Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anonymous1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 17, 2008 8:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takie male pytanko czy 'ciazowe' bole brzucha miewa sie rano, regularnie i codziennie? Czy moze sie zdarzyc tak, ze bole wystepuja np co 2, 3 dni o losowej porze dnia? Prosze o szybka odpowiedz.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
malutka23

PostWysłany: Pią Paź 17, 2008 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze Ewka jaki ten swiat maly Laughing
Powrót do góry
mewa81

PostWysłany: Pią Paź 17, 2008 8:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wlasnie, kto by pomyslal Smile
Powrót do góry
anonymous1

PostWysłany: Pią Paź 17, 2008 8:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy moglby ktos odpowiedziec na moje pytanie wyzej?
Powrót do góry
allaaa

PostWysłany: Sob Paź 18, 2008 4:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hey mam przobeee... niech ktos mi pomoze... spóznia mi sie okres 11 dni.. boli mnie bardzo czesto brzuch.. ale ostatnio przezywam duzo stresu.. i codzienie trenuje.. wiec to moze byc jakis powód spozniania sie ostatni cykl miała co 35dni.. nigdy nie mialam regularnej miesiaczkii .. takto sie dobrze czuje.. robie to z chłopakiem ponad rok .. i zawsze robimy ze co 19 dni odliczajac od okresu.. tak mi ciocia mówiła zeby zawsze od okresu policzyc 19 i wtedy beda dni nie płodne bo robi to juz kilka lat i nie jest wciazy! a ja sie bojeee..... bo jestem jeszcze młoda mam 18 lat ... wiec pomuscie... ale takto sie dobrze czuje tylko te bule brzucha..
Powrót do góry
mewa81

PostWysłany: Sob Paź 18, 2008 4:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

!9 dni po okresie przy 35 dniowych cyklach wedlug mnie to sa dni plodne, wiec brak okresu moze swiadczyc o ciazy.
Zrob sobie test i bedziesz wiedziala.
Powrót do góry
Justynka!!

PostWysłany: Sob Paź 18, 2008 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anonymous1 każdy organizm jest inny i nie ma tak, że objawy ciąży sa u wszystkich kobiet takie same i występują o tych samych porach.
Powrót do góry
Justynka!!

PostWysłany: Sob Paź 18, 2008 7:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

allaaa kochana a ciocia ma taką sama długośc cyli jak Ty? liczyć tak jak Ty można tylko wtedy gdy cykle są regularne co do 100%. ważna wtedy jest samoobserwacja. Piszesz, że nigdy nie miałaś regularnej miesiączki także teraz mogłas miec np. krótszą i mogliśmy wtrafić akurat w dni płodne.
Może obserwuj sówj śluz podczas cyklu i bedziesz wiedziec kiedy masz dni płodne.
Zrob test będziesz wiedziec wtedy co i jak.

===========================================
UWAGA

---edited by Wind_Of_Hope---
z Uwagi przekroczenia 40 stron temat zamykam.; prosze kontynuowac rozmowe tutaj-->
http://www.biomedical.pl/forum/tutaj-vp62840.html#62840
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 40, 41, 42
Strona 42 z 42