Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
adgamnm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 10:46 pm Temat postu: |
|
|
Teraz nie mam na przyklad,ale rano byl...ale to chyba nie musi byc caly czas? wiem,ze musze uwazac:) ale ja dalej nie wiem czemu sie zle czuje...mam wrazenie,ze mi niedobrze,ze chce mis ie jesc caly czas i nawet mam wrazernie,ze caly czas chce mi sie ''odbijac''....a nigdy tak nie mialam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 10:51 pm Temat postu: |
|
|
no nie musi leciec cały czas! ola boga :O. uspokoj sie raz dwa!
z tym jedzeniem to ja od pewnego czasu tez jem i jem..moze nie pochałaniam kilogramami ale czuje takie cos jakby mnie ssało od srodka,pojde zjem i potem znow ssa . o to jest zagadka-ale nie przejmuje sie tym za bardzo:). Aha co do mdlosci to prawidłowy objaw- za pare dni bedziesz miała szczyt owulacji..ja jak mi sie zbliza to mało nie wymiotuje , jest mi słabo i obrzydza mnie jedzenie . ładnie co? wiec nie zamartwiaj sie tak bo inni maja gorzej
PS- moge wiedziec ile masz lat? :>:> mozesz na pm napisac,jesli tu nie chcesz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 10:59 pm Temat postu: |
|
|
Odpisalam:) a co do mdlosci,to wiem,ze tak moze byc od owulacji...ale ja tak nigdy nie mialam...tzn chyba mam tak od jakis 2 miesiecy...a poza tym owulacj zaczela mis ie dzisiaj,tzn dni plodne...a ja mam te mdlosci po tym durnymz darzeniu...ale wiem,ze sobie wkrecilam,wiec to pewnie to. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 9:33 pm Temat postu: |
|
|
wkrecasz sobie i juz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 9:53 pm Temat postu: :) |
|
|
Mam nadzieje!!! i ze mi sie te zle samopoczucie skonczy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 11:53 am Temat postu: |
|
|
Hej...dzis ranbo ok 5 myslalam,ze umre bo bylo mi nieciekawie...ale jechalam w pociagu po 12 godzinnej podrozy...wrocilam do domu o 6 polozylam sie spac i nie moglam zasnac bo bylo mi niedobrze,poszlam do lazienki...ale nic sie nie dzialo,zadnych ekscesow....dopiero jakz robilam siusiu i zobacyzlam ilosc sluzu to sama do siebie powiedzialam: Magda,zle sie czujesz od owulacji... i mam nadzieje,ze tak jest. Bo ja zawsze dobrze znosilam podroze...chociaz jak wysiadlam w Gdyni to deszcz padal itd,a jak wyjezdzalam z Kraskowa to upal byl...wiec pogoda tez ma jakis wplyw,prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 8:25 pm Temat postu: |
|
|
ale ty kobieto sobie wkrecasz, mnie tez wczoraj bylo niedobrze w autokarze a w ciazy nie jestem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:33 pm Temat postu: |
|
|
no własnie ale wkrecasz matkoooo co to bedzie jak bedziesz kiedys w ciazy? nie bedziesz mogła normalnie funkcjonowac tylko bedziesz zamartwiac sie kobieto tak nie mozna . Mi tez jest niedobrze bo jestem 2 dni przed owulacja...mam ochote ciagłego jedzenia i mdlosci tez nie opuszczaja mnie . uwierz ze to owulacja i daj spokoj z tymi wkretami! bo zobaczysz ze ciotka sie pogniewa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
adgamnm
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 8:20 am Temat postu: |
|
|
Kumam....ale u mnie to bylo tydzien temu,wiec owulacja moze byc jak nawet tam by sie cos stalo...ale nie stalo sie!!!!!!!!!!! tak musze myslec:)
Ostatnio zmieniony przez adgamnm dnia Sro Wrz 19, 2007 6:02 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 5:15 pm Temat postu: |
|
|
no jasne ze ok . jakbys była w ciazy to proste ze owulacja zanika tak samo jak okres _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|