Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ona1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 10:58 am Temat postu: Prosze odpowiedzcie! |
|
|
mam pytanko. Czy przez przeniesienie spermy na rece do pochwy w dni plodne mozna zajsc w ciaze kilka krotnie sie tak zdazylo.
----------------edit by drapaka-----------
Post przeniesiony do tematu specjalnie przeznaczonego do pytań o ciążę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gośćć Gość
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 1:42 pm Temat postu: |
|
|
witam
kochalam sie z chłopakiem 1 pazdziernika bez zabezpieczen ale do wytrysku nie doszło a 9 miałam dostać okres i do dzis nie dostałam, ale test ciążowy wyszedł z wynikiem negatywnym. dlaczego ten okres tak sie spóznia. czy jestem moze w ciązy!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Gość
|
Wysłany: Czw Paź 19, 2006 3:23 pm Temat postu: |
|
|
Napewno nie jestes w ciazy,okres moze sie czasem spozniac z roznych powodow.Najlepiej nie mysl o tym i czekaj spokojnie na okres,a napewno sie pojawi.Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lusi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 10:43 am Temat postu: Boję się że jestem w ciąży, pomóżcie |
|
|
Kilka dni temu współżyłam z moim partnerem i boję się że jestem w ciąży. Biorę tabletki antykoncepcyjne od trzech miesięcy. Tego dnia kiedy mogło dojść do zapłodnienia brałam ostatnią tabletkę. Wczoraj powinnam dostać miesiączkę i nic. Jak nie było tak nie ma. Nie wiem co robić, czy jest wogóle możliwość zajścia w ciążę? Proszę pomóżcie [/b]
------------edit by drapaka----------
Temat prze3niesiony do specjalnego tematu dot. pytań o ciążę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 11:15 am Temat postu: |
|
|
Jesli bierzesz tabletki antykoncepcyjne i robisz to prawidlowo to jestes chroniona przed ciaza takze w trakcie przerwy w ich zazywaniu. Mysle ze w pierwszych miesiacach takie opoznienia moga sie zdarzac bo organizm przyzwyczaja sie do zwiekszonej dawki hormonow. Nie stresuj sie bo stres opoznia okres Po to sie bierze tabletki zeby w ciaze nie zajsc wiec napewno nie zaszlas |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Alica Gość
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 4:20 pm Temat postu: |
|
|
Kochałam sie z moim chłopakiem. On użył prezerwatywy oraz jak dochodził to wyprowadził członka.Czy jest ryzyko, abym była w ciąży? Czuje sie dobrze ,nie mdli mnie ale,wydziela mi sie jakas krwio-podobna ciecz!czy moze to byc uczulenie na prezerwatywe??nigdy jeszcze czegos takiego nie mialam!prosze o szybką odpowiedz! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 5:57 pm Temat postu: |
|
|
ryzyko zawsze istnieje jednak nie masz sie co martwić jeżeli partner niepopełnił zadnego błędu
co do wydzieliny - możliwa jest infekcja - co do uczulenia - zazwyczaj wtedy występują też objawy jak pieczenie,śwąd itp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 4:05 pm Temat postu: biały śluz? |
|
|
Według kalendarzyka mój okres ma przyjść we wtorek. Do tej pory miałam normalne objawy zbliżającej się miesiączki. Teraz jednak zaczynam się schizować, bo zniknęły mi pryszcze a z pochwy leci mi taki gęsty biały śluz. Co to jest i czy powinnam się bać? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 4:35 pm Temat postu: |
|
|
prawdopodobnie masz upławy - może to być przyczyna jakiegoś zakażenia ale niekoniecznie - w okresie dojżewania takie zmiany to norma |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 5:50 pm Temat postu: |
|
|
a co jesli z pochwy leci mi woda? tez jestem przed okresem |
|