Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy masturbacja osłabia penisa?

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zuku

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Gru 01, 2008 2:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem to jest lekka przesada
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
AnimalPlanetttt

PostWysłany: Sro Sty 05, 2011 5:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja sie wypowiem w ten sposob. Jakies 3 lata temu majac 18 lat lubilem juz seks ale dziewczyny czasem obok nie bylo wiec jakos trzeba bylo sobie radzic. Masturbowalem sie nie duzo nie za malo i wpadlem na dziki pomysl. Otóż zamiast konczyc kazda masturbacja wytryskiem powstrzymywalem sie i staralem opanowac tak aby miec calkowita wladze.. Obecnie mam prawie 21 i potrafie bzykac sie nawet do 2 godzin bez wytrysku. Sam tym steruje jak dziewczyna mowi że ma już dosyc to ja w dwie minuty potrafie skonczyc a jak jej sie chce dalej to ja tyram az jej sie znudzi Smile Polecam to kazdemu ja co prawda mam partnerke od roku ale juz przed nia zauwazylem ze to sie sprawdza.. Nie mowie ze jestem casanova. Sperma to płyn zawierajacy sporo wartosciowych rzeczy wiec trzeba ja oszczedzac dla wlasnej formy i panowie nie oddawac jej byle komu Smile Polecam jeszcze raz te metode jst to trudne d opannowania na poczatku ale pozniej widac efekt !!
Powrót do góry
mcz

PostWysłany: Pon Lut 21, 2011 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

AnimalPlanetttt to może być dobra metoda Very Happy

A co do autora tematu, 7 razy to stanowczo za dużo , ja swego czasu zanim poznałem swoją dziewczynę masturbowałem się codziennie, albo raz na dwa dni ale teraz tego żałuję , co prawda mogę długo jak na swój wiek , ale często nie mogę dojść przy niej ..

Przyzwyczaiłem się do idealnego uścisku i szybkości mojej ręki i teraz będzie ciężko się odzwyczaić ale damy rade Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lut 22, 2011 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie.,.. i po co Wam było uzywac recznej skrzyni biegow? teraz przy kobiecie ciezko dojsc nie uzywajac rak.. Razz

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2