Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 15)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malutka23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Gru 11, 2008 3:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moga, ale wcale nie musza Very Happy Poczekaj cierpliwie, a 14 po stosunku zrob test. Powodzenia Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
g_konieczna

PostWysłany: Czw Gru 11, 2008 7:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam ten sam problem, chcialam sie dowiedziec po jakim czasie mozna odczuc objawy ciazy? Czy mozliwe jest to ze to kwestia kilku dni?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Gru 11, 2008 8:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

g konieczna teoretycznie jest to niemozliwe aczkolwiek znam przypadki ze kobiety po paru dniach "wiedzialy' ze sa w ciazy....
Mysle jednak ze takie pieeerwsze delikatne objawy pojawiaja sie kolo 3 tygodnia, a tak "normalnie" to kolo 5-8 tygodnia.

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 6:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie współżyłem z żoną i poczęliśmy dziecko 09.12 i jaka jest szansa że jest w ciąży mogę dodać że ostatnią miesiaczke miała 28.11 prosze pomóżcie bo żona myśli że nic z tego
Powrót do góry
michal1987

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 6:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pomoże ktoś
Powrót do góry
michal1987

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie współżyłem z żoną i poczęliśmy dzidzie 09.12 i jaka jest szansa ze jest w ciąży mogę dodać ze ostatnia miesiaczke miala (zaczela) sie 28.11
Powrót do góry
patrycjja2000

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 8:06 pm    Temat postu: czy moge byc byc w ciazy?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem co mam myslec ??czy okres mialam od 1 do 5 grudnia a 12 juz wspolzylam czy moglam wpasc??pliskaaaa pomozcie

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 8:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1) nnie zakladaj 10 tematow bo robisz syf na forum
2) jest taka opcja jak edytuj a nie 2 posty jeden pod drugim

3) Jak mogliscie poczac dziecko i pytasz czy jest szansa na ciaze? Poczac dzecko = byc w ciazy tak na moje oko .... ale moze sie czepiam.
4) Podaj wiecej szczegolw typu ilu dniowe zona ma cykle. I czy sa one regularne bo bez tego to mozna strzelać.
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

1) Laska nie zakladaj 10 tematow o tej samej tresci bo robisz syf na forum

2) Podaj ilu dniowe masz cykle, i czy są one regularne

Przeczytalam na forum inny twoj post (w innym miejscu wrrrr ) i jesli masz miesiaczke zawsze 1 dnia 1 miesiaca to trafilas na sam poczatek dni plodnych... co to oznacza wiesz....

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 8:40 pm    Temat postu: ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

musisz nam dokladnie powiedziec to znaczy ze 2 miesiace po stosunku miala okres ?? jezeli nie to oczywiscie moze byc w ciazy a jezeli miala asa jakies objawy ku ciazy np wymioty, mdlosci to mozna sie zastanawiac najlepiej zrobic test i udac sie do gin wszystko bedzie jasne trzymam mocno kciuki Smile)

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 28 z 41