Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 9:50 am Temat postu: Re: ... |
|
|
misiak napisał: | Mam pytanie.... Jeśli mój chłopak nie miał orgazmu ale z jego penisa wydobył się ten płyn ..... i nie wycierając później rąk macał mnie "tam" jest jakaś możliwośc zajścia ?? |
ten płyn to podniecenie nie ma szansy zajscia w ciaze
Elka hmm jesli nic nie dostalo sie do srodka to nie jestes w ciazy...z narzadami tez wszystko ok. . a mdli Cie? test zrob najwczesniej po 12 dniach od stosunku, w innym wypadku wynik bedzie nieprawidłowy. wiec musisz uzbroic sie w cierpliwosc _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 12:47 pm Temat postu: |
|
|
A więc niewiem co mam robić i zastanawiam się czy nie leciec po postinor. Kochałam się z moim chłopakiem w pozycji na pieska. Po skończeniu kiedy on się wycofywał zsuneła się prazerwatywa. Jednak niebyła ona w środku, praktycznie cała na zewnątrz a końcówka została. Wycofując sie prezerwatywa została na końcu penisa i wyciągneła się mało co sie wylało. Ogólnie to niebyło opocji zeby rozlała się do środka bo niezostała wemnie, obrączka jej była cały czas na zewnątrz. Sperma poleciała mi na łydki ale niemam pewności że nie poleciała na wargi sromowe albo gdzieś w tej okolicy. Ja jej niewyczułam ale wiadomo w tym stresie mogłam niezauwarzyć. Pierwsze co mi przyszło do glowy to odrazu wstałam poszłam umyć okolice intymne i zrobiłam coś w rodzaju irygacji dość ciepłą wodą. Tylko niewiem czy to cokolwiek da. Poprostu wydało mi się że moze coś pomoże. Prezerwatywa była z środkiem plemnikobujczym. No ale niestwty miałam dni płodne. tzn 12 dzień cyklu a dzis bolał mnie prawy jajnik więc domysliłam sie że to owulacja. Było to wczoraj. Niby jakoś specjalnie bym się nie przejeła szkołe skończyłam a na studiach duzo dziewczyn z dzidziusiami ale jednak wole poczekać... _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 4:02 pm Temat postu: |
|
|
ja mysle, że musialabys miec pecha aby tak do czegos doszlo ... mam nadzieje ze bedzie ok widzisz ja staram sie o dzidziusia, kocham sie czesto w dni plodne a tu i tak nic !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 5:29 pm Temat postu: |
|
|
Kinia ja tez sadze ze mamusia nie bedziesz no chyba ze kapło w tamto miejsce...a sluz tylko sprzyja plemnikom... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 7:46 pm Temat postu: |
|
|
No ja mam nadzieje że jeszcze mamusią niebęde. Skapnąć raczej niemiało jak no bo prezerwatywa jak była tak do połowy wyciągnięta to nawet niedotykała moich okolic intymnych tylko swobodnie zwisała. Była praktycznie pełna tak jak by wogóle z niej nic nie ubylo. No i dotego ta dosyć ciepła woda i środek plemnikobujczy myśle że jeśli nawet kropelka by sie dostała to małe szanse że by przeżyły plemniki. No ale wolałam sie upewnić i uspokoić zwłaszcza że mam teraz wiele stresu z maturą
adzia17 No tak często jest jak się nie chce to się wpada. A jak bardzo chce się dzidzi to niewychodzi . Mam nadzieje że ci się powiedzie. 3mam kciuki No jak już mówiłam dlamnie to by niebyła tragedia zwłaszcza że mój chłopak bardzo chciał by mieć dziecko nawet zaraz, ja jednak wole jeszcze troche poczekać
wind_of_hope No wiem że sluz sprzyja plemnikom ale ja z regóły mam go mało nawet w dni płodne. Ogólnie wyczułam go po wszystkim tylko troche wokoło wejścia do pochwy. No a po tej irygacji wcale go niebyło. No i mam pytanie czy taka ciepła woda może jakoś pomóc ? Czy raczej nie? Bo ja jeszcze słyszałam o wodzie z octem ale jakoś się bałam i wolałam nie ryzykować _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adzia17
|
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 11:34 pm Temat postu: |
|
|
u mnie jest odwrotnie a chce a mój facet nie ... i tak specjalnie się nie staramy, ale powolutku zaczynam martwic się, że jest coś nie tak. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 1:12 am Temat postu: |
|
|
Kinia_18 napisał: | No i mam pytanie czy taka ciepła woda może jakoś pomóc ? Czy raczej nie? Bo ja jeszcze słyszałam o wodzie z octem ale jakoś się bałam i wolałam nie ryzykować |
nie, takie irygacje mogą tylko zaszkodzić florze bakteryjnej a pomóc w wypłukiwaniu plemników nie pomogą. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 7:45 am Temat postu: |
|
|
Kinia moim zdaniem szanse nikle wiec nie masz czy msie stresowac powodzenia na maturze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 9:31 am Temat postu: |
|
|
No dzięki za porady Troche się już miej stresuje. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wstarzeczka25
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 12:20 pm Temat postu: objawy ciazy |
|
|
witam wszystkich mam takie pytanie.kochałam sie z moim meszczyzna od 3 maja do dzisiejszego dnia bez zabezpieczenia miesiaczke powinnam dostac 6 maja dzisiaj jest 5 dni po terminie spodziewanej miesiaczki a tu nic zrobiłam wczoraj test ciazowy ale był negatywny.Pomyslałam ze moze to byc za wczenie na wykrycie tego czy jestem w ciazy czy nie chciaz mam wontpliwosci bo czuje sie dziwnie codze do wc czesto,pierwsi mnie bolały bardzo ale juz przeszły teraz czuje tylko jakby były wieksze noi jak pale papierosy to mnietroche mdli ale na takie objawy to przeciez jest jeszcze za wczesnie.prosze powiedzcie mi czy moge byc w ciazy...................plissssssssssss
-----edited by emilka----
temat przyłączyłam do specjalnego, przeznaczonego ku takim pytaniom |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|