Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy mogło dojść do zapłodnienia

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
perez

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 2:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jesli by byl koncowka plodnych to jaki??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 3:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to ciagnacy sie i uczucie "mokrosci" Smile.moze przypominac kurze bialko i jest go mnostwo Razz

Powrót do góry
perez

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 4:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czyli jak w piatek lub sobote bedzie sucho to moge jechac bez problemu??
Powrót do góry
oona

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. mam pewno nurtujace mnie pytanie. współzyje ze swoim chłopakiem od około pół roku. w ostatni wtorek 22 stycznia kochaliśmy sie w prezerwatywie (ze srodkiem plemnikobójczym) chłopak juz wczesniej miał wytrysk ale za kazdy razem poszedł sie umyc, i za trzecim razem pękła nam prezerwatywa.ale on od razu poszuł i szybko wyjął (nie było jeszcze wytrysku). od razu poszłam do łazienki się umyć. okres miałam ostatnio 29 grudnia i krwawie zazwyczaj 6 dni. ale zawsze okres miałam 23 lub 24 kazdego miesiaca.tylko ze teraz jakos mi sie opoznił , pewnie ze stresu przed wyjazdem za granice. nie wiem co robic. jeszcze za wczesnie u mnie na dziecko.. myślicie ze mogło dojsc do zapłodnienia?? prosze o w miare szybką pomoc bo jeszcze pare godzin zostało do tych 72..

Ostatnio zmieniony przez oona dnia Czw Sty 24, 2008 4:39 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 4:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Perez A jak zajdzie w ciąże to bedziesz nas obwiniać bo powiedziałysmy że możesz ?? Razz

Powrót do góry
Managuador

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 4:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oona Nie ma takiej mozliwosci zebys byla w ciazy Smile po pierwsze nawet jesli wczesniej mial wytrysk to poszedl sie umyc a pozatym pomyslmy tak logicznie jak mozna zajsc w ciaze bez wytrysku? Pomysl? Niemozliwe..

Pozatym jesli nawet zle sie umyl to zeby doszlo do zaplodnienia musi wytrysk byc w "tobie" i musi byc odpowiednia temperatura w ktorej plemniki sa "aktywne"

Nawet gdyby "strzelil" na zewnatrz i "wlozyl" to tez nie ma takiej opcji zeby zajsc w ciaze poniewaz musi odpowiednia temperatura inaczej plemniki obumieraja Smile

Glowa do gory stres opoznia okres Smile normalka:)
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 4:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oona jezeli chlopak poczul i zdazyl wyciagnac przed wytryskiem lub wogole go nie mial, a po ostatnim stosunku sie umyl to mysle ze nie powinnas sie martwc Smile kochaliscie sie 22 a 29 poprzedniego miesiaca mialas okres wiec mysle ze to byly juz nieplodne dnia
a co do taboletki po to najskuteczniejsza jest w pierwszej dobie a minely juz 2... ale pamietaj decyzja nalezy do ciebie...
Powrót do góry
perez

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 4:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tylko zapytalem...
Powrót do góry
oona

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 4:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile mam nadzieje że jest tak jak piszesz,

duzo juz czytałam na takie tematy i było ze w płynie "przed" tez cos moze byc. w sumie okres mi sie ostatnio opoznił i stad moje obawy bo nie wiem kiedy teraz mi dni płodne wychodza.. i mój chlopak tez mnie stresuje tym bo sie strasznie martwi Wink
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 6:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oona mysle ze w Twoim przypadku ciaza jest malo prawdopodobna. Mialas dni nieplodne. I co za tym idzie ja bym nie trula sie tabletka "po" Rolling Eyes ale decyzja nalezy do Ciebie, powodzenia
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 31 z 52