Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 12)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 11:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

AenyteJak by się zachodziło w ciąże przez majciochy to by łóżek w szpitalach brakowało. W ciąży niejesteś na bank. A okres się spóźnie z nerwów. Bardzo dobrze że niebrałaś tabletki po. To bąba hormonów niema co się truć bez potrzeby. Ja jak byłam młodsza to też denerwowałam się takimi absurdalnymi przypadkami. Z wiekiem się tego pozbyłam miałam kilka ryzykownych sytuacji i nic. Wyluzuj w ciąże tak łatwo nie zajdziesz. Jak tak by się zachodziło ja z moim facetem bym już miał pokaźną gromaddke Smile I pewnie większość dziewczyn teżSmile A na objawy stanowczo za wcześnie.

Magda a może to były plamnienia? najlepiej zgłoś się do gina i najlepiej prywatnie wtedy lekarze jakoś tak chętniej się zajmują Wink Bądz dobrej myśli
Aenyte

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinia- dziękuję za otuchę (uspokaja mnie to troszkę). będę czekała na ten okres. i napiszę jak ta historia się skończyła.

stresik... Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
myszka180

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 1:50 pm    Temat postu: test ciążowy czy mówi prawdę Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć jestem pierwszy raz na takim forum i mam pytanie i bardzo prosze o porade?? Jestem po poronieniu miałm już @ teraz powinnam dostac 19 czerwca @ i nie dostałam mam powiększone piersi śluz mam biły i gęsty robiłam 2 testy i wszły negatywne czy możliwe jest że jestem w ciąż??

---edit by Pituszka
Post przenosze do tematu pokrewnego.
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 4:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiększone piersi możesz mieć właśnie na okres śluz biały i gęsty też oznacza dni niepłodne. Ja na twoim miejscu wykluczyła bym ciąże, bo testy wyszły negatywne.
Aenyte

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 6:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jeszcze raz ja Very Happy nie do wiary, ale dostałam @ Very Happy. Ale się nastresowałam...ale mam nauczkę- po tej akcji to nie prędko zdecyduję się na stratę dziewictwa (choć mam już 20 lat)

Dziękuję serdecznie wszystkim osobom,które zareagowały na mojego posta :*
A to forum jest cudowne Smile
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki, aby zachodziły w ciaze tylko wtedy gdy będą tego chciały Smile pa pa
Powrót do góry
mewa81

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za wszystkie odpowiedzi, poczekam 2 tygodnie i wtedy zrobie test, odezwe sie i dam Wam znac jaki bedzie wynik testu. pozdr.
Powrót do góry
hp7500

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 11:00 pm    Temat postu: nie mam okresu ?? odpowie ktos ?? doradzi?? prosze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem co mam robic ,zawsze mam regularne cykle miesiaczkowe,zawsze no moze mi sie wyrównuja o 2 dni , 3 dni,lecz teraz nie mam 8 dni powinnam miec 15 - 16 ,a 16 bolał mnie lewy jajnik?? dodam ze współżyje regularnie zabespieczjąc sie,a i przestałam palić papierosy nie pale juz 14 dni może to jest powód???? zmian ?? bez nikotyny??dodam tez ze robiłam 2 x test wyszedł negatywny ...czy ktos wie pomocyyy!!!

---edit by Pituszka
Post przenosze do tematu pokrewnego.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Cze 23, 2008 11:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hp mozliwe ze faktycznie to przez to ze rzucilas palenie... zabezpieczacie sie wiec mysle ze jest ok Smile bez paniki...
Powrót do góry
ooOBrownEyesOoo

PostWysłany: Wto Cze 24, 2008 8:30 am    Temat postu: Co o tym myslicie...?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej:* mam małe pytanie do was wszystkich i mysle że napiszecie co o tym sądzicie..
Kochałam się ze swoim chłopakiem dzisiaj po północy do 23czerwca wypadały mi dni plodne, kochaliśmy sie bez zabezpieczenia tz szybki numerek hehe trwało to z 2 3 min. po czym chłopak nie spu scił się we mnie. Okres miałam 6 czerwa normaklnie powinnam miec na dzien dzicvka 1 czerwa ale sie przesunał bo zjadłam tabletke "72h"(stosunek 29maja). Wczesniejsza miesiączkę miałam 30kwietnia,a jeszcze wczesniejsza 4 kwietnia. Co radzicie zrobić?? czy jest duza szansa na to żebym była w ciąży pomimo tego że chłopak nie spuścił sie we mnie??
Piszcie!! Wink
dziekuje:* Laughing Very Happy Wink

-----edited by emilka-------
temat przyłączyłam do specjalnie wydzielonego i staraj się nie pisać całych postów pogrubioną czcionką
Powrót do góry
myszka180

PostWysłany: Wto Cze 24, 2008 3:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinia_18 napisał:
Powiększone piersi możesz mieć właśnie na okres śluz biały i gęsty też oznacza dni niepłodne. Ja na twoim miejscu wykluczyła bym ciąże, bo testy wyszły negatywne.

Dzieki Kinia za odpowiedz będę czekać na dalesze rezulaty Very Happy bo @ jak nie ma to nie ma a ja zaczynam się bardzo rano żle czuc nie wiem co myśleć ale poczeklam jeszcze tydzień jak nie dostane @ to pojdę do lekarza Laughing
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40  Następny
Strona 37 z 40