Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 18)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Nie Kwi 12, 2009 2:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

matko, ale Twój tekst razi w oczy.
wiesz- ciężko tak bez żadnych danych powiedzieć Ci czy jesteś w ciąży. niestety ale wróżyć z fusów, a tym bardziej przez łącze internetowe nie umiem. przypuszczam, że reszta też (i moderatorzy też są chyba pozbawieni tych paranormalnych umiejętności, nie? Mr. Green )
podaj kiedy miałaś ostatni okres (oprócz tego o którym piszesz) czy to były Twoje płodne dni (o ile wiesz kiedy je masz), kiedy się kochaliście i czy się zabezpieczaliście.,
jeśli od stosunku minęło co najmniej 14 dni zrób test ciążowy bądź test z krwi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
malwa15

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Kwi 12, 2009 8:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind of hope miesiaczki jeszcze nie mam...juz 7dzien idzisiaj dostałam takie rozowe plamienia co to moze oznaczac??
i prawie codziennie mam takie bole jak bym zaraz miała dostac miesiaczke... Rolling Eyes
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Nie Kwi 12, 2009 8:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

takie rozowawe plamienie moze oznaczac poczatek miesiaczki, ale rownie dobrze moze skonczyc sie jedynie na plamieniu. a wtedy moze to byc oznaka ciazy.
z tego co wiem, to czekasz na 14 dzien po stosunku, zeby zrobic test?
wiec jak tylko bedziesz mogla to go zrob.
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Kwi 12, 2009 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie Eye nie dała mi sie wypowiedziec.
co ja bede powtarzac.
zrob bhcg Smile napewno pokaze prawde Smile

Powrót do góry
mala8384

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Kwi 14, 2009 5:04 pm    Temat postu: oczekiwania Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkie kobitki.wiele z was pewnie juz jest mamusiami wiec pragne sie poradzic takich wlasnie osob.moj cykl trwa 28 dni.ostatnio mialam okres 28 marca.dzien po okresie kochalam sie ze swoim narzeczonym.od tamtego czasu bardzo booli mnie brzuch,za wczesnie na objawy,wiem.,ale boli.nastepny stosunek mielismy w dzien plodny wedlug moich obliczen szczyt plodnosci.za wszesnie zeby zrobic test a okres 24 kwietnia.tak bardzo nie chce go dostac...no i po 4 dniach nadal plodnosci chyba znow sie kochalismy,dobrze sie czuje tylko dzis mnie piersi bardzo bola.a jast 14 kwiecien.nie moge sie doczekac testu.jak myslicie.duze sa szanse?pozdrawiam serdecznie
Powrót do góry
julka1808

PostWysłany: Wto Kwi 14, 2009 5:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam male pytanie, wczoraj 7 dnia cyklu kiedy jeszcze mialam brazowe plamienie z miesiaczki, a wieczorem kochalam sie z zabezpieczeniem (prezerwatywa) przy dlugosci cyklu 29-30 dni. wiem, ze nie ma tu mozliwosci, zabezpieczenie i zero problemow z nim, ale pytam tak z ciekawosci. dzieki wielkie za odp.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Kwi 14, 2009 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

julka1808 no w ciazy nie bedziesz Smile

mala8384 no chyba pozostaje poczekac na tescior Smile ale moim zdaniem szanse sa Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Kwi 14, 2009 9:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mała szanse zawsze sa ale czy Wam sie udało...to sie okaze. nie rob testu wczesniej bo sie rozczarujesz albo i nie Razz
najlepiej to zrob bete Smile a nie te paskowe czy płytkowe badziewie

Powrót do góry
martus145

PostWysłany: Sro Kwi 15, 2009 10:23 am    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja robiłam test jestem w ciazy ale niemam zadnych objawow oprucz zmeczenia . Surprised
Powrót do góry
mala8384

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Kwi 15, 2009 10:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za pocieszenie. Juz sie nie moge doczekac tego testu.zawsze kochamy sie w dni plodne wiec mam nadzieje ze tym razem sie uda.pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim starajacym sie o dzidziusia:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 34 z 41