Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 18)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 7:30 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malwa a ilodniowe masz cykle? facet skonczyl w Tobie?

Dodano po 1 minutach:

anusia moze tak byc, jesli sa cykle krotkie. zabezpieczaj sie nast razem. po 14 dniach od stosunku zrob test Smile najlepiej bhcg bo te ciazowe to nie zawsze prawde pokazuja ;/

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karolinajna

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 8:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj zrobiłam sobie test no i wyszedł negatywny. a dziś rano przyjechała ciocia kabilakiem:)
Powrót do góry
malwa15

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 10:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

cykle mam 25dniowe...własnie jak sie kochalismy to poczułam jak by mi cos wleciało do środka Confused pozniej jak sie kochalismy to tez nie jestem pewna czy do konca zdazył wyjsc...bo troszke nas poniosło Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 1:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

malwa to nie oczekuj cudu Smile takie uniesienia skutkuja potem potomkiem. zrob test i sie okaze czy zostaniesz mama czy nie Cool

Powrót do góry
paulina20

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 2:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam pisalam ostatnio na forum..
Cytat:
paulina20 napisał:
witam, mam pytanko: w dzien ktory mialam dostac okres kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia doszlo do wytrysku, okres spoznia mi sie 5y dzien. czy to mozliwe bym byla w ciazy? dodam ze pojawil sie gesty biały sluz i kluje mnie w jajnikach... czy mozliwe ze byly to dni plodne? jeszcze za wczesnie bym zrobila test. co sadzicie pozdrawiam

do dzisiaj nie mam okresu tzn 11 dzien, zrobilam test w niedziele 5 kwietnia wyszedl negatywny mysle ze to za wczesnie.. czy isnieje prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy??? czesto kreci mi sie w glowie i bola jajniki PROSZE O ODPOWIEDZ
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie istnieje, jesli to byly dni plodne, to jest ona bardzo prawdopodobna.
zrob drugi test, testy sa wiarygodne 14 dni po stosunku.

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 7:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli okres bym dostala w ten dzien co doszlo do stosunku to byly by nie plodne ale okresu nie ma wiec wszystko moglo sie przesunac i mogly byc plodnymi... nie wiem czy dobrze mysle.... bardzo chcialabym miec dziecko Wink
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 8:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze myslisz

PostWysłany: Sro Kwi 08, 2009 8:09 am    Temat postu: bedzie z tego ciaza?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uprawialam sex w 3 dniu miesiaczki...cykl raczej mam normalny ok28dni...po stosunku okres mialam jeszcze przez 3dni...czy jest zagrozenie ze moglam zajsc w ciaze?? po jakim czasie moglabym zrobic test?? rosze o pomoc..

--- przenosze do tematu pokrewnego, czytaj regulamin! --- Pituszka
Powrót do góry
sickboy

PostWysłany: Sro Kwi 08, 2009 12:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ponownie:), Jakiś czas temu opisywałem swój problem w tym wątku, poniżej go cytuje:

sickboy napisał:
Witam wszystkich Smile

Jestem tu całkiem nowy, ale po przeczytaniu całego tematu postanowiłem zasięgnąć u was rady. Oczywiście obawiam się o ciąże u mojej dziewczyny Smile. Postaram się opisać sytuacje i podać jak najwięcej info.

Kochałem się z moją wybranką 20 marca, zabezpieczenie było w formie prezerwatywy (Durex oczywiście). Jak rzadko postanowiliśmy nie przerywać przed moim finałem i szczytowałem w środku. Były to dni płodne. Jej cykl trwa 28-30 dni, różnie to bywało w przeciągu ostatnich 6 miesięcy, ostatni okres miała 6 marca, spodziewamy się następnego między 3 a 5 kwietnia. Problemem jest, że przy wychodzeniu z niej mogło uciec trochę spermy. Prezerwatywa była założona poprawnie na 100% i nie pękła, była cała. Jednak po wszystkim partnerka poczuła jakby coś po niej spływało w niewielkiej ilości i raczej wyklucza tu własne płyny twierdząc, że jest to zbyt "płynne", było to w okolicach pupy. Od dwóch dni (4 dnia po stosunku i dziś 5) pobolewa ją podbrzusze, wczoraj twierdziła, że dosyć często chodzi do ubikacji. Oboje mamy obawy co do ciąży, na którą jest jeszcze dla nas za wcześnie. Zastanawiamy się czy przypadkiem nie uciekło trochę spermy dołem. Z góry przepraszam za chaotyczną wypowiedź. Proszę o pomoc, pozdrawiam.

Obecnie mamy 8 Kwietnia, dziewczyna do dziś nie dostała okresu, spóźnia się obecnie 5 dni jeżeli liczyć 28 dniowy cykl. Ma objawy przed miesiączkowe, bóle podbrzusza, obolałe piersi, śluz też jest taki jak przed miesiączką (o ile dobrze pisze - brązowawy, a co jakiś czas znikome ilości krwi). Jednak obawiamy się, że są to objawy ciąży, a nie spóźniającej się miesiączki, dodam, że taki śluz występuje mniej więcej od 4 kwietnia. Wiem, że pierwsze co wypiszecie to zrobić test. Do czego chce ją nakłonić, ale proszę o wasze zdanie, bez wypisywania "niech zrobi test".

Pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 27 z 41