Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 20)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sro Cze 24, 2009 7:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrób test z krwi . powinien wyjaśnić wątpliwości bądź udaj się do ginekologa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Simmi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 1:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
Dawno mnie tutaj nie było i szczerze powiem, że wolałbym, gdyby tak zostało. Ale do rzeczy:
Jestem z moją dziewczyną ponad 2 lata. 23 czerwca mieliśmy rocznicę. Wiadomo - kino, kolacja, a potem kontakt intymny x 2 ( nie zakończony w środku, ale jednak bez gumki ).
Dzień później, czyli 24 wieczorem, dziewczyna powiedziała mi, że 23 wieczorem powinna wziąć tabletkę po 7 dniowej przerwie, ale tego nie zrobiła.
Nie wiem czym się kierowała, ale ja teraz żyję jak na szpilkach.
Moja druga połówka wzięła 24 około 21 (stosunek miał miejsce 23 około 22) tabletkę awaryjną (do 72h) i chyba rozpoczęła nowy cykl.
Nie wiem na pewno ponieważ od momentu przyjęcia tej informacji chodzę jak zombie ;/
Powiedzcie mi jakie są szanse, że stało się to czego nie chcemy ? Sad
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 1:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie...Wzięła tabletkę awaryjną, poza tym nie było wytrysku. W ciąży nie będzie Smile
marszia

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 7:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

7donia7
a Ty myślałaś, że globulkami unieatywnisz działanie plemników? najlepiej skonsultuj się z ginekologiem. On powie Ci co masz zrobić. I nie czekaj z tym...
Powrót do góry
TuathaaDeDaanan

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 8:57 am    Temat postu: czy to moze byc ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z dziewczyna uzywamy tylko gumki jako zabecznpieczenia i uzywamy jej wg nas w 100% dobrze. Ostatnio jednak spóźnia się jej okres (półtora tygodnia) i rano ma wymioty. Czy mozliwe ze te wymioty są oznaka ciazy, skoro występują podobno po 6 tygodniach a u niej wystąpiły po 8 dniach? Miała je rano 2 razy pod rząd.

nie zakladaj nowego tematu jesli podobny juz jest.
przenosze do pokrenego -- eyesonfire
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 11:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli od ostatniego stosunku minęło 14 - 16 dni to niech zrobi test ciążowy. apteczny lub bthcg.
Powrót do góry
justysssia22

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 12:47 pm    Temat postu: czy to ciążą? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio gdy kochałam sie z narzeczonym nie zabezpieczyliśmy się a miałam akurat dni płodne [chyba..choć nie jestem pewna bo mam nieregularne miasiączki]
mniej wiecej po tygodniu zaczęłam odczuwac ból brzucha i każdego ranka gdy wstaję jest mi nie dobrze, mdli mnie też na widok jedzenia czy jest taka możliwosć ze zaszłam w ciążę.
[color=red]nie zakladaj nowych tematow, jesli takie juz istnieja.
przenosze do pokrewnego -- eyesonfire[/color]
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 1:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jezeli mialas dni plodne istnieje mozliwosc zajscia w ciaze. Pytanie czy wytryska nastapil w Tobie?
Po tygodniu objawy NIE WYSTĘPUJA! Zrob test 14 dni po stosunku.

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 10:05 pm    Temat postu: Pomocy!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie i prosze o dorade... kochalam sie z mojim chlopakiem i pekla nam gumka nie mial orgazmu tylko byl tam ten sluz. czy moge przez to byc w ciazy?? Bardzo sie boje prosze o odpowiedz Sad

Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu / nowicjuszka
Powrót do góry
mgm

Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

PostWysłany: Czw Cze 25, 2009 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro nie bylo wytrysku, to nie możesz być w ciąży.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 6 z 41