Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
:(wiewiorka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 3:35 pm Temat postu: |
|
|
no czy nie jestem w ciazy czasem o to sie boje ,,, |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 9:41 pm Temat postu: |
|
|
skad niby ciaza nie ma takiej opcji.. dostajesz okresy i myslisz ze jestes w ciazy.. bzdura i tyle wrzuc na looz dziewczyno i nie stresuj sie bo nie ma po co. Nie ma zadnej ciazy. @ trwa normalnie i jest ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sandra1984
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 9:41 pm Temat postu: hmm |
|
|
kochałam sie z moim chlopakiem 1 raz. 27 a okres miałam 2 dni pod czyli 29. kochalismy sie bez zabezpiecznia. lecz nie doszlo to wytrysku. wogole. jednak ja doszłam. przypominam ze byl to moj 1 raz moge wpaść.?
-----edited by emilka----
przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu specjalnie wydzielonego ku takim pytaniom
pinezka napisał: | skad niby ciaza nie ma takiej opcji.. dostajesz okresy i myslisz ze jestes w ciazy.. bzdura i tyle wrzuc na looz dziewczyno i nie stresuj sie bo nie ma po co. Nie ma zadnej ciazy. @ trwa normalnie i jest ok |
no tak. ale podobno w czasie ciazy. mozna miec miesiaczke i przypominam ze w dzien.zzaczeła mi sie miesiaczka. doszlo ze on dotykal.mnie am penisem. i raz wlozyl.prosze o odp
posty połączywszy;) --- emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 9:51 pm Temat postu: |
|
|
ja jestem pewna na 100% ze nie zaszlas w ciaze. Na drugi dzien okres to skad niby ? ja stawiam na nie i tyle. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 9:52 pm Temat postu: |
|
|
Sandra1984, w Twoim przypadku ciąża jest niemożliwa, bo
a). nie było wytrysku
b). były to dni niepłodne. nie mogło dojść do ciąży skoro dostałaś miesiączki dwa dni po stosunku _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sandra1984
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 9:53 pm Temat postu: |
|
|
pinezka napisał: | ja jestem pewna na 100% ze nie zaszlas w ciaze. Na drugi dzien okres to skad niby ? ja stawiam na nie i tyle. |
w sumie. niewiem. to byl moj 1 raz a mam 23 lata;)
i bardzo sie denerwuje. wiem ze to moze smieszne. poprostu bardzo panikuje.dzieki o odpowiedz:*
emilka napisał: | Sandra1984, w Twoim przypadku ciąża jest niemożliwa, bo
a). nie było wytrysku
b). były to dni niepłodne. nie mogło dojść do ciąży skoro dostałaś miesiączki dwa dni po stosunku |
no, jesli. w dzien miesiaczki tylko mnie tam dotykal i wlozył. ale nie doszlo do wytrysku moglam tez wpasc czy nie? dziekuje o odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
misiak
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 10:22 pm Temat postu: ... |
|
|
Mam pytanie.... Jeśli mój chłopak nie miał orgazmu ale z jego penisa wydobył się ten płyn ..... i nie wycierając później rąk macał mnie "tam" jest jakaś możliwośc zajścia ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sandra1984
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 10:29 pm Temat postu: Re: ... |
|
|
misiak napisał: | Mam pytanie.... Jeśli mój chłopak nie miał orgazmu ale z jego penisa wydobył się ten płyn ..... i nie wycierając później rąk macał mnie "tam" jest jakaś możliwośc zajścia ?? |
jest ale bardzo niewielka. musial by sie spuscic do srodka ale zalezy czy mialas wtedni dni plodne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 11:00 pm Temat postu: |
|
|
Szansa jest nikła |
|
Powrót do góry |
|
|
|
elka00
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 8:39 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie
Spoznia mi sie miesiaczka 6 dni bylam u ginekologa i robilam sobie usg bo mniej wiecej w polowie cyklu odczuwalam bole wszystkich narzadow. Ginekolog stwierdzila ze wszystko jest wporzadku z narzadem rodnym ale zebym zrobila sobie w przyszlym tyg test ciazowy.Zrobie go wczesniej bo psychicznie nie wytrzymam wedlug mnie zaplodnienie nie bylo mozliwe kochalismy sie zawsze z prezerwtywa niegdy nic nie peklo, a zeby doszlo do zaplodnienie musi dojsc do wytrysku wewnatrz, nie twierdze ze jakies znikome ilosci nie mogly sie przedostac ale to wystarczy?, troche sie martwie, prosze o jakies opinie.
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|