Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kaarolciaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 27, 2007 8:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tez tak zamierzam zrobic, ale ten bol z dnia na dzien sie nasila:( dzis ide do lekarza rodzinnego, moze on cos zaradzi ... W kazdym razie dziekuje za pomoc ! Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kamileczkaaa

PostWysłany: Pon Cze 11, 2007 2:08 pm    Temat postu: "wpadka" czy nie?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam pytanko.. w 15. dniu cyklu.. wlasciwie prawie 16 (cykle mam 28dniowe, w miare regularne) kochałam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia- wiem wiem stosunek przerywany nie jest najlepszą metodą antykoncepcyjną Wink w każdym razie kończąc zasugerował mi, że być może "w środku" znalazło sie, wprawdzie niewiele (ale zawsze!!), trochę spermy.. Przy okazji 5 tyg temu mialam dosyć poważną operacje (osłabiony organizm) i od 7 lat mam jednego jajnika... czy jest jakieś większe prawdopodobieństwo na "wpadkę"?

----edit by Pituszka
Temat został przeniesiony do podobnego tematu "czy moglo dojsc do zaplodnienia"
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Cze 16, 2007 10:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm... to byly dni plodne, nawet okolice owulacji wiec jak partner powiedzial ze moglo cos dostac sie do srodka to szanse sa... ale maleja ze wzgledu an to ze masz jeden jajnik.... najlepiej by bylo jakbys zrobila test Smile
Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Sob Cze 16, 2007 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli chloak wszedl we mnei na doslwonie chwileczke,ale zaraz po wyjsciu nastapil wytrysk,dodam ze to bym drugi dzien,on mowi ze nic niepoelcialo,ale jak Wy uwazacie??czy jest zagrozenie??ostatnio cykl z 28 dni zmalam mi do 26 dni.ale wczesniej to przez 3michy mialam w kratke raz 28 potem 26 potem 28 i ostatnio utrzymuej sie 26 dni.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Cze 16, 2007 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale drugi dzień czego?
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Cze 17, 2007 10:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie...2gi dzien po okresie?czy w trakcie? Rolling Eyes

Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Nie Cze 17, 2007 11:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurcze nezauwazylma ze nie dopisalam.przepraszam.z przelicznika dni plodnych wychodzi ze to byl moj drugi dzien plodny,okres ostatni zaczol mi sie 6 zerwca a skonczylwsumie 13czerwca.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Cze 17, 2007 11:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pewna szansa jest...
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Cze 17, 2007 12:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie szansa jest, tym bardziej ze skonczyl od razu po wyjeciu a przed samym wytryskiem pojawiaja sie w płynie plemniki...
chociaz niekoniecznie musi tak byc...jesli martwisz sie to pedz po tabletke "po" :działa do 72h po zapłodnieniu(wydawana jest na recepte). powodzonka Exclamation Razz

Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Nie Cze 17, 2007 2:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WIND ale np jak bym poszla dzi so ateki to by mi nie sprzedai bo nie mam recepty co nie,ale np jest taka mozliwosc ze ozstawi si edowod i pozniej przyniesei sie recepte???no bo jutro to troche by np bylo poznawo wliczajc wto ze trza si ewybrac do lekarza na szybkiego.odp szybciorem.pozdrowka:)

czy aptekarze poszli by na to,bo jesli to wolala bym dzis sie wybrac po to a nie jutro dopeiro.

---edit by Wind_of_hope---
Jesli chcesz cos dodac uzyj opcji"zmien" Razz:
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 15 z 52