Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 15)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zibi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Gru 25, 2008 10:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

atrax było jakieś zabezpieczenie? Bo nie podałeś żadnej informacji nt.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Gru 26, 2008 12:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wydaje mi sie ze szanse sa nikle bo to b yly dni przed samiuskim okresem. A wiec dni nieplodne Smile okres moze spoznia sie ze stresu..moim zdaniem ciotka niebawem przyjdzie. Boli Cie brzuch?
Powrót do góry
Trans

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Gru 26, 2008 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam parę pytań:
1. Czy podczas uprawiania seksu analnego(z dojściem w środku) można zajść w ciąże gdyby, sperma wyleci z tej dziurki i wleci do pochwy?
2. Czy ta substancje w drugiej dziurce zabijają plemniki?
3. Czy biały śluz z pochwy(tzw dni mokre) oznacza niepłodność czy coś w tym stylu?
4. Nanoxynol-9 jest skuteczną substancją plemnikobójczą?
Powrót do góry
anonymous1

PostWysłany: Sob Gru 27, 2008 12:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam pytanie.

Moja partnerka stosuje antykoncepcje hormonalna. Biorac drugie pudelko 'machnela sie' i wziela nie na ten dzien co trzeba, po czym lyknela prawidlowa.. No i zabraklo tej na ostatni dzien. Krwawienia dostala, trwalo jakies 5 dni i bylo bardziej skape od zwyklego (co jest prawidlowym objawem po przyjmowaniu hormonow). Podobno wtedy kiedy jest krwawienie i siedem dni od wziecia pierwszej pigulki z kolejnego opakowania wlacznie, trzeba stosowac dodatkowa antykoncepcje (np. prezerwatywe). Jesli liczyc wlacznie z pierwszym dniem, to dzis mija dziewiaty od przyjecia pierwszej pigulki. Dzis kochalismy sie bez zabezpieczenia, skonczylem na zewnatrz, nie w partnerce.

Teraz moje pytanie, do zorientowanych w temacie. Czy przez to, ze moja partnerka wziela za duzo hormonow jednego dnia, reszta byla brana prawidlowo, a zabraklo tej jednej na ostatni dzien (czyli przerwa trwala tak jakby 8 dni), to czy wszystko szlag trafil i wrocil normalny 'zegar', tj. czy istnieje ryzyko zajscia w ciazy po dzisiejszym stosunku (zaznaczam - skonczylem na zewnatrz). Aha, krwawienie rozpoczelo sie 12 grudnia, skonczylo 17.

Pozdrawiam i prosze o szybka odpowiedz. Z gory dziekuje.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Gru 27, 2008 1:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Trans oto odpowiedzi na Twoje pytania:
1) tak, mozna zajsc w ciaze gdy sperma dostanie sie do pochwy oczywiscie pod warunkiem ze kobieta ma dni plodne.
2) zalezy co rozumiesz przez "ta" substancje
3) Gdy sluz jest bialy i gesty sa to dni nieplodne, gdy sluz jest mokry, przezroczysty, "ciagnacy sie" wtedy kobieta ma dni plodne

PostWysłany: Sob Gru 27, 2008 1:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi - a dla mnie masz jakas odpowiedz? Wink
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Gru 27, 2008 2:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro wytrysku nie było w środku to skąd ma być ciąża?
Powrót do góry
anonymous1

PostWysłany: Sob Gru 27, 2008 2:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okej, bije sie w piers, myslalem, ze zaplodnienie za posrednictwem preejakulatu jest mozliwe, ale nie doczytalem, ze w preejakulacie nie ma plemnikow, a jak sa, to o uposledzonej ruchliwosci albo martwe. Co wiecej, nie stwierdzono w ogole na swiecie zaplodnienia z preejakulatu. Takze sorry za zawracanie d***.

prosze o kulture na forum Smile ---edited by Wind_Of_Hope---
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Gru 27, 2008 1:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spoko od tego jest to forum zeby sie dowiadywać jeśli ktoś ma watpliwości, ponadto w preejakulancie nie ma plemników a jeśli już się pojawiają to na krótko przed wytryskiem.

PostWysłany: Sob Gru 27, 2008 3:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli jeżeli kobieta jest w ciąży to nie ma dni mokrych?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 36 z 41