Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
:(wiewiorka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 08, 2008 3:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no czy nie jestem w ciazy czasem o to sie boje ,,,
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Maj 08, 2008 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skad niby ciaza Confused Exclamation nie ma takiej opcji.. dostajesz okresy i myslisz ze jestes w ciazy.. bzdura i tyle Mad wrzuc na looz dziewczyno Smile i nie stresuj sie bo nie ma po co. Nie ma zadnej ciazy. @ trwa normalnie i jest ok
Powrót do góry
Sandra1984

PostWysłany: Czw Maj 08, 2008 9:41 pm    Temat postu: hmm Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochałam sie z moim chlopakiem 1 raz. 27 a okres miałam 2 dni pod czyli 29. kochalismy sie bez zabezpiecznia. lecz nie doszlo to wytrysku. wogole. jednak ja doszłam. przypominam ze byl to moj 1 raz moge wpaść.? Sad Question

-----edited by emilka----
przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu specjalnie wydzielonego ku takim pytaniom

pinezka napisał:
skad niby ciaza Confused Exclamation nie ma takiej opcji.. dostajesz okresy i myslisz ze jestes w ciazy.. bzdura i tyle Mad wrzuc na looz dziewczyno Smile i nie stresuj sie bo nie ma po co. Nie ma zadnej ciazy. @ trwa normalnie i jest ok

no tak. ale podobno w czasie ciazy. mozna miec miesiaczke i przypominam ze w dzien.zzaczeła mi sie miesiaczka. doszlo ze on dotykal.mnie am penisem. i raz wlozyl.prosze o odp

posty połączywszy;) --- emilka
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Maj 08, 2008 9:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jestem pewna na 100% ze nie zaszlas w ciaze. Na drugi dzien okres to skad niby ? ja stawiam na nie i tyle.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Maj 08, 2008 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sandra1984, w Twoim przypadku ciąża jest niemożliwa, bo
a). nie było wytrysku
b). były to dni niepłodne. nie mogło dojść do ciąży skoro dostałaś miesiączki dwa dni po stosunku
Sandra1984

PostWysłany: Czw Maj 08, 2008 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pinezka napisał:
ja jestem pewna na 100% ze nie zaszlas w ciaze. Na drugi dzien okres to skad niby ? ja stawiam na nie i tyle.

w sumie. niewiem. to byl moj 1 raz a mam 23 lata;)
i bardzo sie denerwuje. wiem ze to moze smieszne. poprostu bardzo panikuje.dzieki o odpowiedz:*

emilka napisał:
Sandra1984, w Twoim przypadku ciąża jest niemożliwa, bo
a). nie było wytrysku
b). były to dni niepłodne. nie mogło dojść do ciąży skoro dostałaś miesiączki dwa dni po stosunku

no, jesli. w dzien miesiaczki tylko mnie tam dotykal i wlozył. ale nie doszlo do wytrysku moglam tez wpasc czy nie? dziekuje o odpowiedzi
Powrót do góry
misiak

PostWysłany: Czw Maj 08, 2008 10:22 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie.... Jeśli mój chłopak nie miał orgazmu ale z jego penisa wydobył się ten płyn ..... i nie wycierając później rąk macał mnie "tam" jest jakaś możliwośc zajścia ??
Powrót do góry
Sandra1984

PostWysłany: Czw Maj 08, 2008 10:29 pm    Temat postu: Re: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

misiak napisał:
Mam pytanie.... Jeśli mój chłopak nie miał orgazmu ale z jego penisa wydobył się ten płyn ..... i nie wycierając później rąk macał mnie "tam" jest jakaś możliwośc zajścia ??

jest ale bardzo niewielka. musial by sie spuscic do srodka ale zalezy czy mialas wtedni dni plodne.
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Maj 08, 2008 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szansa jest nikła Idea
Powrót do góry
elka00

PostWysłany: Pią Maj 09, 2008 8:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie
Spoznia mi sie miesiaczka 6 dni bylam u ginekologa i robilam sobie usg bo mniej wiecej w polowie cyklu odczuwalam bole wszystkich narzadow. Ginekolog stwierdzila ze wszystko jest wporzadku z narzadem rodnym ale zebym zrobila sobie w przyszlym tyg test ciazowy.Zrobie go wczesniej bo psychicznie nie wytrzymam wedlug mnie zaplodnienie nie bylo mozliwe kochalismy sie zawsze z prezerwtywa niegdy nic nie peklo, a zeby doszlo do zaplodnienie musi dojsc do wytrysku wewnatrz, nie twierdze ze jakies znikome ilosci nie mogly sie przedostac ale to wystarczy?, troche sie martwie, prosze o jakies opinie.
pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 4 z 40