Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 15)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kaneczka1986

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 8:45 pm    Temat postu: Czy to ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnia miesiaczke mialam ok.25 pazdziernika,mam mdlosci,jestem oslabiona,mam powiekszone jajniki i czuje sie opuchnięta,ale w moczu mam spore ilosci śluzu.Zrobilam test i wynik okazal sie negatywny.Zanim wybiore sie do lekarza chcialabym poznac Wasza opinie.

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 8:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po jakim czasie zrobiłaś test? Jesli teraz jakoś to myślę że to nie jest ciąża bo wynik byłby juz prawidłowy i wizyta u specjalisty baaardzo wskazana.

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 9:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj rano pobolewały mnie piersi, nie wiem co jest grane nigdy takiego czegos nie miala a podbrzusze mam twardsze niz zwykle.

Powrót do góry
anetusia18l

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 9:30 pm    Temat postu: czy jestem w ciazy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej! mam 19 lat... od 10 roku zycia miesiaczkuje regularnie.pisze poniewaz od pewnego czasu miej wiecej od 1 miesiaca mam co tydzien krwawienie i czesto zbiera mnie na wymioty Sad... z chlopakiem wspolzyjemy regularnie bez zabezpieczenia... czy to moze byc objaw ciazy?? blagam niech mi ktos odpisze... z gory dziekuje i pozdrawiam Aneta

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak wspolzyjecie bez zabezpieczenia to mozliwosc ciazy jest i to nie mala. Zrob test i najlepiej wybierz sie do lekarza ginekologa bo to moze byc objaw ciazy ale nie musi. Ale najpierw zrób test żeby wszystko było jasne.
A nie lepiej było wcześniej sie zabezpieczyć? Przecież gumki czy tabletki to nie kosztuja majątek....

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 11:38 pm    Temat postu: czy to normalne? ciąża? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okres zaczął mi się 26.10 i miesiączki mam regularne co 28dni. Kochałam się z chłopakiem 6.11, bez zabezpieczenia i chłopak skończył we mnie i po stosunku wystąpiło lekkie krwawienie a wtedy prawdopodobnie były wtedy dni płodne. owulacje chyba miałam 8.11 bo wystąpił przezroczysty śluz z krwią ale było jej kilka kropel. od dnia owulacji boli mnie podbrzusze i piersi a 24.11 zrobiłam test ciążowy i na nim wyszła jedna kreska i druga którą słabo było widać ale dostałam okresu 25.11 i trwał on 3dni a po nim dwa dni plamienia a brzuch podczas tych dni mnie tylko lekko pobolewał ale piersi cały czas bolą. po okresie było mi niedobrze, byłam śpiąca i bolała mnie głowa. teraz Jestem dwa tygodnie po okresie i zrobiłam test ale wyszła jedna kreska. ale w obecnej chwili często chodzę do toalety, mam cały czas biały śluz, mam mdłości i wymiotuje, piersi i brzuch mnie czasami pobolewają, a brzuch jest duży i wzdęty, mam suchą skórę i jestem calutki czas śpiąca i zmęczona. a dziś miałam stosunek i przy nim wystąpiło krwawienie Sad
czy w ciąży można mieć okres???
czy może jestem w ciąży???

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Gru 12, 2008 11:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Można mieć "okres" podczas ciaży, zazwyczaj jest on mniej obfity i krócej trwa. Radziłabym wybrać się do lekarza... ciąża na moje oko prawdopodobna... nawet bardzo.... zrób może badania z krwi wtedy wynik będzie pewny.

PostWysłany: Sob Gru 13, 2008 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okres skończył mi się 27 listopada a wspołrzyłam z chłopakiem 5 Grudnia (stosunek przerywany) Czy mogło dojść do zapłodnienia ??

Czyli to był gdzieś 8 dzień cyklu.

Ostatnio zmieniony przez Kaja84 dnia Sob Gru 13, 2008 2:25 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Sob Gru 13, 2008 2:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To zalezy jak dlugie masz cykle i kiedy przypadaja dni plodne. Stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcyjna Smile
Powrót do góry
Kaja84

PostWysłany: Sob Gru 13, 2008 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam cykle regularne co 28 dni.

Mam objawy jak bym była w ciąży ale minął dopiero tydzień i nie mogę jeszcze zrobić testu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 29 z 41