Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part. 6)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 60, 61, 62
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adgamnm

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WIEM!!Smile Ale tak juz finalnie,moge prosic o podsumowanie,zeby mogla sie uspokoic? Mialam dni nieplodne? Mialam...bo to byl9 dzien cyklu...9 dni od dostania okresu...nie skonczyl we mnie,tylko na zewnatrz,nie wyszedl wprawdzie na ostatnia chwile,no ale podejrzewam,ze juz mial te plemiki u siebie Sad i co jeszcze...chyba tyle..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 12:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po pierwsze mialas nieplodne dni
po drugie nie bylo w tobie wytrysku
po trzecie zdazyl na pewno
po czwarte to dopiero 8 dzien po stosunku wiec nie ma zadnych objawow i sobie nie wkrecaj
po piate masz objawy owulacji
Cool
i po szoste wiecej nie przekonuje, uwiez lub nie hehehe Rolling Eyes
Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 1:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

THNX Smile
No wlasnie zapomnialam dodac o owulacji...na pewno ja mam...a po siodme,czy ktores tam,wysypalo mnie na twarzy...Razz to tez dobry znak:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja dodam od siebie ze sie tworzy off topik.. Confused Rolling Eyes . Wiec jesli bedziesz miała jakies zapytania to wal na pm..bo ile mozna to samo tutaj pisac? Cool

Powrót do góry
adgamnm

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 3:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OKI!!! Dzieki Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 60, 61, 62
Strona 62 z 62