tej sytuacji, Oszczedzi ci wielu stresow. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 6:15 pm Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczynki! Mam małe pytanko do szczęśliwych mam: czy czułyście kłucie w jajniku około tygodnia po owulacji? Miałyście może inne (subiektywne) objawy jeszcze przed spodziewaną @? Czy zdarzyło wtedy się COŚ, co kazało Wam zastanowić się: "A może jestem w ciąży?.." Pytam, bo staramy się z mężusiem od 3 m-cy o maleństwo, a w tym cyklu jakoś tak dziwnie się czuję przed @... Ciężko nawet wytłumaczyć, JAK KONKRETNIE, ale od wczoraj jakby delikatne kłucie, a od kilku dni lekkie pobolewanie w podbrzuszu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 9:32 pm Temat postu: |
|
|
Oj to bardzo indywidualna sprawa. Ja czułam się dokładnie jak na okres _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 10:33 pm Temat postu: |
|
|
mnie po owulce zawsze kłuje i dostaje okres, wiec tak jak pisała Tosia to indywidualna sprawa. jedne kłuje na @ ,inne bo sa w ciazy.
zrob test krwi . bedziesz pewna w 100% _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 6:53 am Temat postu: |
|
|
Ech, poczekam na @, napisałam ten post, a potem sama na siebie byłam zła , bo pewnie coś mi się wydaje i znów coś sobie "wkręcam". Lepiej zajmę się czymś pożytecznym, zamiast Wam tu głowy zawracać takimi pytaniami _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zawiedziona24
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 1:54 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanko. od ponad 8 miesięcy staramy się z mężem o dzidziusia.. Od jakiegoś miesiąca mam poranne lub wieczorne mdłości i pobolewania w dolnej części brzucha, mam zwiększony obwód brzucha, ale jest on miękki, tak jakby bardziej wodnisty. Zaznaczę, iż miałam okres, który trwał prawie całe dwa dni (zawsze trwa 3 dni) robiłam sobie test ciażowy, ale wyszedł ujemny. Mam zamiar dopiero za tydzień sobie zrobić test z krwi. Czy to może być...??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KAMA26
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 5:40 pm Temat postu: |
|
|
Zawiedziona,
W ciązy można mieć krwawienia-plamienia, które przypominają okres. W Twoim przypadku trudno to rozróżnić ponieważ Twój okres trwa króciutko.
W którym dniu cyklu jestes? Cykle są regularne? Ile trwają? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 7:37 pm Temat postu: |
|
|
Łobuz spokojnie nie denerwuj sie Pomysl o swietach
Zawiedziona24 calkiem mozliwe, plamienia w czasie ciazy sa mozliwe, wiec wg mnie nie byla to mieciaczka tylko pamienie. Jesli test byl robiony przed uplywem 14 od stosunku to mogl byc niewiarygodny. Testy wszystkie nalezy robic minimum 14 dni od stosunku, ten z krwi tez. Powtorz koniecznie test, najlepiej zrob test z krwi. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 10:43 pm Temat postu: |
|
|
ale Mi ,... jak rozroznisz u niej okres? jak trwa zwykle 3 dni.. 1dzien mniej to nie oznacza wcale ciazy prawda?
bhcg napewno pokaze czy jest w ciazy czy tez nie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|