Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 14)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Sie 16, 2008 1:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

2 tygodnie od spodziewanej owulacji. najlepiej robić 3 tygodnie po stosunku. beta hcg za to już będzie wiarygodna
minula

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 16, 2008 1:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam , bylam wczoraj na wizycie ale dzidziusa nie ma , ale wykryl przyczyne dlaczego tak dlugo nie moglam zajsc w ciaze , mam na lewym jajniku torbiela , przepisal mi leki , trafilam na super lekarza , powiedzialam mu ze bardzo chce byc mama a on w czasie robienia usg obiecal mi ze na tym telewizorku napewno go zobacze ze on zrobi wszystko zebym zaszla , narazie mam brac leki , 1 wrzesnia mam nastepna wizyte i bedziemy dalej robic cos w tym kierunku .Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agulina

PostWysłany: Sob Sie 16, 2008 11:14 pm    Temat postu: możliwe ze to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, że jest mnóstwo jakich pytań, ale ja już całą chodzę z nerwów.
Słuchajcie, dzisiaj jest sobota. Pierwszy raz współżyłam z chłopakiem(chyba. To znaczy wszedł we mnie na początku bolało to go cofnęłam, potem spróbował jeszcze raz, to już nie poczułam bólu.Dziwne?) ale nie było wytrysku. Czy jest możliwość zajścia w ciąże? Zamierzam w poniedziałek iść do ginekologa, ale przede mną jeszcze niedziela, a ja się tak bardzo denerwuje Sad
Proszę o szybką odpowiedz.

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
annka22

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 6:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no więc.. po 11 dniach dostałam okres, ale zamiast 5 dni trwał tylko 3 Shocked był dość obfity tzn jak zawsze w 3 dni. Ale od wczoraj po kompaniu tak poprostu sie skończył i do teraz nic. co mam o tym mysleć?
Powrót do góry
sprezyna

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 11:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę że taki urok tego okresu i nie trzeba się doszukiwac czegoś czego nie ma...
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 11:14 am    Temat postu: Re: możliwe ze to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agulina napisał:
Wiem, że jest mnóstwo jakich pytań, ale ja już całą chodzę z nerwów.
Słuchajcie, dzisiaj jest sobota. Pierwszy raz współżyłam z chłopakiem(chyba. To znaczy wszedł we mnie na początku bolało to go cofnęłam, potem spróbował jeszcze raz, to już nie poczułam bólu.Dziwne?) ale nie było wytrysku. Czy jest możliwość zajścia w ciąże? Zamierzam w poniedziałek iść do ginekologa, ale przede mną jeszcze niedziela, a ja się tak bardzo denerwuje Sad
Proszę o szybką odpowiedz.

jak mozesz zajsc w ciaze bez wytrysku? Neutral toz to głupota tak myslec... nie jestes w ciazy- spokojnie Smile i wybierz sie do gina,moze przepisze Ci jakies srodki antykoncepcyjne i troche poczytaj nasze forum to dowiesz sie jak zajsc w ciaze Wink

Powrót do góry
agulina

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 12:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale ja słyszałam, że facet wydziela najpierw substancje której nie czuje a w niej też są plemniki, ale słabe. Tego się boje.
Do ginekologa idę w poniedziałek
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 4:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ta substancja to podniecenie Smile wydziela sie z prostaty Smile i w niej nie ma plemnikow chyba ze jest tuz przed wytryskiem Smile wtedy tak

Powrót do góry
yena

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 5:08 pm    Temat postu: panika. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po 11 dniach spóźnienia dostałam okres. był w miarę normalny trwał 7 dni (3-4 dni obfity dalej taki mniejszy). z chłopakiem uprawiałam petting, ale przez bieliznę ("udawany seks"). Wytrysk był na zewnątrz (lód). Umyłam potem ręce. Kilka dni przed okresem zaczęło piec mnie gardło, czasami drapać. Czasami przechodziło i nasilało się. W 3 dniu okresu dostałam jakiegoś ślinotoku. Czytałam, że to objaw ciąży. Mam uczucie suchości w ustach a mam ten przeklęty ślinotok. Czasami pobolewają mnie zęby. Nie mam wymiotów, nudności nic. Robiłam 3 testy, wyszły negatywnie. Ja nadal się cholernie boję, bo nie wiem co się ze mną dzieje. Mama powiedziała, że mam lekko powiększone ślinianki. Często przed terminem spodziewanej miesiączki, dotykałam jego penisa, wydzielał się płyn ejakulacyjny. Wysychał na moich rękach. Jakoś po godzinie szłam do ubikacji siku. Boję się, że jak się podcierałam, to coś mogło się stać. Po wytrysku (lód) ZAWSZE myłam ręce. Nie daję sobie rady z tymi nerwami..
Powrót do góry
agulina

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 5:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
ta substancja to podniecenie Smile wydziela sie z prostaty Smile i w niej nie ma plemnikow chyba ze jest tuz przed wytryskiem Smile wtedy tak

Mam taką nadzieje. A tak przy okazji: skąd to wiesz?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 3 z 42