Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
manka265
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 12:06 pm Temat postu: |
|
|
cykle miesiaczkowe mam co 28 dni i trwaja od 6 do 7 dni.. miesiaczke powinnam dostac 9.06 a wspolzylam 8 no i przez te dni co powinnam dostac czyli do wczoraj i przez te dni moj chlopak konczyl we mnie.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 1:05 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem w ciazy nie bedzie bo to byly dni nieplodne. Przed okresem zawsze sa dni nieplodne. Mam tu na mysli ok 5-6 dni przed. Wiec wedlug mnie badz spokojna. Okres moze spozniac sie ze stresu i u Ciebie to jest bardzo prawdopodobne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 2:54 pm Temat postu: |
|
|
Pinezka ma racje marne szanse na ciąże. No i ten stres napewno na ciebie jakoś działa. Myslałam że może współżyłaś troche szcześniej bo nie napisałaś konkretnie. Jednak teraz wiem że szans raczej niema trzymam kciuki _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Annis
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 3:22 pm Temat postu: |
|
|
kochalam sie z chlopakiem w koncowce maja juz nie pamietam dokladnej daty. pękła gumka. byl w srodku ale do wytrysku nie doszlo bo zorientowal sie ze cos nie tak. zaznaczam tutaj ze nie mam okresu od jakichs 8 miesiecy. ostatni w pazdzierniku 2007. jakie jest prawdopodobienstwo ciązy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 3:26 pm Temat postu: |
|
|
jakbyś była w ciąży, to miałabyś już brzucho!
koniecznie do lekarza! jak można nie mieć przez 8 miesięcy miesiączki i nic z tym nie robić :/ _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 3:35 pm Temat postu: |
|
|
emilka ty mówiłaś że Annis miała by już brzucho czy to do kogo innego było? No mi się wydaje jak to był by koniec maja a teraz jest połowa czerwca to raczej by niemiała brzucha. Chyba że źle zrozumiałam to z góry sorki No a co do tego braku miesiączki przez ostatnie 8 miesięcy to, cię w pełni popieram niewiem jak mozna jej tyle niemieć i nieiść do gina szok _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Annis
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 3:38 pm Temat postu: |
|
|
kinia dobrze zrozumialas. no w sumie moj blad. ale czy przy tak dlugim braku okresu jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
manka265
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 4:55 pm Temat postu: |
|
|
kinia_18 przed rowniez sie kochalam ale nie mialam zadnych bolesci piersi.. a teraz mam bardzo mnie bola nawet ich dotknac nie moge |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 6:23 pm Temat postu: |
|
|
moze jestes przed okresem...ja tez nie moge dotknac jak blisko mam do @... to normalka, wcale nie musi oznaczac ciazy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
manka265
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 7:11 pm Temat postu: |
|
|
mnie piersi nigdy nie bolą przed okresem.. zawsze mnie troszkę brzuch pobolewał.. a okres spóźnia mi sie już 4 dzień i nawet nie czuje bólu brzucha.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|