Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
szara

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 26, 2008 10:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz zawsze jak się dzieje coś ze swoim organizmem to każdy się czegoś doszukuje. Mimo wszystko coś jest nie tak. Brzuch mam jak bania nabrzmiały, cyce obolałe, brak miesiączki, negatywne testy, stosunek w dni jak najbardziej płodne (celowo oczywiście), i te głupie wyczekiwanie, nadzieje i zozczarowanie może... Crying or Very sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Maj 26, 2008 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehhhh... Sad tylko moge trzymac kciuki aby fasolka zasiana była Exclamation Cool Cool . ale wiesz ze im bardziej pragniesz- tym ciezej zajsc?;/;/ niestety. moze nie starajcie sie tak uporczywie a noz ktoregos dnia @ nie wpadnie Smile zrob ten bhcg ! powodzenia Very Happy Very Happy

Powrót do góry
ZalamanaPaulina

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 12:22 am    Temat postu: Ciąża czy nie ciąża? Pomóżcie!!!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatnią miesiączkę miałam 15.04 tzn że następna powinna pojawić się około 13.05 (około bo czasem okres spóźnia mi się 1-4 dni maksymalnie). Mamy dzisiaj 27.05 czyli minęły już 2 tygodnie od spodziewanej miesiączki. Kochałam się 02.05 czyli teoretycznie biorąc pod uwagę iż owulacja pojawia się 14 dni od początku miesiączki (dodając 3 dni przed oraz 3 dni po). I właśnie ten 2.05 był tym 3 dniem po owulacji... wiem, że to nie jest tak dokładnie wszystko. Chłopak zapewniał mnie, że wszystko powinno być w porządku, ale jego wytrysk wydawał mi się za mały, więc wydaje mi się że była to resztka a to co był wcześniej zostało w środku, choć on twierdzi, że zdążył. Pojawiają sie u mnie obawy i wiele niejasności, gdyż robiłam test ciążowy tydzień po spodziewanej miesiączce- wynik negatywny. wczoraj zrobiłam kolejny test- wynik również negatywny. Miesiączki nadal nie ma to już 14 dzień. Wiem że może to być spowodowane stresem oraz strachem przed niechcianą ciążą aczkolwiek mam dziwne skurcze bezbolesne, choć trochę podobne do bóli menstruacyjnych. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Mam mdłości i też nie wiem czy to przez stres czy to ciąża. Wiem też, że bywają czasem miesiące w których może się zdarzyć, że miesiączka nie wystąpi. Nie zażywam tabletek antykoncepcyjnych. Pozatym takie cykle bez miesiączki z tego co wiem to raczej u starszych kobiet, ja jestem bardzo młoda w sierpniu dopiero kończę 18 lat. Tym bardziej nie chcę być w ciąży. Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked

---edited by karioka---
Temat przyłączyłam do specjalnie do tego celu utworzonego.
Powrót do góry
smutna009

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 8:38 am    Temat postu: Pomocy!!!!!!!!!!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Ostatnio tzn. 3 dni temu uprawialam seks z chlopakiem. Był to 18 dzien cyklu. Robiliśmy to z prezerwatywa, chlopak nie skonczyl we mnie, ale pozniej zdjął gumke i dokonczyl palcem. Czy jest mozliwosc zaplodnienia? Prosze o pomoc;* Crying or Very sad

---edited by karioka---
Jak wyżej.
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 10:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli nie było wytrysku w Tobie to nie ma mowy o ciąży Smile
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 12:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ZalamanaPaulina, jeżeli termin spodziewanej miesiączki był ok. 13 maja, to kochaliście się w płodne dni (mówisz, że bywają przesunięcia 1-4 dni, czyli jakby miała być 16 maja, to 2 maj to byłby dzień owulacji - oczywiście teoretycznie). wg mnie szanse na ciąże by były, ale testy powinny wykryć, więc nie wiem. najlepiej będzie, jak pójdziesz do ginekologa, bo i tak już długo nie masz miesiączki i warto to sprawdzić
smutna009

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 4:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostani okres mialam 6 maja, a teraz powinnam miec 3 czerwca. Okres mam regularny. Jeżeli On mial plemniki na palcu? Dziekuje za pomoc;*
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 5:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

smutna009 napisał:
Jeżeli On mial plemniki na palcu?

nie ma takiej opcji w zadnym wypadku by to byla ciaza Smile
Powrót do góry
bakus

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 5:44 pm    Temat postu: czy jestem w ciaży??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc dziewczyny robiłam to z chłopakiem i boje sie ale robilismy to z gmuka i nie pękła jestem w 100% pewna ze nie pękła ale sie boje troche mi urusł brzuch i dlatego sie boje ; pomózcie

jak chłopak mi włoży bez gumki i jak by mu poleciały te oddzielne plemniki to byłabym w ciazy czy nie ????ale przed tym wszystkim umył go dokładnie z mydłem boje sie prosze o odpowiedz
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do odpowiedniego tematu specjalnego
staraj się pisać w wyznaczonych na to tematach jeżeli dotyczą pytań typu "czy jestem w ciąży"
staraj się nie wstawiać więcej niż 3ech emotek obok siebie

reszte postów pokasowałam - nie pisz w kilku działach identycznych postów!
Powrót do góry
smutna009

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 7:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję pinezko;**
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 15 z 40