Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kaneczka1986
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 8:45 pm Temat postu: Czy to ciąża |
|
|
ostatnia miesiaczke mialam ok.25 pazdziernika,mam mdlosci,jestem oslabiona,mam powiekszone jajniki i czuje sie opuchnięta,ale w moczu mam spore ilosci śluzu.Zrobilam test i wynik okazal sie negatywny.Zanim wybiore sie do lekarza chcialabym poznac Wasza opinie.
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 8:49 pm Temat postu: |
|
|
Po jakim czasie zrobiłaś test? Jesli teraz jakoś to myślę że to nie jest ciąża bo wynik byłby juz prawidłowy i wizyta u specjalisty baaardzo wskazana. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kaja84
|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 9:13 pm Temat postu: |
|
|
Dzisiaj rano pobolewały mnie piersi, nie wiem co jest grane nigdy takiego czegos nie miala a podbrzusze mam twardsze niz zwykle.
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetusia18l
|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 9:30 pm Temat postu: czy jestem w ciazy? |
|
|
hej! mam 19 lat... od 10 roku zycia miesiaczkuje regularnie.pisze poniewaz od pewnego czasu miej wiecej od 1 miesiaca mam co tydzien krwawienie i czesto zbiera mnie na wymioty ... z chlopakiem wspolzyjemy regularnie bez zabezpieczenia... czy to moze byc objaw ciazy?? blagam niech mi ktos odpisze... z gory dziekuje i pozdrawiam Aneta
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 9:42 pm Temat postu: |
|
|
Jak wspolzyjecie bez zabezpieczenia to mozliwosc ciazy jest i to nie mala. Zrob test i najlepiej wybierz sie do lekarza ginekologa bo to moze byc objaw ciazy ale nie musi. Ale najpierw zrób test żeby wszystko było jasne.
A nie lepiej było wcześniej sie zabezpieczyć? Przecież gumki czy tabletki to nie kosztuja majątek.... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
amika987
|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 11:38 pm Temat postu: czy to normalne? ciąża? |
|
|
Okres zaczął mi się 26.10 i miesiączki mam regularne co 28dni. Kochałam się z chłopakiem 6.11, bez zabezpieczenia i chłopak skończył we mnie i po stosunku wystąpiło lekkie krwawienie a wtedy prawdopodobnie były wtedy dni płodne. owulacje chyba miałam 8.11 bo wystąpił przezroczysty śluz z krwią ale było jej kilka kropel. od dnia owulacji boli mnie podbrzusze i piersi a 24.11 zrobiłam test ciążowy i na nim wyszła jedna kreska i druga którą słabo było widać ale dostałam okresu 25.11 i trwał on 3dni a po nim dwa dni plamienia a brzuch podczas tych dni mnie tylko lekko pobolewał ale piersi cały czas bolą. po okresie było mi niedobrze, byłam śpiąca i bolała mnie głowa. teraz Jestem dwa tygodnie po okresie i zrobiłam test ale wyszła jedna kreska. ale w obecnej chwili często chodzę do toalety, mam cały czas biały śluz, mam mdłości i wymiotuje, piersi i brzuch mnie czasami pobolewają, a brzuch jest duży i wzdęty, mam suchą skórę i jestem calutki czas śpiąca i zmęczona. a dziś miałam stosunek i przy nim wystąpiło krwawienie
czy w ciąży można mieć okres???
czy może jestem w ciąży???
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 11:46 pm Temat postu: |
|
|
Można mieć "okres" podczas ciaży, zazwyczaj jest on mniej obfity i krócej trwa. Radziłabym wybrać się do lekarza... ciąża na moje oko prawdopodobna... nawet bardzo.... zrób może badania z krwi wtedy wynik będzie pewny. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kaja84
|
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 2:15 pm Temat postu: |
|
|
Okres skończył mi się 27 listopada a wspołrzyłam z chłopakiem 5 Grudnia (stosunek przerywany) Czy mogło dojść do zapłodnienia ??
Czyli to był gdzieś 8 dzień cyklu.
Ostatnio zmieniony przez Kaja84 dnia Sob Gru 13, 2008 2:25 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 2:25 pm Temat postu: |
|
|
To zalezy jak dlugie masz cykle i kiedy przypadaja dni plodne. Stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcyjna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kaja84
|
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 2:27 pm Temat postu: |
|
|
mam cykle regularne co 28 dni.
Mam objawy jak bym była w ciąży ale minął dopiero tydzień i nie mogę jeszcze zrobić testu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|