Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
perez
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 2:37 pm Temat postu: |
|
|
A jesli by byl koncowka plodnych to jaki?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 3:49 pm Temat postu: |
|
|
no to ciagnacy sie i uczucie "mokrosci" .moze przypominac kurze bialko i jest go mnostwo _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
perez
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 4:05 pm Temat postu: |
|
|
Czyli jak w piatek lub sobote bedzie sucho to moge jechac bez problemu?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oona
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 4:09 pm Temat postu: |
|
|
witam. mam pewno nurtujace mnie pytanie. współzyje ze swoim chłopakiem od około pół roku. w ostatni wtorek 22 stycznia kochaliśmy sie w prezerwatywie (ze srodkiem plemnikobójczym) chłopak juz wczesniej miał wytrysk ale za kazdy razem poszedł sie umyc, i za trzecim razem pękła nam prezerwatywa.ale on od razu poszuł i szybko wyjął (nie było jeszcze wytrysku). od razu poszłam do łazienki się umyć. okres miałam ostatnio 29 grudnia i krwawie zazwyczaj 6 dni. ale zawsze okres miałam 23 lub 24 kazdego miesiaca.tylko ze teraz jakos mi sie opoznił , pewnie ze stresu przed wyjazdem za granice. nie wiem co robic. jeszcze za wczesnie u mnie na dziecko.. myślicie ze mogło dojsc do zapłodnienia?? prosze o w miare szybką pomoc bo jeszcze pare godzin zostało do tych 72..
Ostatnio zmieniony przez oona dnia Czw Sty 24, 2008 4:39 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 4:09 pm Temat postu: |
|
|
Perez A jak zajdzie w ciąże to bedziesz nas obwiniać bo powiedziałysmy że możesz ?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Managuador
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 4:43 pm Temat postu: |
|
|
oona Nie ma takiej mozliwosci zebys byla w ciazy po pierwsze nawet jesli wczesniej mial wytrysk to poszedl sie umyc a pozatym pomyslmy tak logicznie jak mozna zajsc w ciaze bez wytrysku? Pomysl? Niemozliwe..
Pozatym jesli nawet zle sie umyl to zeby doszlo do zaplodnienia musi wytrysk byc w "tobie" i musi byc odpowiednia temperatura w ktorej plemniki sa "aktywne"
Nawet gdyby "strzelil" na zewnatrz i "wlozyl" to tez nie ma takiej opcji zeby zajsc w ciaze poniewaz musi odpowiednia temperatura inaczej plemniki obumieraja
Glowa do gory stres opoznia okres normalka:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 4:47 pm Temat postu: |
|
|
oona jezeli chlopak poczul i zdazyl wyciagnac przed wytryskiem lub wogole go nie mial, a po ostatnim stosunku sie umyl to mysle ze nie powinnas sie martwc kochaliscie sie 22 a 29 poprzedniego miesiaca mialas okres wiec mysle ze to byly juz nieplodne dnia
a co do taboletki po to najskuteczniejsza jest w pierwszej dobie a minely juz 2... ale pamietaj decyzja nalezy do ciebie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
perez
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 4:48 pm Temat postu: |
|
|
ja tylko zapytalem... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oona
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 4:50 pm Temat postu: |
|
|
mam nadzieje że jest tak jak piszesz,
duzo juz czytałam na takie tematy i było ze w płynie "przed" tez cos moze byc. w sumie okres mi sie ostatnio opoznił i stad moje obawy bo nie wiem kiedy teraz mi dni płodne wychodza.. i mój chlopak tez mnie stresuje tym bo sie strasznie martwi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 6:20 pm Temat postu: |
|
|
oona mysle ze w Twoim przypadku ciaza jest malo prawdopodobna. Mialas dni nieplodne. I co za tym idzie ja bym nie trula sie tabletka "po" ale decyzja nalezy do Ciebie, powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|