Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 15)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
natalka15

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Gru 22, 2008 11:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ale to juz minely 3tyg. od stosunku... Na szczescie test wykazal ze nie nie jestem w ciazy<jupi> Aha i to nie jest moj boy bo po tym mnie zlal.... Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Gru 22, 2008 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to masz szczescie ze nie jestes w ciazy....
ale tak na przyszlosc to nie chodzi sie do lozka z pierwszym lepszym i do tego jeszcze bez zabezpieczenia...
jak on sie zachowal po tym wszystkim boze.... mam nadzieje ze wyciagniesz odpowiednie wnioski z tego wszystkiego....
pozdrawiam
Powrót do góry
natalka15

PostWysłany: Pon Gru 22, 2008 2:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale to nie był pierwszy lepszy... Znam sie z nim juz kupę czasu.... No właśnie to mnie najbardziej boli jak sie zachowal bo mi na nim naprawde zlezy a on przestal sie do mnie odzywac jak siedze u znajomego... nie odpisuje mi na sms... eh szkoda gadać.... pozdro ;*
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 22, 2008 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

olej tego głupka i pomysl nast. razem ! pamietaj ze sex z nieletnią jest karany!!! Exclamation
zakup zabezpieczenie.
aha: ja bym zrobila na Twoim miejscu jakies badania na hiv,ogolnie na choroby weneryczne bo skad wiesz z kim on sypial przed Toba ? Neutral a zarazic sie jest bardzo łatwo Exclamation

Powrót do góry
natalka15

PostWysłany: Wto Gru 23, 2008 12:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale na te badania bym musiala iść z rodzicem a mama nie moze sie o niczym dowiedziec... On nie ma hiv... Moge sie zalozyc bo jesli by mial to bym o tym wiedziala... Ale mi na nim zalezy i to bardzo... Już jest jakis postemp bo sie dzisiaj do mnie odezwal Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Gru 23, 2008 12:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Natalka myslisz ze Ci by powiedział ze jest chory? sorryy..watpie. wogole to mam nadzieje ze nie gniewasz sie za to co napisałam odnosnie tych badan na choroby ale nigdy nic nie wiadomo. rok,2,3 lata mozesz nie miec wogole objawow a pozniej dopiero dadza o sobie znac i bedzie płacz Sad zrobisz jak uwazasz.
a facet Cie wykorzystuje,kiedy mu sie chce sexu to jestes potrzebna a kiedy nie to nie odzywa sie.. ajj lasko przejrzyj na oczy,musisz sie jeszcze duzo nauczyc.

Powrót do góry
natalka15

PostWysłany: Wto Gru 23, 2008 12:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie nie gniewam sie o nic... Wink Dzieki ze mi tak pomagasz:) No z tymi badaniami to jeszcze poczekam.... A z nim to powaznie sobie porozmawiam ;D
Powrót do góry
atrax

PostWysłany: Wto Gru 23, 2008 11:40 pm    Temat postu: objawy okresu a jego brak. ciaza?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich serdecznie
na wstepie bardzo przepraszam za to ze zakladam nowy temat pewnie bylo juz wiele takich ale zrozumcie ze jestem bardzo zdesperowany
problem mam taki ze mojej dziewczynie spoznia sie okres o jakies 3 dni jakis czas wczesniej miala objawy nadchodzacego okresy ( tak jak zawsze) czyli bol piersi, bol jajnikow i takie tam... dolegliwosci przeszy a okresu nie ma chociaz powinien byc jakies 3-4 dni temu. bardzo sie stresuje. czy jest w ciazy?? bardzo prosze o pomoc z gory dziekuje.

-----edited by emilka-----
temat przeniosłam do podwieszonego
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Gru 24, 2008 7:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a byla grozna sytuacjajesli chodzi o stosunki? 3 dni to jescze nie jest spore spoznienie..moze okres swie pojawi jeszcze Smile ja czesto tak mam ze bole ustpuja. Dzien ich nie ma i potem nagle okres wpada..Stres dodatkwo opoznia okres.
Powrót do góry
misiunka

PostWysłany: Czw Gru 25, 2008 6:39 pm    Temat postu: czy to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zawsze okres dostawałam 22.23.24 lub 25.5dni temu kochałam sie z chłopakiem i mogło dojść do wytrysku ale nie jestem pewna jego też o t nie pytałam.dzis jes 25 a okresu ani śladu wczoraj w nocy się kochaliśmy taki dodatek do prezentu Wink i doszlo do wytrysku we mnie po czym jeszce chwile sie kochalismy. pytanko na ile procent może być że dojdzie do zaplodnienia?chciałabym mieć dzidzi ale nie chcemy tez planować.chcemy właśnie żeby to wyszło tak od siebie.właśnie jestem ciekawa czy niby w dniu spodziewanej a nie miejacej miesiaczki mozna zajsc w ciaże.dziekuje za odpowiedz

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 35 z 41