Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.25"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
diabełek88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 5:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie nie robiłam Sad Dzisiaj kupie rano zrobie Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 5:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Teortycznie mozesz zrobic juz skoro zamiast okresu mialas plamienia. Niektore testy sa czule nawet jak sa robione nie z 1 moczu.
Wiadomo 100% pewnosc daja testy z krwi - robione w lab. medycznym.

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 5:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem,że ten test nie daje 100% ale zrobię go co mi szkodzi ... a jutro po 18 jak pójdę do lekarza dowiem się reszty... jak coś to pewnie da mi skierowanie na krew... czy coś w tym stylu... nigdy nie byłam jeszcze na badaniu z podejrzeniem ciąży:/ NO zobaczymy jak to będzie:) dam znać jaki wyszedł test:) A teraz spadam do domku odpoczywać po pracy Smile Pozdrawiam:* jutro na pewno wszystko napisze albo jeszcze dzisiaj w domku:) kupie dwa testy jeden na dziś jeden na jutro:)

Dodano po 2 minutach:

I jeszcze dużoooo moczu oddaje...
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 6:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

diabełek88 no masz typowe objawy ciazy i wydaje mi sie ze test bedzie pozytywny jak nic... no ale zobaczymy jak zrobisz test. Daj znac jaki wynik ;D

Wysłał podziekowań: 3

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 9:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam kilka pytan:

1. Czy sex analny z finiszem wewnatrz moze doprowadzic w jakikolwiek sposob do ciazy? Mam namysli np. wyplyniecie spermy itp.????

2.Czy pojedyncze wlozenie do pochwy dziewczyny penisa jeszcze przed dosjciem 20stego lub 22dnia cykly przy cylku 28 dniowym moze spowodować ciaze?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mitek1171

ODP1:
Tak, jesli sperma wycieknie i splynie do pochwy, albo bedzie miala kontakt ze sluzem kobiety - w przypadku gdy partnerka bedzie miala dni plodne oczywiscie.

ODP2
Nie ma szans w takim przypadku na ciaze. Jesli cykle sa regularne - partnerka miala dni nieplodne = brak szans na ciaze

Wysłał podziekowań: 3

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 10:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za odp.

Mam takie dodatkowe pytanie bo kobietą niejestem hmm i nie twierdze ze inne musza to wiedziec badz maja takie doswiadczenia ale czy sperma latwo wycieka? I jak dlugo plemniki sa wstanie przezyc w odbycie badz tez np na palcu w normalnych warunkach pokojowych chodzi mi o zywotnosc.

Bo mam male obawy o ciaze ale nic mi niepasuje lecz dzis miala ma dziewczyna nibyj akas kropelke krwi i myslala ze okres a dotej pory nic..Sad
dodam ze ostatni okres miala 23 kwietnia a cykle ma 28dniowe..

A i czy sex analny niesie za sobą choroby?
Powrót do góry
diabełek88

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 10:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobiłam jak przyszłam do domku wyszedł negtywny... ale była taka jasna bardzo druga ... sama nie wiem zrobię rano tak bedzie najlepiej:)
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

diabełek88 tak jak już zaznaczałam wcześniej - nie pisz tych samych postów w kilku miejscach bo się robi bałagan. Wystarczy jeden konkretny w najodpowiedniejszym temacie, ok? -
Co do plamienia to czasami na początku ciąży się zdarza ale to fakt niepokojący tak jak każde inne plamienie. Objawy o których piszesz to objawy mogące ale wcale nie muszące wskazywać na ciąże . Brodawki ciemnieją znacznie później. Nie mówię,że nie jesteś w ciąży ale najlepiej to sprawdz bo jeśli jednak jesteś to skontrolować należy te plamienie czy aby
xarodek zagnieździł się tam gdzie powinien. Skoro zrobiłaś test to powinnaś wiedzieć ,że każde pojawienie się w odpowiednim czasie nawet bladej drugiej kreski sugeruję wykrycie hormonu hcg. Ale odczytane w odpowiednim dla danego testu czasie.

Powrót do góry
diabełek88

PostWysłany: Pią Maj 21, 2010 8:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wyszedł negatywny... Sad((więc nie wiem co mi jest ... :/ Przepraszam ,że poruszałam ten sam temat na dwóch stronkach... ale chciałam wiedzieć co inni o tym myśląSmile bez przesady z tym bałaganem Smile pozdrawiam:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 38 z 41