Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 20)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 1:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

możliwe że miałaś infekcję lub że masz ją nadal.
sprawdź też czy z nerkami wszystko ok- bo skoro szczypało to możesz mieć jakieś zapalenie. jeśli nie przestanie szczypać idź do gina.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 2:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile No to 3mam kciuki Smile I napisz co wyszło...
czarny2

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 9:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chciałem zapytac bo mam taki problem ostanio z dziewczyna troche poszalelismy i jak wychodziłem to sie zeslizgneła dziewczyna strasznie sie boij że bedzie w ciązy ,dostała okresu ale jeden dzien jest krwawienie drugi nie ma i znowu jest czy to są obiawy ciązy ? czy tylko ona sie martwi bez powodu? Pozdrawiam ! i dziekuje z góry!
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A wyjezdzaliscie gdzies? Mieliscie jakies zmiany klimatu? No taki okres jest dziwny... radze zrobic 14 dni po stosunku test bo ciazy wykluczyc 100% nie mozna ale jednak sadze ze prawdopodobieństwo jest male... ale... lepiej sie upewniec

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wyjezdzaliśmy, ale pogoda jest jaka jest raz gorąco i słonce ,a tu zaraz burza i deszcz , no i ostanio posiedziala troche na słoncu i zrobiło jej sie sła bo na troche czasu, strasznie sie martwie bo mowi ze ma wymioty i napuchły jej piersi, staram sie myslec racjonalnie ale jednak to bardzo trudne .
Powrót do góry
chili

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pią Lip 03, 2009 11:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Juz nie szczypie. Czytałam o bakteryjnym zapaleniu pochwy. Podobno ma się własnie taki śluz, ale nie ma świądu. Teraz mam taki śluz, jak zawsze przed miesiączką.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Lip 04, 2009 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czarny2 niech dziewczyna zrobi test bo to podejrzanie wyglada...
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Lip 04, 2009 8:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym od razu nie stawiala na ciaze...
wytrysk był w srodku? miala dni płodne?owulacje?
zabezpieczacie sie wogole czy vto byl 1 raz?
moze ma nadzerke, torbiela... test mozna zrobic- napewno nie zaszkodzi.

Powrót do góry
jaa18

PostWysłany: Pon Lip 06, 2009 1:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!spóznia mi sie okres 11 dni.Ostatni okres mniałam 28 maja.17 czerwca kochałam sie z chłopakiem i wytrysk był we mnie.Czy moge być w ciąży??pare dni temu wymiotować mi sie chciało nie mogłam zasnac i w głowie sie kreciło.teraz jakoś sie uspokoiło.To mogą być objawy??

Dodano po 2 minutach:

chciałam jeszcze dodać,że za każdym razem jak sie kochamy to mój chłopak kończy we mnie

Dodano po 1 minutach:

pobolewa mnie brzych w dole
Powrót do góry
martunia8820

PostWysłany: Pon Lip 06, 2009 2:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem może to być ciąża, a jeżeli się w ogóle nie zabezpieczacie i kończy w Tobie to jeśli miałaś wtedy dni płodne to jest to napewno ciążą,chyba,że wyliczasz sobie dni masz regularny okres i kończy w Tobie tylko i włącznie w dni niepłodne
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 13 z 41