Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
otylia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 7:22 pm Temat postu: PYTANIE |
|
|
Witam.zwracam sie z prosba do dziewczyn.chodzi o to ze mialam ostac miesiaczke 8 czerwca,lecz on pojawila sie na dwie godziny i do dnia dzisiejszego nic.zrobilam test wyszedl negatywnie co mam zrobic.czekac kilka dni i powturzyc test czy od razu isc do lekarza.prosze o odp .
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce
---end by emilka-----
prosze nie pisac wielkimi literami calych postow |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Smutna19
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 7:44 pm Temat postu: wczesne objawy ciazy |
|
|
Witam wszystkich mam 19 lat i 8 dni temu kochałm sie z chłopakiem miałam wtedy owulacje i doszedł we mnie od tamtej pory mierze sobie temperature codziennie mam 37.5C ciagle jestem senna mam bardzo duzy apetyt na jedzenie 18 mam dostac miesiaczke czy to oznacza ze moge byc w ciazy prosze o szybka odpowiedz???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 8:38 pm Temat postu: |
|
|
otylia a jest taka możliwość, żebyś była w ciąży? kiedy miałaś ostatni stosunek i czy był zabezpieczony w jakiś sposób?
Smutna19, ludzie... temperature to się mierzy w całym cyklu a nie tak hop siup. po drugie - nie każdy niezabezpieczony stosunek prowadzi do ciąży, ale szanse są jak najbardziej. temperatura podwyższona jeszcze o niczym nie świadczy - dopiero jak nie spadnie po dniu spodziewanej miesiączki, to moze coś sugerować. zrób test jeśli okres się nie pojawi. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alenka55
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 8:50 pm Temat postu: po wizycie |
|
|
Przyszłam tylko napisać, że wszystko w porządku.
Okres opóźnił się z powodu stresu najwyraźniej a pani ginekolog powiedziała, że już widzi krew, także powinien się szybko pojawić. Dostałam ziołowe leki na unormowanie cyklu, a jeśli okres nie pojawi się do tygodnia, to mam wykupić luteinę. Co do żyłek na piersiach, mam się nie przejmować, to nic nienormalnego, pojawiły się z powodu napięcia przedmiesiączkowego.
No i tyle.
Przestrasznie się cieszę, że jestem zdrowa!!
Dziękuję za rady i pozdrawiam!
Alena |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 10:01 pm Temat postu: |
|
|
alenka a nie mowiłam? wiedzialam ze nie ciaza
Smutna19 jesli myslisz rozsadnie to wiesz ze owulacja + wytrysk w srodku = ciaza... czy moze nie wiesz o tym? głupie pytanie zadajesz... jesli planujesz dziecko to sa b.duze szanse. co ma do tego wiek? 19 czy 15 lat...wazne zeby miec poukładane w glowie...powodzenia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
carinax3
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 12:51 am Temat postu: do Kinia_18 |
|
|
Kinia, wiesz no i jednak normalna ta miesiaczka no i jak narazie nci niepokojacego sie nie dzieje.. dziekiii za uspokojenie;* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
manka265
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 11:00 am Temat postu: |
|
|
czesc... mam maly problem..ale na razie boje sie zglosic do lekarza.. kochalam sie z moim chlopakiem tuz przed okresem a jak wiadomo przed okresem jak i po sa dni plodne teraz okres spoznia mi sie juz 4 dni i strasznie bola mnie piersi.. czy to oznacza ze jestem w ciazy?? prosze o pomoc... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carinax3
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 11:19 am Temat postu: |
|
|
Manka, tuż przed okresem są dni nie płodne. Ból piersi czasem wystepuje przy okresie, a czy masz regularne cykle ? No i czy wystąpił wytrysk i jak tak to czy w Tobie czy jak.. Grunt to dobrej myśli być, dzieki osobom tutaj ja wlasnie zaczelam byc dobrej mysli |
|
Powrót do góry |
|
|
|
manka265
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 11:38 am Temat postu: |
|
|
jak najbardziej mam regularne cykle miesiaczkowe.. no i oczywiscie moj chlopak doszedl we mnie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 11:57 am Temat postu: |
|
|
manka256 powiedz jak długie masz cykle i w którym dniu był ten stosunek.? A no i co do dni to carinax3 ma racje. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|