Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
minia 19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 01, 2006 1:46 pm Temat postu: Pokarm w piersiach |
|
|
CZY MOZLIWE JEST ZE JESTEM W CIAZY JEZELI NIE MIALAM ZADNEJ(PRZYNAJMIEJ SWIADOMEJ)wpadki a z piersi leci mi siara ale nie mam zadnych innych objawow bo malo jem brzuch mam plasciutki nie mam mdlosci i normalnie mam okres.moze jestem pzewrazliwina bo jeste juz mama 3 letnich blizniakow nigdzie nie znalazlam odpowiedzi na to pytnie prosz napiszcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 01, 2006 7:54 pm Temat postu: |
|
|
Ja miałam tak: spóźniał mi sie okres 16 dni,( teraz, kolejny spóźnia sie 17 dni) powiększył mi się brzuch i piersi, miałam mdłości, z sutków leciała (i dalej leci) biaława substancja a lekarz stwierdził że nie jestemn w ciąży. Skierował mnie do endokrynologa który zajmuje sie hormonami. Może w twoim przypadku to jeż jest sprawka hormonów.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 02, 2006 9:59 am Temat postu: Rudziutka odpisz |
|
|
rudziutka mam male pytanko ja tez mam cos takiego jak ty tylko ze to minimalnie mi sie piersi powiekszyly i brzuch ale brzuch to normalka i chcem sie spytac co ci powiedzial lekarz ja robilam az 4 testy ciazowe i wszystkie sa negatywne
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 02, 2006 2:27 pm Temat postu: |
|
|
Dostałam poprostu skierowanie do endokrynologa, a co dalej to nie wiem bo jeszcze sie nawet nie zapisałam na wizyte. Radze iśc do lekarza bo to może byc cos powaznego z hormonami
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lisa19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 27, 2006 12:40 am Temat postu: |
|
|
w jakiej fazie ciazy moze pojawic sie siara? czy jest to mozliwe juz w 4tym tygodniu??!! czy w tym wypadku to cos z hormonami..? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zalamana Gość
|
Wysłany: Pią Cze 09, 2006 12:52 am Temat postu: Czy to jest mozliwe?? |
|
|
HEj mam takie pytanie...troche to dziwne 28 kwietnia mialam dostac okres a 5 maja pierwszy raz kochalam sie z moim chlopakiem.Sex nie byl typowym stosunkiem przerywanym tylko wygladalo to troche inaczej..kochalismy sie bez zabespieczenia a gdy tylko poczul ze mu dobrze to wyjmowal i tak kilka razy...a po wszystkim bawilismy sie jakies 15 min i dopiero wtedy doszedl..a ja nadal nie mam okresu..podkreslam ze wczesniej zdazalo sie ze nie mialam okresu nawet z 3 miesiace i byl nie regularny...pomocy!!Do tego boli mnie jeszcze czas brzuch tak jakby jajniki!;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Cze 10, 2006 12:48 am Temat postu: |
|
|
Czy ktos tu zaglada??Pomozcie mi jakos |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olenka Gość
|
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 10:54 am Temat postu: |
|
|
dostalam okres trwal 6 dni, czy jestem w ciazy, dodatkowo test wyszedl negatywnie, jak myslicie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olenka Gość
|
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 10:55 am Temat postu: |
|
|
dodam jeszce ze sytuacja ktorej sie obaiwam to wlasnie takie ocieranie bez wytrysku. jest zagrozenie czy juz to jest niemozliwe jesli pojawil sie okres i test negatywny? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Julia Gość
|
Wysłany: Nie Cze 11, 2006 7:00 pm Temat postu: |
|
|
Ola sluchaj jesli test wyszedl ze nie jestes w ciazy i dostalas okres to czym Ty sie dziewczyno martwisz??Bo nie moge zrozumiec;/ hmy wiesz ile Ty masz lat?? prawidlowy okres trwa od 4-7 dni wiec wszystko gra. a jesli normalnie masz krocej to musisz tez brac pod uwage fakt iz jest ciagla zmiana pogody, skoki cisnienia i twoj stres moga wplynac na to ile trwa okres i jaki jest np. obfity.Dziewczyno nie martw sie...a jesli nadal temu nie wiezysz to zrob jeszcze raz tes i kolejny raz raczej by Cie nie oklamal...powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|