Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
otylia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 7:22 pm    Temat postu: PYTANIE Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.zwracam sie z prosba do dziewczyn.chodzi o to ze mialam ostac miesiaczke 8 czerwca,lecz on pojawila sie na dwie godziny i do dnia dzisiejszego nic.zrobilam test wyszedl negatywnie co mam zrobic.czekac kilka dni i powturzyc test czy od razu isc do lekarza.prosze o odp .

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
---end by emilka-----
prosze nie pisac wielkimi literami calych postow
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Smutna19

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 7:44 pm    Temat postu: wczesne objawy ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich mam 19 lat i 8 dni temu kochałm sie z chłopakiem miałam wtedy owulacje i doszedł we mnie od tamtej pory mierze sobie temperature codziennie mam 37.5C ciagle jestem senna mam bardzo duzy apetyt na jedzenie 18 mam dostac miesiaczke czy to oznacza ze moge byc w ciazy prosze o szybka odpowiedz????
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

otylia a jest taka możliwość, żebyś była w ciąży? kiedy miałaś ostatni stosunek i czy był zabezpieczony w jakiś sposób?

Smutna19, ludzie... temperature to się mierzy w całym cyklu a nie tak hop siup. po drugie - nie każdy niezabezpieczony stosunek prowadzi do ciąży, ale szanse są jak najbardziej. temperatura podwyższona jeszcze o niczym nie świadczy - dopiero jak nie spadnie po dniu spodziewanej miesiączki, to moze coś sugerować. zrób test jeśli okres się nie pojawi.
alenka55

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 8:50 pm    Temat postu: po wizycie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przyszłam tylko napisać, że wszystko w porządku.
Okres opóźnił się z powodu stresu najwyraźniej a pani ginekolog powiedziała, że już widzi krew, także powinien się szybko pojawić. Dostałam ziołowe leki na unormowanie cyklu, a jeśli okres nie pojawi się do tygodnia, to mam wykupić luteinę. Smile Co do żyłek na piersiach, mam się nie przejmować, to nic nienormalnego, pojawiły się z powodu napięcia przedmiesiączkowego.

No i tyle.
Przestrasznie się cieszę, że jestem zdrowa!!
Dziękuję za rady i pozdrawiam!
Alena
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Cze 12, 2008 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alenka a nie mowiłam? Smile wiedzialam ze nie ciaza Wink

Smutna19 jesli myslisz rozsadnie to wiesz ze owulacja + wytrysk w srodku = ciaza... czy moze nie wiesz o tym? głupie pytanie zadajesz... jesli planujesz dziecko to sa b.duze szanse. co ma do tego wiek? 19 czy 15 lat...wazne zeby miec poukładane w glowie...powodzenia

Powrót do góry
carinax3

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 12:51 am    Temat postu: do Kinia_18 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinia, wiesz no i jednak normalna ta miesiaczka no i jak narazie nci niepokojacego sie nie dzieje.. Smile dziekiii za uspokojenie;*
Powrót do góry
manka265

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 11:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc... mam maly problem..ale na razie boje sie zglosic do lekarza.. kochalam sie z moim chlopakiem tuz przed okresem a jak wiadomo przed okresem jak i po sa dni plodne teraz okres spoznia mi sie juz 4 dni i strasznie bola mnie piersi.. czy to oznacza ze jestem w ciazy?? prosze o pomoc...
Powrót do góry
carinax3

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 11:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Manka, tuż przed okresem są dni nie płodne. Ból piersi czasem wystepuje przy okresie, a czy masz regularne cykle ? No i czy wystąpił wytrysk i jak tak to czy w Tobie czy jak.. Grunt to dobrej myśli być, dzieki osobom tutaj ja wlasnie zaczelam byc dobrej mysli Wink
Powrót do góry
manka265

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 11:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak najbardziej mam regularne cykle miesiaczkowe.. no i oczywiscie moj chlopak doszedl we mnie..
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 11:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

manka256 powiedz jak długie masz cykle i w którym dniu był ten stosunek.? A no i co do dni to carinax3 ma racje.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 27 z 40