Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
manka265

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 12:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cykle miesiaczkowe mam co 28 dni i trwaja od 6 do 7 dni.. miesiaczke powinnam dostac 9.06 a wspolzylam 8 no i przez te dni co powinnam dostac czyli do wczoraj i przez te dni moj chlopak konczyl we mnie....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 1:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem w ciazy nie bedzie bo to byly dni nieplodne. Przed okresem zawsze sa dni nieplodne. Mam tu na mysli ok 5-6 dni przed. Wiec wedlug mnie badz spokojna. Okres moze spozniac sie ze stresu i u Ciebie to jest bardzo prawdopodobne Smile
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 2:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pinezka ma racje marne szanse na ciąże. No i ten stres napewno na ciebie jakoś działa. Myslałam że może współżyłaś troche szcześniej bo nie napisałaś konkretnie. Jednak teraz wiem że szans raczej niema trzymam kciuki Smile
Annis

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 3:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochalam sie z chlopakiem w koncowce maja juz nie pamietam dokladnej daty. pękła gumka. byl w srodku ale do wytrysku nie doszlo bo zorientowal sie ze cos nie tak. zaznaczam tutaj ze nie mam okresu od jakichs 8 miesiecy. ostatni w pazdzierniku 2007. jakie jest prawdopodobienstwo ciązy?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 3:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jakbyś była w ciąży, to miałabyś już brzucho!

koniecznie do lekarza! jak można nie mieć przez 8 miesięcy miesiączki i nic z tym nie robić :/
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 3:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka ty mówiłaś że Annis miała by już brzucho czy to do kogo innego było? No mi się wydaje jak to był by koniec maja a teraz jest połowa czerwca to raczej by niemiała brzucha. Chyba że źle zrozumiałam to z góry sorki Smile No a co do tego braku miesiączki przez ostatnie 8 miesięcy to, cię w pełni popieram niewiem jak mozna jej tyle niemieć i nieiść do gina szok Shocked
Annis

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 3:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kinia dobrze zrozumialas. no w sumie moj blad. ale czy przy tak dlugim braku okresu jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?
Powrót do góry
manka265

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 4:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kinia_18 przed rowniez sie kochalam ale nie mialam zadnych bolesci piersi.. a teraz mam bardzo mnie bola nawet ich dotknac nie moge
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 6:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze jestes przed okresem...ja tez nie moge dotknac jak blisko mam do @... to normalka, wcale nie musi oznaczac ciazy Neutral Smile

Powrót do góry
manka265

PostWysłany: Pią Cze 13, 2008 7:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mnie piersi nigdy nie bolą przed okresem.. zawsze mnie troszkę brzuch pobolewał.. a okres spóźnia mi sie już 4 dzień i nawet nie czuje bólu brzucha..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 28 z 40