Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży part.25"

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
diabełek88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 4:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Noooo ale te dzień trwa wieczność a jutro to już w ogole będzie ... do 18 ja chyba zwariuje Razz Kupie dzisiaj test zobaczymy co wyjdzie:)

Dziękuję Ci bardzo Smile Przestraszyłaś mnie trochę ,ale masz rację trzeba szybko reagować... bardzo mi przykro z Twojego powodu... bardzo wspólczuje takim kobietą jak TY ale będzie dobrze.Życzę powodzenia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mężatka86

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 4:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie dziękuję,żeby na przyszłość nie zapeszyćVery Happy.Ale dziękuję za współczucie,jakoś już doszłam do siebie.Nie chciałam Cię przestraszyć,a jednak to zrobiłam.:(Chodziło mi o to,że na takie objawy trzeba zwrócić szczególną uwagę,jeśli się ma podejrzenia ciąży i nie bagatelizować ich!Szkoda tylko,że wcześniej Ci się nie udało iść do lekarza:(Jeśli mogę ci coś poradzić,to do jutra narazie nic nie rób jeśli to mozliwe.Nie dźwigaj,nie chodź nie potrzebnie,a nawet dużo leż.Życzę Ci,żeby wszystko było ok!
Powrót do góry
diabełek88

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 4:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja dzisiaj tyle dzwigałam w pracy ale na szczescie jest ok ... zaraz jade do domku to sie poloze do lozeczka i bede wypoczywac:) Jutro w pracy mam nadzieje ze nie bede musiała nic dzwigac Smile Bedzie dobrze nie martw sie;) Trzeba byc dobrej mysli:) Ja w to wierze:) pozdrawiam:)
Powrót do góry
mężatka86

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 5:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj niedobrze,jak dźwigałaś,bo jeśli to jest ciąża...jeśli masz same brązowe upławy,to podobno nie jest takie groźne,ale gorsze są plamienia krwi,wtedy ciąża moze być zagrożona!Daj jutro znać co i jak,ok?powodzenia i dzięki:)
Powrót do góry
diabełek88

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 5:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dam dam na pewno,tylko nie wiem czy jutro, ale postaram sie:) to nie jest krew to jest brazowe... dziwne po raz pierwszy w zyciu cos takiego mam ...

---- NIe pisz tych samych postów w kilku tematach. Jeden skasowałam---tosia81
Powrót do góry
mężatka86

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 5:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brązowe,to upławy i podobno nie są aż tak niebezpieczne,jak plamienia krwią,więc narazie się nie stresuj,a lekarz Ci wszystko powie!
Powrót do góry
diabełek88

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 5:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

acha... ok ... jeszcze nie wiadomo czy to na pewno ciąża ... oj ciekawe ciekawe
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 5:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

diabełek88 objawy masz ciazowe nei ma co ukrywac. Brodawki, plamienia itp. Jesli kochalas sie bez zabezpieczenia to jest ogromna szansa ze w ciazy jestes.

Na wszelki wypadek uwazaj na siebie, lepiej dmuchac na zimne

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 5:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OK będę Dziękuję :*
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Maj 20, 2010 5:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

diabełek88 A robilas test??:>
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 37 z 41